ya böyle bir şey olursa diye çok korkuyorum benim şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı haram diye yapmadım veyahut hayatımda hiç konuştuğum muhabbet ettiğim bir kız olmadı 1 buçuk sene sonra mühendis olacağım isteseydim doktor yani tıp da okuyabilirdim ama mühendisler daha çok para kazanır diye mühendislik okuyorum dediğim gibi tertemiz biriyim ve bu konuda çok korkuyorum sizce ne olur benim gibi birinin hayatı şuanda da zaten doktor maaşına yakın bir para kazanıyorum freelancer olarak daha mühendis olmadım bile amacım ve tek gayem savunma sanayi şirketlerine girmek ayreten yazılım mühendisliği yapmak bana ne önerirsiniz
evet bunu yine sölüyorum hiçbir günahın büyük olarak yok muhafazakar biriyim türkiyenin en iyi üniverstesinde en iyi bölümü okuyorum bir tek dindar biriyim ama namaz kılmıyorum onun harici herşeyim var çok şükür
böyle bir soru sordum ve bana biri ezik dedi neden eziğim sizce harama bulaşmadığım için mi? yoksa başka bir nedenimi var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hiçbir büyük günahım yok demişsin ama namaz kılmamak da büyük günahtır. Sadece yapmak değil bir şeyleri yapmamak da büyük günah. Bilgi vereyim istedim
ben namaz kılmam demiyorum nasip olursa kılıcam ömrümüz yeterse kılıcam hem soru bu değil soruya cevap ver
Sana ezik demesinin sebebi ne? Dine yakın olman mı? Öyleyse bu bunu diyenin kendi ezikliği ve zavallılığı. Kafana takacagin bir durum yok
Bilmiyorum sorum buydu oda senin gibi eziği kim olsa aldatır dedi
Sa*lagin birinin söylediği lafları niye bu kadar takıyorsunuz anlamıyorum cidden
Salagin biri değil de bir kızın söylediği bir alfa tkaildim maalesef
S*lagin kızı erkeği olmuyor
Erkek dese umrumda değil ama karşı cinsin eleştirilerini dikkate almak lazim
Yanılıyosun
Akıllı ve iyi niyetli insanların düşüncelerini dikkate almalısın. Kız veya erkek fark etmez
Bilmiyorum
Senin gibi ezigi kim olsa aldatır diye biri psikolojik olarak içten içe kendisini ezik görüyordur ve başkalarına durup dururken ezik diyerek kendi ezikliğini psikolojik olarak örtmeye çalışır. Bu onun kendiyle ilgili bir problemdir yani. Seninle ilgisi yoktur. İnsan davranışlarının sebeplerini biraz bilmeniz gerekiyor.
Bu cümleyi kendisine hiçbir zararı olmayan birine kuruyorsa bir kişi bu onun kendi kötü niyetidir. İyi niyet veya olumlu bir eleştiri olarak algılamak mümkün değil
Ama üzüldüm bir kız tarafından böyle bir yorum alınca bende son nefes alışın olur dedim zaten namus herşeydir
Son nefes alışın olur derken?
Hayatı biter yani bunun nesini anlamadım
Sen hasta falan mısın?
Nieee
Önce yazmayı öğren mesela, Türkiye'nin en iyi üniversitesinde boşuna okumuşsun gibi ya da okumamışsındır bile bağlaçları yazmayı bilmeyen biri üniversite okudum demesin gerçekten
ilk önce okuyorum 3. sınıfım ayreten türkçeden nefret ederim sayısalcıyım ben farkındaysan mühendisim yani ama senin gibi zekası biraz az olanlar bağlaç öğrenip işsiz kalıyorlardı en son haklısın:)
Zeka önemli bir kriter cidden 3. sınıf bir eziksin o halde "ayrıyeten" hadi şimdi ötede ağla ezikliğine
zeka konusunda içinden geçerim sözelci olup kasiyer olmaktansa fabrikada işçi olurum daha iyi buna karşılık ben ya tek yaratıldıysam diye hayıflanıyorum gerçi sizin gibi kendilerini kah dağında gören biri olarak sizlere o kadar allah diyeceğim ki en sonunda bana deli diyeceksiniz lakin ben asla bundan şikayetçi değilim elhamdülillah yolumdan dönersem namerdim