İcinden cikamadigim bir konu var lutfen saygili yorumlar istiyorum?

Yillar once benim cok sevdigim biri vardi ben bunu askerde bir sene bekledim askere gitmeden once cok kostu pesimden zaten benim cok yakin arkadasimin kuzeniydi sonra askere gitme gunu geldi konustuk anlastik beklememi istedi bekledim ben cok seviyordum ozamanlari goz yaslariyla bekledim onu ben onun bundan haberi olmasada sonra bu askerliginin son donemlerine dogru bana karsi sogumaya basladi anliyordum sonra askerligine cok az kala kuzeninin basina gelen bir olay ona yanlis soylenmis bana telde verdi veristirdi anlamadan dinlemeden inanmadan pacavra gibi beni kenara firlatti cok konusmaya cok kendimi anlatmaya calistim dinlemedi sonra askerden geldi konustuk birkere bana bahanelerle evlenemiyecegini erken oldugunu soyledi sonra ben tamamen bitirdim sonra iki sene sonra bir kizla konusuyormus bu bunlar evlendiler tabi dunyam yikildi cunku yalan soylemisti bana diyeceksinizki bu serefsizmis diye ama aradan 18 yil gecti ben bana yasattiklarini unutmadim ozellikle masum yere attigi iftirayi ben onu aglayarak beklerken o bana iftirayi laik gordu firlatti kenara unuttum dediysemde hep aklima geldi hep rabbime ah ettim cunku cok zararlari oldu bana sizce birgun ahim yerini bulurmu beter olur mu
İcinden cikamadigim bir konu var lutfen saygili yorumlar istiyorum?