Kimseye katlanamiyorum yeter artık lütfen yardımcı olun?

19 yaşındayım, çalışmıyorum, evdeyim. Sürekli akrabalar, komşular, ailem beni kötülüyor; "Çalışmıyor, ne işe yarıyor bu?" diyorlar. Annem de bu sabah kahvaltı yapacakken "Ne işe yararsın, anca ye" dedi. Yemek kursağımda kaldı, öfkemi içimde tutamadım, bağırdım, çağırdım. Annemle şu an konuşmuyoruz. Ben şahsen bir daha konuşmayı da düşünmüyorum, onsuz daha mutluyum. Anca söver, benden çok sevdiği abilerim, komşularım ve akrabalarım ile dedikodu yapar. Dedikoduları size söylesem, "Cidden bunu annen mi söyledi?" dersiniz. Ama bıkkınlık geldi artık.

Çalışmak istiyorum ama yaşadığım şehirde günlük 200 TL veriyorlar. Öküz gibi çok çalışsanız 300 TL alırsınız. Bu miktar çok az, batı Anadolu'ya gidip batı şehirlerinde çalışmak daha karlı. Orada en azından idare eder bir miktar alırsınız. Ama yaşadığım şehirde bu ekonomide bu miktar bir ekmek almaya yetiyor. Batıya gitmek istiyorum, ama nasıl gideceğimi bilmiyorum. Kimim, kimsem yok. Orada nerede kalacağım, bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun. Bir daha dönmemek ve görmemek üzere ailemden ve çevremden kopmak istiyorum. Bunlarla yaşamaya devam edersem sonum hayır değil. Batıya nasıl gideceğim? :

(

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar utanmadan bu sefer gitmiş neneme dedeme dayılarima beni kötülemis deli bu demiş nenem de komşumuzu arayıp bu çocuk Deli kafadan rahatsız dedi artık bana deli muamelesi yapıyorlar ne yapicam bilmiyorum taakatim kalmadı :(
Kimseye katlanamiyorum yeter artık lütfen yardımcı olun?