Düşündüğünüzde bakkal mı, kuaför mü, ne olsun isterdiniz evinizin altında? 

Evimin altında dükkan istemezdim, 2020'de İzmir'de hissedilen depremde yıkılan binaların altında dükkan vardı. Bazıları kolon kesiyorlar. Ama evimin yakinlarinda bir market olsa güzel olurdu.
Carrefour olsun çok isterdim. Hiçbir alışveris yapmasam da boş boş gezmeye bile bayılıyorum.
Evimizin yakınlarında var yürüyerek turlayıp geliyorum ama evimin hemen altında olması beni daha çok mutlu ederdi.
#Cassie
Market çünkü iki küçük çocukla bir yere gitmek kavimler göçü gibi zor 🥴
Ama ilerleyen yillar olsa fırın derim, biraz daha ilerlese yıllar cafe derim, daha da ilerlese yıllar kütüphane 🤓
Cevap
32Cevap
En çok ihtiyaç duyduğum marketler oluyor. Evin altında zincir marketlerden bir tanesi olsa çok iyi olurdu benim için.
Evimin altında market var!! O transpaleti bir yerlerine sokasım geliyor!! Ayrıca buzdolaplarını söylemiyorum. Birde o kadar pişkinler. Saçmalık yani!
Market yakın olsun istiyordum, şu an ki binanın altında var çok şükür. Hemen karşıda fırın da oh miss 😅
İzmir depreminde yıkılan apartmanı koymanız da üzücü olmuş. Başka fotoğraf koysaydınız keşke.
ben internete bina altı dükkan yazdım bu foto çıktı, bilsem koymazdım ki :)
Yok , sizinle bir alakası yok. O depremde yakınlarımı kaybettim bu apartmanda. İnsanın gönlünde 40 mum söner de bir tanesi ölene kadar yanarmış ya. Görünce dayanamıyorum😔
Anladım ancak bilsem dediğim gibi koymazdım ben googleye böyle yazınca bu foto çıktı ben de dükkan da var bina da var dedim koydum. Kaybınız için üzgünüm, bunu hatırlatmak istemezdim :(
Ruhu şad olsun hepsinin. Bir ayrılık bi ölüme çare yok. Ne diyelim
Market ya valla zaten inmeye bile üşeniyom dibimde olmasına rağmen uzakta olsa kim bilir çıldırırdım :)
Öyle evler bana uzak olsun ya benim evim çok iyi şükür deniz ayaklarımda bahçem de var dublex bir ev Rabbim olmayanlarada nasip etsin
Tuhafiye var zaten. Yanında market, onun yanında çiğköfteci, diğer yanında dönerci, karşıda giyim mağazası. 😀
Eklerci veya sütlü tatlı satan dükkan çünkü bayılıyorum tatlıya
Bakkal vardı tasındı yine bakkal olsun isterim sepetı sallayıp sıparıs vermek kolay oluyor
Evimin altında spor salonu var. Geçen sene 2 ay gittim umarım artık devamını getirebilirim.
Fırın olsun isterdim çok güzel ekmek gevrek vs yapan
İkiside olsun ya eskiden ikisi de hemen yandaydı zaten kolay oluyordu
Benim evin altında berberim kuru temizlemem tekelim çiğ köftecim nalburum var daha ne olsun😀
Evimin bodrum katında halk eğitim merkezinin kursları oluyormuş, ben sonrada öğrendim
Masaj solunu olabilir ya buna ihtiyacım var. Bunun dışında her şey yakın bana zaten.
Fitness salonu olsun. 5 sokak ötedekine gitmeye üşeniyorum 😑
Bizde bakkal vardı, sepet sarkıtıp az mı dondurma aldım😅
Niye evimin altinda bir dükkan isteyim ki bahçemi paylaşma fikrine sıcak bakmıyorum
mumkunse dükkan olmasın çoluk çocugun oynamasına engel olur
Fotodaki yer Göztepe mı
googleden aldım hiç bilmiyorum :(
Ok sorunun cevabı da kitapçı
Hemen alt katım da dersen istemezdim ama arada 2,3 kat varsa tekel shop yeter
Istemem. Bahçeli bir evde yaşamak istiyorum..
Hiç olmaması iyi olur
Pastane olsun isterdim ama en güzelinden 😍
BİM ya da bir bisiklet mağazası
Burger, Kajun, HMBRGR <3
3/5m migros olabilir jdvujfdkgnj
Giyim mağzasi olsun isterdim skjclx
Bizimkinin altına Migros var gayet yeterli 😂
İstemezdim. Kolon molon keserler 😱
Hiç bi şey olmasın ekstra ses hiç çekilmez :D
Gym fena olmazdı, çok üşeniyorum gitmeye.
Hepsi burada olsun.😀
Şeker dükkanı olsun, zubi dubi çalsın ortamda.
Zincir marketlerden biri
Bakkal olması daha mantıklı bence.
Fırın olsun, ısıtmayı ucuza getirelim.
Gratis ve spor salonu.
Lokum ve cezerye dükkanı.
Resim malzemesi ve çikolata satan bir yer olsun.
bijuteri olsa iyi olurdu
BİM olsun aktüel ürün bakarım meldlwlpd
aktüel ürün iyidir aferin gız xd
Dükkan değil avm nin üstünde otururum ben.
Fırın olsun kombiyi yakmam😉😆
kuaforum hemen asagida olsa iyi olurdu
Bizim evin altında bakkal var bence güzel nnsmx
BİM olsa iyi olurdu:))
güzel tatlılar yapan bir kafe
Olsun istemezdim gözüm kalırdı
BİM olsun.
Spotçu olmasın da yeter burama geldi 😎
7/24 açık tekel
Market
Gratis 😂
Kebapcı 🤤