ARKADAŞIM NEDEN BÖYLE YAPTI?

2 yıl önce tanıştığım yediğimiz içtiğimiz hep birlikte giden herşeyi beraber yaptığımız bir arkadaşım var eskisi gibi görüşmesekde işlerimizden dolayı sürekli yazar ve konuşuruz neyse ocak ayında doğum gunum var cafe tuttum onu da çağırdım bana ilk pasta kesmeye gelirim dedi cafeden sonra biz bi yere daha geçicektik oraya gelmem dedi neden dedim işte diğer arkadaşlarını tanımıyorum ve rahatsız hissedeceğimi düşünüyorum dedi kız kıza olalım dedi bana ama kabul etmemiştim çünkü arkadaşlarımın sevgilileri var hani onlarda gelmek istedi bende isterim yani kalabalık olmasını bu da benim hakkım bende ikna ettim sen benim için geliyosun bak onlar icin değil falan diye ayrıca ortam eğlenceli dedim o da ikna oldu hatta ben doğum gunum icin saatlerini onun gelmesi için ayarlamıştım neyse aradan zaman geçti dün bana ben ikisine de katılamıcam dedi neden ya nasıl dedim işte ben sana demiştim kız kıza olalım işte pasta kesmeye kalabalık istedin işte en doğal hakkın ama bari cafeden çıktıkdan sonra gideceğimiz yere kız kıza olalım demiştim dedi evet ama arkadaşlarımın sevgilileri var hani onlarda gelmek istiyor dedim sen onlar icin gelmiceksin benim için dedim eğleniriz dedim ikna etmeye çalıştım gelmesini çok istiyodum cunku ama neden böyle birsey yaptıgını anlamadım bana bahane buluyormuş gibi geldi doğum gunum sonucta gelen arkadaslarımda birbirini tanımıyor ve kimse gelmem diye sorun da çıkarmadı kıskanıyor mu bahane mi ediyor anlamadim bende gelmek istersen konum atarım beklerim yazdım en son o da sanmıyorum knk iyi eğlenceler size dedi yani sanmıyorum yazması da saçma geldi umarım falan yazar insan benim kalbimi kırmaya çalıştı anlamadım sebebi nedir sizce
ARKADAŞIM NEDEN BÖYLE YAPTI?