Arkadaşlık bağları?

Merhabalar , dün yakın arkadaşımla baya sözlü kavga ettik. Arkadaşımı çok seviyor ve değer veriyordum. Ben 30 o 28 yaşında. Rahatsız olduğum konuyu dile getirdim beni resmen manipule ederek üste çıkmaya çalıştı bu ilişkide devamlı alttan alan taraf oldum. Onu sevdiğim için tepki verme şeklimi bile değiştim çoğu kez. Ama yediremiyorum bazı şeyleri. Susup devam da edebilirdim. Ama yoruldum. Dün mesajlarda bana çok ağır konuştu o konuşunca bende konuştum. Pişman değilim ama içimde büyük bir boşluk var. Unutmak istiyorum onu. Instagram dan onun arkadaşıyla takiplesiyoduk kıza ne demişse kız beni takipten cikti en çok zoruma gidende bu oldu. Sonuçta ikimizin arasında olan Bi muhabbeti neden başkalarına anlatarak onları da etkiliyosun bu fesatlık değildir de nedir. Ben çok duygusal ve sahiplenici biriyim. Düzelir diye tartışma çıktı ama o yine hep ben haklıyım modunda bana birde diyorki beni gizli gizli takip edersin profilimi açtım mi diye. Gerçekten ben bu kızın neyini sevdim Allahim ya. Şu kalbime ferahlık verecek birseyler söyleyin lütfen. Takıntılık belki bu peki bundan kurtulmak istiyorum. O beni takmıyorsa bende takmak istemiyorum nasıl yapicam bunu önerisi olan var mı :(
Arkadaşlık bağları?