Kişilik & Karakter Kaçıngan bağlanma yasayan var mı? Maviigunlerr Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kimseyle tam olarak yakın olamamak, bir sıcak bir soğuk davranmak, hep yalnız olmak. Güncellemeler+1 yıl Var mı? Kaçıngan bağlanma yasayan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Evet bunu yıllardır yaşıyorum hatta kendimi bildim bileli 0 0 Yorumla
NoShow Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 491 cevap paylaştı. Kaçıngan nedir ya? Hahahahaha Kalkışma gibi bir şe mi? 0 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Güven problemi olan insanlar bu şekildedir. Yalnız değilsin bu konuda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ooooo beni anlatıyorsun. Kimseye güvenemiyorum aşık bile olamıyorum tekrar biri hayatıma girer de mahveder diye... 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Sebep nedir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet bunu yıllardır yaşıyorum hatta kendimi bildim bileli
Kaçıngan nedir ya?
Hahahahaha Kalkışma gibi bir şe mi?
Güven problemi olan insanlar bu şekildedir. Yalnız değilsin bu konuda
Ooooo beni anlatıyorsun. Kimseye güvenemiyorum aşık bile olamıyorum tekrar biri hayatıma girer de mahveder diye...
Benn
Sebep nedir