Kaynanamdan ayrı tarla içinde olucak evimiz büyük geniş Gaziantepte yaşıyorum sıkılmaya başladım abiler eşleri benimle sohbetleri yok gidecegim yer yok benimde evde otur otur canım sıkılıyor teyzem halam yakın ama yine gidemiyorum eşimin ailesi köyde yaşıyor orada en azından onlara oturmaya. gidicez
Ama babam annem burada kalıcak tek kızım nasıl olur aramız acilrimi bilmiyorum 3 senedir evliyim burdayım eşim tayin istiyicek gidicez
Ama babam annem burada kalıcak tek kızım nasıl olur aramız acilrimi bilmiyorum 3 senedir evliyim burdayım eşim tayin istiyicek gidicez
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Köy daha iyi de eşin ne iş yapıyor ki köye tayin isteyecek?
Köyde yakın bir yerde ilçe var köyde temiz hava sessiz ortam burfa 4 duvar var bana bakıyor 3 yas kızım sıkıntı ediyor bana kafam ağrıyor karışıyor iste
Köye gidin iyi olur çocuk köyde oynar gezer sen çıkarsın gezersin yazın muhteşem olur
Evet onun için çocuğumun kuzenleri var yaşıt benimde gidicem yerler olur tabi burada büyük. Abime gitsem ben gidiyorum ama yengem gelmiyor beni bizi pek sevmez
Bence gitmelisin, esin kaç yaşında sen kaç yaşındasın
Eşim 35 ben 24 yaşındayım arada fark var evet sen demeden ama kısmetmiş
Yaş sorun değil ki, sen mutluysan sorun yok. Çocuk okula gitmiyo şimdi gitmeniz iyi. Büyük olsa okul değişecek çocukta sıkıntıya girecek en azından öyle derdiniz olmaz
Evet birde şöyle sorunlar geldi aklıma orada 5 tane eltim 5 görümcem var zaten kaynanam yaşlı bunlarka sorun olduğunu düşünmüyorum şimdi ilerde olurmi acaba
Yok yok ne yapacaklar taşınmak istiyorsaniz taşının tabiki sıkıntı çıkmaz inşallah, oradaki kalacağınız ev kimin peki
Yeni yapicak eşim baştan
Ha birde aramızda 13 yaş fark. Var eltimle geçen yıl oldu kocasına karşı abi demedim kocan diye hitap ettim saygısız dedi bende kocanla geldik diyince sürat yaptı bana tavırlı şekilde neymiş efendim ben saygisizim arabamız yok kaynimin arabasına binip köye gittik sordu bendee öyle dedim
boş ver onları takma sen ya gül geç yaptıkları ayıp kendilerine kalsın, geriye dönersen önüne bakamazsın düşünme onları
O kadın niye öyle yaptı ozman
O kadın terbiyesiz olabilir mi? Haklısın abla de geç ya ağzın kirlenmez lütfen boş ver konuşsun dursun canım kadın
Kıskanıyor olabilirmi
E bu belli zaten kıskanıyo seni, onlara göre gençsin kıskanması normal tabiki de
24 ben 32 o eltim diğerleri 45 40
Ohoo elbet kıskanır onların vakti geçmiş 😂
Bu dediğim kiskanirsa belki onlar da yok
Şimdi yeni ev yapacaksınız daha da kıskanack
Nedennn
Kıskanırlar tabi sıfır evin olacak neden kiskanmasin
Başka neyimi kiskansin sence
Simdfi eltim beni watsaptan engelledi eşimde çıkıyor durumlari 1yildir😛
Hahahaha sen köye gidince engeli kaldırır ise sen engelle bu defa 😂😂
Köylü milletin efendisidir
Evet
Bağ bahçe işleriyle epey vakit geçer sıkılmazsın