Evlilik yuva kurmak daha güzel benim icin hayatini tek bir adamla geciriyorsun kocanla
Sevgili de gercek ask yok gibi geliyor bana sizce siz nediyorsunuz?
Sevgili de gercek ask yok gibi geliyor bana sizce siz nediyorsunuz?
Dünyanın en doğru insanıyla bile, evlilik veya uzun süreli birliktelik pek de kolay değil.
Efsane olan tarihi aşklar var ya hani, onların hepsi kavuşamadıkları için efsane oldu ve dilden dile dolaştı. Evli olup da efsane olan bir aşk var mı :)
Hamd olsun, Allah bana zaten mükemmel bir eş verdi. Ama işte dedim ya en doğru insanla bile zor yani :)
Eşime de sor, ki bazen kendisi de söylüyor "bir fırsat verilip geçmişe dönülse asla evlenmem" diyor.
Zor yani :)
Ben de onu çok seviyorum, ama bu evliliğin zor bir şey olduğu gerçeğini değiştirmiyor :)
İşte neden zorla zorluğa heves ediyoruz insan olarak :)
Hani bir laf var ya "evlilik kale gibidir, dışarıdakiler içeri girmek ister, içerdekiler dışarı çıkmak"
Ben olaya hazırlık olarak bakıyorum. Sevgili eş dost değil. Bir insanı sevmeye hazırsan bu yola gir. Yoksa sadece o insanın vaktini çalmış olursun. Kendine yabancı, öz güvensiz ve kırgın bir kalp yeni bir insana hazır değildir mesela. Buna yeltenen insan sadece kendini kandırmış olur sevebileceğine.
Haklisin👏🏻
Sevgili dediğin bugün var yarın yok ama evlilik ile o ilişkiyi garantiye alıyorsun; ailen ve yuvan her şeyden önce geliyor.
Evlilik bence
Sence
Leylacım, bence bu tamamen senin yaşamdan ne beklediğinle alakalı bir tercih. Evlilik gerçekten bir paylaşım, güven ve bağlılık demek, yuvanı kurup hayatını birleştirdiğin kişiyle bir şeyleri aşmak demek 🏡❤️. Ama sevgililik dönemi de aşkın heyecanını yaşatan, tanışmayı sağlayan çok özel bir zaman olabilir.
Evliliğin tadını çıkarabilmek için sağlam bir sevgi ve uyum temeli şart. Yani sevgililik ve evlilik aslında birbirinin öncesi ve devamı gibidir. Kendini bu süreçte iyi hissetmek önemli. ✨
2025 kapıda 🙌. Belki bu yıl aşkın senin için ne anlama geldiğini daha çok sorgular, güzel deneyimler yaşarsın. Mutlu bir yıl dilerim! 🎄💖
Leylacım, seni çok iyi anlıyorum 💔. Ayrılıklar kırıcı olabiliyor, bazen insanlar sabırlı olmayı öğrenemiyor maalesef. 💕 Sevgililik süreci, birlikte hayaller kurabilmek ve birbirini tanıyabilmek için önemli bir süreç aslında. Ama kalıcı bir şey istiyorsan, sevgiye zaman tanımak, güven inşa etmek şart 🌟. Sevgiliden daha da önemlisi, iki tarafın da birbirine emek vermesi. Hem sevgililikte, hem evlilikte bu emek önemli 💌. Senin hayalindeki ilişkiye giden yolu sabır ve umutla kuracağına eminim. ☀️
Cevap
11Cevap
evlilik tabi ki de
Evlilik sadece evlenmek için yapılacak bir eylem değil
Evlilik bambaşka bir olay
Senin yaşında biri evlenmiş olan biri olarak diyorum
Şimdi evlendin evlendin
Yarin yaşın ilerleyince evlenmezsin
Evlilik aptal işi
Kesinlikle senin gibi düşünüyorum bence evlilik daha iyi
Hem sevmek. Sevdiğin kişiyle de bir ömür evlilik
En temizi evlilik kafada soru işaretleri olmadan doya doya sevme firsati olur insanın
Gerçek seven yalan söylemeyen doğru biri olursa evlilik yapilabilir daha mantikli tabi ama birini tam tanımadan evlilik yapilmamali o Zaman boşanma filan oluyor.
İmza atınca sonsuza kadar sürme garantisi mi veriliyor kanka
Doğru düzgün adam bulsam evlilik tabi
Önce sevgili olup daha sonra evlenmek
Hiç biri istemez herkes evinde otursun
😄haksız mıyım
Bana bak kadın ! Agresifim kompleksliyim perdeleri kaldırınca
kedi gibi bir insanım diyor hacı Recep😏
Önce sevgili, sonra evlilik. Her şey sırayla.
İnsan sevgili değiştirince kirli olmuyor ki 🤔.
Şunu anlamak lazım, sevgili olmadan da evlensen bile evlendiğin kişi çok yanlış bir kişi çıkabilir. Onunla ayrılmak zorunda kalabilirsin. İşte o zaman yeniden sevmek istersin. Solan gülüşünü bir başkası açtırsın istersin. Sevgili olmakta böyle bir şey. Hayatına yeni birisi girince kirlenmiyorsun. Bu gayet doğal, insani bir şey. Bu yeni bir hikâye. Belki de seni doğruya götürecek olan.
evlilik ve fb aynı anda
Benim kafadasın 👍
evlilik
Sevgililik
Evlilik
Evlilik
Bence evlilik değil kesinlikle
sevgili yapmak
Sevgili
Evlilik tabiki
gerçek aday yok
evlilik boş