Böyle bir şey elinizde olsa hangi dükkan olsa en iyisi olur? Market mi, kuaför mü nedir :D

Böyle bir şey elinizde olsa hangi dükkan olsa en iyisi olur? Market mi, kuaför mü nedir :D

Altımızda kimse yok. Yasak buralarda dairlerin altında dükkan olması. Ama olsaydı ne isterdim pet shop olmasını isterdim. Cunki benim hobim köpegime güzel mamalar almak giysiler tokalar alıp suslemek yedirmek içirmek o yüzden bu dükkan bana ideal olurdu. Kafa dagitirdim
Yurt dışımı orası
Evin altında dükkan olması hoş olmaz
ama aynı caddede olsun yeter.
Aynı caddede büyük market var, biraz ilerisinde Açık yüzme havuzu vede Gazi İhtisas spor tesisleri var.
Fazlası kalabalık yapar
Cevap
7Cevap
PS5 Kafe olabilir
Midyeci olsun hemen yanında cafee ve patates olsunn
Ay ynlsik olmuş pastane yzmistm patates nee
ben zaten pastane gbi okumuştum sdf
Deprem olduğu an ebenizi görürsünüz yasak olmalı böyle bir şey
Çünkü 2023 aynı olay vardı hatay da pastane vardı büyükmek için kolonları kestiler depremde yıkıldı hepsi enkaz altında kaldı
Bu daha çok ev sahiplerini buna ne kadar müsaade ettiği ile alakalı bir durum. Umarım kolonları kesenler de o depremlerin altından ölü olarak çıkmışlardır. Evet yer büyüttüm alan genişletme bakış açısı genişletme gibi vesaire sebeplerden ötürü çok fazla kolon kesilebiliyor fakat doğru uygulama olmamakla beraber bunu yapmaya müsaade eden insanlar olmuş olmalı.
İzin alınmadı ki ne yazık ki sen kendin biliyorsun Türkiyedeki evler sağlam olmadığını cenneten bir adı altında satışa çıkarmışlar tek bir ev sağlam kalmadi ki kum evi diye biliriz Almanya da öyle saplıyor kolonlar sağlam bir şekilde onun için ilk gördüğüm an depreme dayanıklı mi diye düşündüm
Market iyi olurdu. Mini bir yer var açsak fena olmaz 😂
Alkol satılan marketlerden biri olsaydı, şahane olurdu.
Cafe.. kafam atinca inerdim yalan dünyada ki denizlerin evini hep kiskanirdim yalan Cafe vardi orada
Bir sahaf olsun isterdim. Ya da bir sanat atölyesi.
Hediyelik eşya dükkanı 🥰
sıkar bence o bi süre sonra her gün gidilmez ki. s. s
Her gün değişik şeyler gelmiş diye bakarım kiii 🥰
Kendi dükkanım olsun fahiş fiyata kiraya vereyim
haydaaa
Pastane ya da kafe güzel olurdu
yani çok gidiyorsan olabiliirr
Evet seviyorum kafede takılmayı
Merket tabiki
Bakkal olsun yeter
Sivaslılar kültür ve dayanışma derneği
Manav ve kitap kafe.