Kızlar, Kötü hissediyorum?

Aslında bu bi soru değil sadece içimi dökmek için yazdım illaki beni anlayanlar çıkacaktır.. eşim maaşını bir süredir alamıyordu mahkemelik oldular vs sonucunu bekliyoruz neyse biraz maddi sıkıntıya girdik bu süreçte. Sevgiliyken çok yer içer gezerdik o yüzden hiç ona maddi baskı yapmadım bu yüzden. Bende bir süre çalıştım ona destek olmak için şimdi yeni bir yere başladım. Önceki maaşlarımda hep onun ihtiyaçlarını da düşündüm boxer çorap cart curt gerisini de eve harcadım kendime hiçbir şey almadım. Kirayı faturaları alışverişleri komple o karşılıyor. O yüzden şimdi anlatacağım konuda nasıl sitem edebilirim bilmiyorum. Aylarca montsuz gezdim onun montu varken mesela şimdi çalışıyorum çok yağmurlu bir yerde yaşamamıza rağmen botum bile yok maaştan kendime keşke alsaydım ben kendimi düşünmezsem o beni niye düşünsün ayaklarım sırılsıklam çalışıyorum günlerdir.. uzun zamandır kıyafet falan da alamıyorum bekarken giydiklerimi giyiyorum ofisteki kızlar şıkır şıkır geliyor kendimi çok kötü hissediyorum 🥲 masa başı çalışmanın zararları birden böyle şeyleri kafaya takıp üzülmek işte düşünecek çok zaman var..

Kızlar, Kötü hissediyorum?