Erkekler niye bu kadar acımasız niye benim cevremdeki erkekler hep bana zalim oldu abim kocam neden bu kadar acımasızsınız neden?

Ben gençliğimde hep baskıyla kavgayla geçti abilerim beni hep döverdi evlenirsem kurtulurum dedim ama kocam da narsist ve istediğini yapmadığım zaman bazen vuruyor bazen psikolojik baskı yapıyor hayatım benim değil sanki bir kuklaymışım gibi 3 çocuğum var boşanmak istiyorum ama istemiyorum da korkuyorum ve kendime güvenim yok çevreye kimseye güvenemiyorum ve hep susuyorum bazen kendimi öldürmek istiyorum ama çocuklarım için yaşıyorum boğuluyorum ama çok çaresizim kimsem yok var ama ben ailesi olupta kimsesiz parasız bir kadınım bu yüzden de sevmediğim halde istemediğim halde evliyim ve çıkış yolu yok eşim narsist kaba takıntılı ailem baskıcı geri kafalı annem yok babam yok kimsem yok arkadaşım bile yok asosyal biriyim kimse de beni sevmiyor kendimi sevmiyorum kimseyi suçlamıyorum ama abilerim bana biraz değer verseydiler destek verseydiniz belkide iyi hissederdim birazcık şefkat ve sevgi istedim oda olmadı belkide ben hakketmiyorum...

Erkekler niye bu kadar acımasız niye benim cevremdeki erkekler hep bana zalim oldu abim kocam neden bu kadar acımasızsınız neden?