Annem dışarı çıkmama neden izin vermiyor?

Abilerim ve ablalarım öncelikle 18 yaşında bir oğlan olduğumu belirtmek istiyorum. Çocukluğumdan beri annem dışarı çıkmama pek bir şey demiyordu hatta dışarı çıkmam için beni zorluyordu çünkü oyun bağımlısıydım ve aşırı asosyaldim (hala öyleyim ama kötü anlamda değil) ancak 17 yaşlarımda sürekli dışarı çıkmaya başladım ve illa yapacak bir şey buluyordum. Ancak annem bu aralar çok fazla baskı kurmaya başladı işte sürekli dışarıdasın, akşamları eve gelmiyorsun, otmu içiyorsun yoksa diye sürekli söylenip duruyordu. Sürekli arıyor nerde olduğumu, ne yaptığımı, yanımda kimlerin olduğunu herşeyi detaylı bir şekilde soruyor ve artık ciddi anlamda sıkıldım bu durumdan. Eve geliyorum nerdeydin sen eve geç gelirsen seni döverim böyle yaparım diye tehtit ediyor ve neden böyle davrandığını sorunca bağırıp çağırıyor. Bana neden güvenmiyorsun diyorum ve ben sana güveniyorum dışarıdakilere güvenmiyorum cevabını veriyor. Arkadaşlar annem benle vakit geçirmek istediğindenmi böyle davranıyor acaba diye düşündüm ama boş zamanında bana pek vakit ayırmıyor ve bugün annemin babamla konuştuğunu duydum benim dışarı çıkmama asla izin vermeyeceğini falan söyledi. Annemin psikolojik takıntısı olduğunu düşünüyorum bana karşı ve tam olarak neden çıkmama izin vermediğini hala anlamıyorum benimle aynı durumu yaşayanlar var mı bir çözüm önerisi verin bana

Annem dışarı çıkmama neden izin vermiyor?