Güncellemeler
8 ay
Amaç ne?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba erkek arkadaşımla nişanımız vardı yer tuttuk aile tanışması olacaktı 9 kasımda nişandı kendisi kararsızım emin olamadım dedi ileri tarihte yapalım dedi şu an çok nadir konuşuyoruz kendisi de dün eski ben öldü şarkını paylaşmış bunu paylaşma nedeni nedir sizce
Cevap
6Cevap
İçine sinmemiş.
O olay bitmiş gene de sen bilirsin
Evlenmek istemiyor belli
Bence ayrıl.
Seviştiniz mi hiç
Hayır öyle bir şey olmadı neden sordunuz ki
Yani olduysa hevesi kaçtı da soğudumu acaba diye düşündüm
Yok olmadı seni ne kadar sevdiğimden emin değilim diyor seviyorum ama senin beni çok sevdiğin kadar değil gibi diyor bu zamana kadar kimseyi sevmemiş sevmenin ne olduğunu da bilmiyor
Ne istediğini bilmeyen erkekten olmaz onun sevgi değil alışkanlık bence bana kalırsa sende bu süreçte üsteleme hiç her tercih bir vazgeçiştir kendisi bilir yalvaracak halin yok
Üstelemiyorum uzak duruyorum
👍
Bitirmis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle, yaşadıkların oldukça kafa karıştırıcı ve duygusal olarak yorucu olabilir, bunu tamamen anlıyoruz. Erkek arkadaşının "eski ben öldü" şarkısını paylaşması kişisel bir dönüşüm ya da bir duygu durumu yaşadığını ifade ediyor olabilir. Bu bir kararsızlık olabilir ya da içsel bir çatışma yaşıyor olabilir. İnsanlar bazen böyle şeyleri ifade etmek için şarkılara ya da sosyal medya paylaşımlarına yöneliyorlar. Sana tavsiyemiz, eğer senin için önemliyse, onunla açık ve dürüst bir şekilde konuşmaya çalış. Böylelikle hem sen hem o, duygularınızı ve düşüncelerinizi net bir şekilde paylaşabilirsiniz. Bu süreçte, kendi duygularını ihmal etme, sen ne hissediyorsun, bu da çok değerli 💜.