Ben cok mu bencilim yoksaa o ilgisiz ve sevgisiz mi saatlerce yazamiyor bazen iftar bazen sahurda 2 3 mesaj bide bazen gece aryor yurt disinda görevde cokmu yoruyolar sizi dedim 5 dk oturamiyoz ki dedi bide niye uyumadin işte tek mi oruc tutuyon sahura kalkamiyon mu dedi ama durgun yani arada bir guzum diyor simdide uykum var diyip uyudu anlayisin icin tesekkür dedi benimi düşünüyor laf olsun diyemi konusuyo yoksa cidden cok baski altinda yorgun bu yüzdenmi ilgisiiz yoksa benmi bencilim çözemedim 😔
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence o kadar ihmal ediyosa üstüne gitme 1 kac gün belki istemiyo seni? Kim bilir.
Söylesin ama istemiyosa :(
Ya belki hayatında başkası var kim bilir yani
Eee ne diyoon m... k napayim simdi ben ala allahh
Bu kişi eşiniz mi sevgiliniz mi ona göre yorum yapayım tam anlayamadım konuyu da
Sevgilim
Uzun mesafe ilişkisi ise ne olduğunu bilemezsin ben karşıyım uzun mesafe iliskisine ayrıca seni seven değer veren bir yolunu firsatinj bulur sana vakit ve zaman ayırır
Okadar inciniyor ki kalbiim
Haklısın erkeklerin hepsi mal bunları kızgın ateşe atican
sana sukadar soyliyim yurt disindaysa sen onun için turkiyede ki cepte olan bir kizsin sende ol ordakiler de olsun istiyor adam ne iş yapıyor onu bilmek lazım günahta almayalim şimdi
Suriyede asker
Nekadar asker tanıdigim varsa hepsi eşini aldatiyor aklın varsa asker biri ile ciddiyet düşünme ayrıca askerler çok agresif olurlar benim arkadaşımın eşi de asker karısını sürekli dövüyor adam askerlerden nefret ediyorum bu yüzden hepsi aldatiyor emin ol başkası var onun hayatinda buraya da yazıyorum
Birde askerlerin psikolijisi aşırı bozuk oluyor orada sürekli baskı içinde olduğu için tertip düzen isterler hep hayatlarinda sen ona uymadigin zamanlarda ise sana baskı yapar bunu şimdi yapmaz evlenirseniz ve asker biri ile evlenmek berbat birsey eve gelmiyorlar
Nasil omgrenicem bunu ben yaa
Bence o adamdan bir an önce kurtul kendine uygun. Biri ile birlikte ol uzun mesafe+asker birisi ile çok zor. Çok pişman olursun ilerdi benim adım Merve Merve bacım demişti dersin.
Ya biliyorum zateen ama nedeeen bi insan bukadar kötü olabilir ben onu safca sevip bekledim bisey yapmadim ki neden bukadar üzüyor benii
Güzelim izin veren sensin izin verme şutla gitsin yenisi gelsin neden kendini uzuyorsun ne gereği var Allah aşkına böyle canım adamlar için kendi psikolojinizi bozup kendinizi neden değersiz hissedesin ki? Belki hayatına başka biri cikicak seni tam anlamıyla seven yoluna taş koyma kendi kendinin kısmetini kapatma böyle gereksizlerle belki daha iyisi cikicak karşına izin vermiyosun ki cidden kadınlar neden kendilerini değersiz hissettiren erkeklere aşık olur anlamıyorum bende zamanında yedim o boku ama şu an akillandim çok şükür 👶
Yav diye diyeee bisey degismiyo hep ayni tip adamlar hep ayni hic ahlakli kibara dek gelmedim hep kandryorlar yoruldum bundan sonrada kimseye inanmam zaten paranoyagiim
Sağlıklı bi ilişki değil
Bende yurt disindayim ne is yapiyor ki?
Poposu kalkmış
Dertlesmek istermisin