Erkek kadina bakar cezb olur kadinda bu yuzden mi kapanir? Erkeklerin iradesi yok mu bakmasinlar bakarlarsada gunahi onlara olsun. Biz onlarin keyfi için kapanmak zorunda miyiz? Kadinlarinda nefsi var belki onlarda erkeklerden cezboluyo o zaman erkeklerde kapansin. Erkeklerin iradesi yok mu. Erkekler tahrik olur nefislerine hakim olamazlar diye kadin kapaniyo tamam ama kadinlarin kapanmasida bir kadin için kolay bisey mi. Kadin dogasi geregi guzel. Onlar icin kapanmak kolay mi onlar iradeleriyle nefislerini tutup kapaniyorsa erkeklerde bir zahmet nefislerine yenik dusmesinler bakmasinlar. Toplumdada oyle bir algi olusmus ki erkek kadina bakarsa kadin cezbetti kadin tahrik etti ama kadin ayni seyi yaparsa ne ahlaksizligi kaliyo ne namusu kaliyo. Kadin açiksa erkekleri cezbediyo kapanirsa zaten yaptigi her hareket olay oluyo yok bide kapali olacak basportu boylemi takilir makyajina bak giydigi daracik kiyafete bak herseyi duzgun olsa bile bu seferdw yaptigi herswy gze batiyo. Simdi bu erkekr kusura bakmasinda siz iradesizsiniz diye b kadinlar yaradislari geregi guzelliklerini saclarini sizden sakliyo iradeleriyle bunu yapabiliyolarsa sizin onlari elestirmek ne haddinize? Bir kadina basi acik diyede bisey diyemezainiz kapali diyede ha acik olur dekolteli giyinir gercekten ahlaksiz olur ya da kapali olir her halti yer makyajini yapar tum gicut hatlarini belli edecek sekilde giyinir sirf kapanmis olmak icin kapanir o ayri. Ama kadinlar neden erkekler bakmasin diye kapanmak zorundada erkekler bu kadar özgür bu kadar rahat ustune bide kadinlara laf etme hakkini buluyo kendisinde. simdi diyceksiniz kadin daha cekici ama bir erkegin gozunde kadin ne kadar cekiciyse kadinin gozundede erkek oyle degil mi? Ben asla Allahin emirlerini sorgulamiyorum sorgulayamam ki ne haddime ama körü körüne inanmaktan sadece kapanmis olmak icin kapanmaktansa kafamdaki sorulara yanit bul
Güncellemeler
+1 yıl
Kastettigim sey açik giyinmek değil sadece başörtü takmak
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar