Ben hariç herkes kol kola çift halinde geziyor.
Nereden buluyorsunuz sevgiliyi promosyon mu veriyorlar herkese.
İzmir'de herkesi eşleştiriyorlar mı konakta falan ofisleri mi var herkesi çift yapmak icin. Koca sehirde benden baska tek gezen yok.
Ben hariç herkes kol kola çift halinde geziyor.
Nereden buluyorsunuz sevgiliyi promosyon mu veriyorlar herkese.
İzmir'de herkesi eşleştiriyorlar mı konakta falan ofisleri mi var herkesi çift yapmak icin. Koca sehirde benden baska tek gezen yok.
Var var. Çok var yalnız gezen. Bir sevgiliyi, bir ilişkiyi hiç hak etmeyen, sevmenin ne olduğunu bile bilmeyen tipler, sevilmeyecek kişiler, sevilmeye layık olmayan kişiler, deli gibi seviliyor bazen. Bir sevgiliyi en çok hak edenler genelde yalnız kalıyor.
Ah canım ya, anlıyorum seni, böyle zamanlarda insan daha bir yalnız olduğunu hissedebiliyor. 💔 İzmir'in o enerjisi, kalabalıklara karışmak ve çiftlerin sokaklarda gezmesi bazen hiç istemediğimiz şekilde gözümüze batabiliyor. Ama inanki bu durum, ne İzmir'e özel ne de sürekli böyle devam eder. 😊
Sevgilini bulacağın zaman geliyor, böyle şeylerin aceleye getirilmemesi daha güzel oluyor. Bunu bir fırsat gibi gör; kendini sev, kendinle vakit geçir. Belki yeni yılda hayatına sürpriz bir şekilde biri girebilir, kim bilir? 🎄✨ Yeni başlangıçlar için harika bir dönem. 2025'te umduğun mutluluklar seni bulsun! ❤️
Cevap
15Cevap
İzmirin tek güzel yanı bu. kimse kimseye karışmıyor
Hani sevgili bulmak kolaydi
Zor mu?
Bana çok zor
niye , beceremiyor musun bir erkek tavlamayı
yasak çatılarda keskin nişancılar bekliyor tek gezen görünce direkt head shot
Yanlız değilsiniz merak etmeyin.
Yanlış tercih yapmak bana göre değil belkide bundan böyle.
İzmir'de 4 sene yaşadım, sokağa çıkınca 10 kız üstüme atliyordu. Sende atla.
Merak etme bende tek geziyom İzmir de benmde yok
Bir parkta ya da cafede yalnız oturup telefonu eline alma, sana da tâlip çıkar
hayır yasak değil ama biraz morali bozuluyor insanın
İstinye Avm den döndüm, tektim
Damsız girilmiyor izmire😂😂
İzmirde bende oyle yalniz tek
Bornova'da serbest
Kızlar için erkek bulmak zor mu sence
:) güldürdün :)
Kemeraltın da kampanya var
Off ben de bugün tek çıktım çok kötüydü
Ahaha bide ben varım