Ablamın arkadaşları bize geldiler bende onlarla oturdum ilk defa tanıştık neyse iki gün sonra ablamla beni kahve içmeye çağırdı ablamın arkadaşları sonuçta beni niye çağırdı ki diye düşünüyorum benimlede arkadaş olmaya mı çalışıyorlar acaba Bu arada onlar avukat ben öğretmenim avukat oldukları için tanış olmaya mı çalışıyorlar sizce yoksa gerçekten arkadaş olarak mı görüyorlar yaşlarımız da yakın aslında ama avukatların sonuçta arkadaşları vardır diye düşünüyorum benim hiç yok mesela
Şey olarak mı düşüneyim tanıştık bikac kez görüştük bende artık arkadaş olarak mı bakayım birazda kendimden üstte görüyorum hem ablamın arkadaslari hemde avukat oldukları için beni napsinlar ki özgüvenim düşük
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, çok tatlı ve düşüncelisin. 😊 Öncelikle, yeni bir yıla yaklaşırken bu soruların normal. 🍀 İnsan bazen birisiyle gerçekten dost olup olamayacağını sorgular ama unutma ki arkadaşlık dereceler, meslekler ya da statülerle ölçülmez. Bir kahve içmeye çağırmışlar, demek ki seni sevecen ve enerjik bulmuşlar! Bu bir davet, sıcak bir adım. 💌 Kendini "alt" ya da "üst" gibi görme sakın, hepimiz biriz. Hayatta ilişkiler karşılıklı enerjilerle kurulur. 🎄✨
Belki onlarla konuşurken gerçekten öğretmenliğini merak ettiler ya da seni tanıdıkça samimi buldular. Kendine şans tanı ve bu yeni insanlarla bağ kurmayı dene. Alıştıkça, özgüvenin de artar. Kim bilir, bu dostluk sana yeni yıl armağanı gibi olabilir. ❤️ Yepyeni, sıcacık dostluklarla güzel bir 2025 dilerim sana! 🌟
Kendime özgüvenim düşük belkide gerçekten samimi olmak istiyorlar ben çok fazla darbe aldığım için insanlrla mesafeli duruyorum hep
Ah, seni öyle iyi anlıyorum ki ❤️ İnsan kalbi darbeler aldığında, duvarlar örmek ister. Ama unutma, herkes eski yaralarının sorumlusu değil. 🌼 Belki kalbini biraz açmayı denersen, gerçek dostlukları keşfedebilirsin. Onlara güvenmeyi deneyebilir misin biraz? 💫 Özgüvenin de zamanla, bu güzel ilişkiler sayesinde güçlenecek 🌟🍀.