Abi tuvalette ki, yatak odası sesleri her şey duyuluyor. Abartısız sessiz kalıp dinlesen, diyaloglar bile neredeyse anlaşılır.
Ev üstüne ev yapıyorsun, ama böyle önemli bişeyi atılıyorsun. Pazar günü bi uyuyalım diyoruz, aşağıda aile cinnet geçiriyor uyanıyorsun, falan. Bu herseydeki denetimsizlik ne olacak böyle, bi başı bozukluktur gidiyor.
Ev üstüne ev yapıyorsun, ama böyle önemli bişeyi atılıyorsun. Pazar günü bi uyuyalım diyoruz, aşağıda aile cinnet geçiriyor uyanıyorsun, falan. Bu herseydeki denetimsizlik ne olacak böyle, bi başı bozukluktur gidiyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne yapıyoruz?
Muteahhitlere bol bol sovuyoruz.
Her gece yatarken bol bol küfürler savuruyorum. Milletin oksurugunu, osurugunu, muhabbetini, aksiyonunu dinliyoruz her gece, telefonla bile rahat konuşamıyorum.
Başında denetim olmayınca, ikide kara para aklıyorsa tamam görmezden geliniyor muhtemelen. Yapı denetim ne iş yapar bu memlekette, bina yeterliliği neden kitabına göre uygulanmaz. Müslüman ülkeyiz ya hani, doğru olmamız lazım. Dillerinde Allah işlerinde talan bitmiyor. Yemin ediyorum, bizim düşmana falan ihtiyacımız yok kendi, kendimize yeteriz. Hep dış güçlere atılıyor ya sözüm ona bahane...
Bizim dusmanimiz aramızda yaşıyor zaten.
Sanıyorlar ki en iyileri onlar.
Halbuki korler sağırlar birbirlerini ağırlıyor.
Ceremesini hepimiz çekiyoruz.
Onu biliyoruz, ağacın kurdu içinden de bi kuşak var, onlara anlatamadık, Allahin gücüne gitmesin onlar temizlenmeden bu kafa yapısıda gitmez maalesef.
Abi hiç sorma bende evde hareket edemiyorum gruba yazıp yazıp duruyorlar en son parka yerleşecem
Evli olsan, karınla rahat rahat beraber olmazsın kardeşim.
Aman duyulur edilir diye, bizim millet karınla bile olsan ayıplar bide.
Ucuz işçilik çünkü. Müteahhitler yapıyor ne olmasını bekliyordun ki?
Evlere paha biçerken ucuz işçilik demiyorlar ama onu nasıl yapalım. 3 milyon beş milyon minimum ağzını açıyor. Kantarin topuzu kaçmış kendi hanemizde başkasının işleri ile uğraşıyoruz. Önce bi kendini düzelt sonra aleme nizam verirsin belki. Bu mandalina ile gittiğimiz yere atalarımız gibi huzur değil yolsuzluk ve ahlaksızlık götürürüz. Benim düşüncem.
Ranta bakıyor her şey. Müteahhit seni düşünmez. Neyse.
Devlet düşünecek mutahit değil, devletin onca kurumu memuru ne iş yapar? Vergi toplamaya gelince her naneden almayı biliyorlar ama neysenize, neyse. 🙋♂️ Hayırlı akşamlar dilerim
Hangi devlet? 😃
Her hıyarın var diyene tuzlukla koşan ama kendi vatandaşını üçüncü plana atan bir vatandaş başında hatta bildiniz 💡
😃boşver ya tartışma çıkmasın hiç
Devlet gevşek
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!