İnsanlarin yüzde 99 nefret eder oldum. Boyle hisetmem normal mi? Zamanında çok büyük kaziklar yedim.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Normal aga normal
İnsanlardan kazik yiye yiye boyle oluyorsun
Keşke durumum olsada tek başima yaşasam, kedimle birlikte uzaklarda, kimseyi görmeden.
Bilirim o hissi
Olmuyor
Allaha inancım tam olmasa, intihar ederdim o derece yaşamak ışkence. Bu dünyadadan insanlardan nefret ediyorum
Benim yaptığım gibi insanlardan uzak dur ben uzak duruyorum çevremden uzaklaştırdım herkesi
Yaşin kaç peki?
26
Neden sordun
Öylesine. 28 yaşındayım ailem birde evlenmem için baskı yapıyor ama hayatan herşeyden soğudum
Anlıyorum dertleşmek istersen yalnız değilsin unutma yz4. b1lrsn dinlerim seni
Teşekkürler
Kestirip atma lütfen orada yargılama yok kandırma Yok yok başka bir şey yok belki de sen kendin olabileceğin tek yer burası
ben insanlara karşı daima merhamet besliyorum
her insan aynı değil ve her insan kötüde değil
Nedenlerinden bahsedebilir misin?
Çok güvendiğim, sevdiğim değer verdiğim insanlardan çok büyük ve ağır ihanetlerden sonra böyle oldum. insanlardan nefret eder oldum (tek bir yanliş, tek bir kötülük tum iyilikleri silmeme yetiyor artık). Durumum iyi olsa uzaklarda tek başıma yaşardım
Çok özel değilse anlatabilir misin? Seni böyle yıkan şeyleri...
Yillardir güvendiğim akrabamdan, kiskançliği yüzünden bana iftiralar atmalar, arkamdan yalan söyleyip beni rezil etmeye çalişmasi vs (ki gerçekten ona bir kötülüğüm olmamıştı). Kardeşim gibi olan bir çocukluk arkadaşım vardı. Sevgilime yurudu vs (onunde zaman zaman kiskançliğini seziyordum ama konduranıyorsun işte) en sonda 4 yıllık çok aşık olduğum eski sevgilim beni çok ama çok adıce aldatarak bıtırdı ilişkimizi (ilişkimiz boyunca tek bir erkeğin mesajina bile cevap vermemiştim oysa ona o derece sadıktım) sonra işte bu duruma geldim.
Kadınların en büyük eksiği körü körüne bağlanmak. Bağlanmak evlendikten sonra anca geçebileceğin bir duygudur. Onun dışında bir erkeğe bağlandın mı kukladan başka bir şey olmazsın. Gözün görmez, kulağın duymaz, dilin söylemez. Konduramazsın çünkü. Bir dengen olmalıydı. Ama maalesef kadınlar bu dengeyi bırakıp kalbi hislere yeniliyorsunuz. Erkek ona bağlandığını anladığı anda seni ezmek için her şeyi yapmış. Burada asıl suç sende değil. Erkek belli bir dengede gitse problem olmaz. Ama karakter yoksunu erkekler bu durumları bu şekilde kadını ezmek ve hayatını mahvetmek için kullanıyorlar. Nasıl olsa bağlandı. ne yapsam ne etsem gıkını çıkarmaz diyorlar. En nefret ettiğim kişi türleridir. Kadınların dengelerini bozup sonrada bütün suç onlardaymış gibi ezmeye onu aşağılamaya ve köle haline getirmeye çalışır. Sana tavsiye Asla dengeni bozma bir ilişkide ipini bırakırsan erkek bunu seni köle haline getirmek için kullanır. Sen seninle aynı düşünceleri aynı dengede sen sevdikçe oda seni sevecek ama dengede olacak her zaman. Yoksa sonu hep hüsran oluyor. Ve merak etme sana onu yapan şu an seni aldattığı arkadaşın onun istediklerini yapmasın ona da yapar.
Uzunca yorumun için teşekkürler. Şurasi yanliş anlaşıldı arkadaşım ona yazdı ama hıç bır şeklinde onunla bırşey yaşamadı. Sadece arkadaşimin bana ihanet etmesini sindiremedim. Eski sevgilime gelicek olursak, ben onsuz mutlu olmaya başladığımda donmek istedi. Ben istememiştim, yaptıklarını unutmadım. Sence bir insan gerçekten hatasını anlasa değişir mi? Onu affetmeyerek doğru karar verdim mi?
Bu hatasının büyüklüğüyle alakalıdır. Affedilmeyecek bir konuyla hiç şansı olmamalı
Benimle iken aramiz kötüydü bu surede eski sevgilisine dondu. Benden ayrıldı ve her yere o kızla resim atmıştı (canim yanarken daha çok yakmak için çabaladı). Sence?
Kadınları dize getiremiyorsan acı çektireceksin. Hele ki birde kadını kendine aşık etmiş biri bunu daha çok yapar. Acı çekmemek için kadının kendisine yana yakıla döneceği günü bekler. Onu kullanabilmek için.
Ne demek istediğini anlamadım doğrusu. Aldatan o. Ayrılanda oydu. Bu surede canimi daha fazla yakmak için çabalayanda oydu. Sonra donmek istedi kabul etmemiştim. Olaya bir erkek bakış açısı ile bakarsan eğer zamaninda affetmeyerel doğru bir karar vermiş miyim?
Evet. Yoksa çok daha fazla yıpranır. Eğer onunla kalmaya devam etseydin daha fazla kullanılırdın.
Peki. Teşekkürler
İşte yediğin kaziklardan dolayı olabilirmi
Olabilir. Çok güvendiğim, sevdiğim değer verdiğim insanlardi. Çok büyük ve ağır kaziklardi. Sonrada insanlardan nefret eder oldum (tek bir yanliş, tek bir kötülük tum iyilikleri silmeme yetiyor artık). Durumum iyi olsa uzaklarda tek başıma yaşardım
Böyle böyle tecrübe kazanacağız 😊
Gayet normal Günümüzde
Normal
Keşke durumum olsada tek başima yaşasam, kedimle birlikte uzaklarda, kimseyi görmeden.
Bende hep istemişimdir