2 önceki soruya bakın ve okuyun sonra bu yazıyı daha iyi anlarsınız Patronu aradım tekrardan işe girmeyeceğimi söyledim testlerden dolayı annem de yok git fırını yak git makinayı yerleştir sonra git orayı topla dedi karşı taraftan da patron duymuş bana dedi sen evinde otur en iyisi. Dedi ve bande konuşmadan önce telefondayım sessiz olun zaten telefon odamda çekmiyor dedim sınra bağırdı bu lavabo tıkandı telefonu kapat da git yap dedi. bunu da patron duydu sen en iyisi gelme iş sena göre değil git birini bul evlen dedi. patnonun böyle demesi benim sinirimi bozdu gittim kapattım telefonu annam e dedim ki ses çıkartma dedim bak sesin karşı tarafa gitmiş sen niye iş yapmıyorsun zaten çalışmıyorsun da diyince kavga ettik sinirden senin elinden yemek te yemicem sana yardım da etmicem 1 sene. yaparsam... olayım dedim. Sınra odaya babam girdi annen ile anlaşamıyorsun yarın bi gün evlenince nasıl anlaşacaksın dedi. dedim söyledim annem e ses yapmasın karşı tarafa gitti sesi adam işi iptal etti dedim. o zaman hazırlan yarın seni istemeye gelecekler dedi. ben ne yapacam?
Güncellemeler
1 yıl
Daha eksik olen test i veremedim ve patron arayıp kardeşim biz eleman aldık dedi bunlar Bi çete veya dolandırıcı mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya işe gireceksin ya da çalışacaksın yani bence iş aramalısın
Yapacak başka bişeyin okumakla olayın ztn alakası yok sevdiğinde yoksa random birisiyle evlenmek zorundasın yoksa nanay
Konuştuğum da yok
Evlenecek kişi de yok
Eeğ napcan peki yeni iş bul kuaför tarzi
hayirlisi