Çocukluğumdan beri tanıdığım bir arkadaşım. Ama çocukkende hep eziklerdi beni. Düne kadar hep zorla görüşmek isterdi benle halende öyle. Her konuşmasında benim bir acigimi bulup yuzume vururdu ben ona iyi davranirdim sesim cikmazdi. Bir ara kavga ettik aileme hakaret etti. dayanamadım.
Engelledim heryerden.
Başka şehire de tasininca aramiz iyice acildi. Yqkın zamanda nişanlandım. Duymuş utanmadan sürekli hesap acip istek atiyor. Bugün engeli kaldirip mesaj attim ne istiyorsun gorusmek istemiyorum bir sorunumda yok senle ben gorusmek istemkyorum hersey eskide kaldi ben degistim falan diye uydurdum biseyler. Boylelikle sakinlesti. Birdaha konusmayalim dedim. tamam dedi engwllwdim. Ama yine rahatsiz eder diye düşünüyorum. Benden tamamen uzak olmasi icin napmam gerek
Engelledim heryerden.
Başka şehire de tasininca aramiz iyice acildi. Yqkın zamanda nişanlandım. Duymuş utanmadan sürekli hesap acip istek atiyor. Bugün engeli kaldirip mesaj attim ne istiyorsun gorusmek istemiyorum bir sorunumda yok senle ben gorusmek istemkyorum hersey eskide kaldi ben degistim falan diye uydurdum biseyler. Boylelikle sakinlesti. Birdaha konusmayalim dedim. tamam dedi engwllwdim. Ama yine rahatsiz eder diye düşünüyorum. Benden tamamen uzak olmasi icin napmam gerek
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer