Kızlar lütfen akıl verin kendimi kötü hissediyorum?

Birkaç aydır görüştüğüm birisi var ve ilk zamanlar her şey çok güzeldi hatta geçen haftaya kadar çok güzeldi ilk tanıştığımız zamanlar bir süre aynı şehirde kaldık zaten bir ay sonrasında ben tekrar gittim yanına ve yine bir süre kaldık bana sürekli melek gibi bir insan olduğumu çok iyi bir kız olduğumu vs söylüyor kuzenleriyle de falan tanıştırdı ama döndüğümden beri aramızda soğukluk hissediyorum ilgisi var mı bilmiyorum o kova ben yay burcuyum ilk günler hastaydı denize girdiği için falan ilgisizliği görmezden geldim bencilce davranmamak için sonra işlerinin hep çok yoğun olduğunu belirtti bunu kanıtlayan
fotoğraflar falan attı bu arada işleri normalde de çok yoğundu ama yine bana vakit ayırıyordu geçen gün bu konuyu açtım eğer iletişim kurmak istemiyorsa kurmamamız gerektiğini çünkü arada böyle soğukluk hissedince fazlalık olduğumu düşündüğümü falan belirttim kendisine ama alakası yok falan dedi yanlış hissediyorsun bilmem ne işlerim çok yoğundu biliyorsun ama sonrasında yine aynı oldu kendini değiştirmedi dün açacaktım bu konuyu tekrardan ama yegeni ameliyata alınmış onun videosunu falan attı bugün de en son iki gibi konuştuk sonrasında asla yazmadı ben de yazmadım akşam hikaye attığımda baktı daha sonra birkaç saat geçtiğinde Wp ye kendisine be kuzenlerine özel durum attım durumu beğenmiş ama hala mesajıma cevap yok. Sizce susup beklemeli miyim yoksa tekrardan bu şekilde rahatsız olduğumu belirtmeli miyim

Kızlar lütfen akıl verin kendimi kötü hissediyorum?