Kişilik & Karakter 2023 yılında istediğiniz yerde misiniz? YgzKhrmn Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Uzun süredir yoktum ve bu ortamı çok özledim 😊 ee neler yaptınız 2022 de ne istediniz, ne haldesiniz😅 ulaşabildiniz mi hayallerinize 😊 2023 yılında istediğiniz yerde misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. İstediğim yerde değilim maalesef. ve olacağımı da düşünmüyorum 1 2 Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Olursun be kardeşim neden olamayasın u Barış_LonelyForever +1 yıl Eyv kardeşim bakalım
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl 2023 daha yeni geldi ama 2022 yılında hedeflerimin 2 adım önüne geçtim kariyer anlamında. 2023 içinde Nisan Mayıs ayı gibi belli olur. 1 3 Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Hadi inşallah bende kariyer anlamında ilerlerim ya Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Umarım her şey gönlünce olsun 😊 Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Amin hepimizin 😊 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Henüz net bir şey söylemek için erken ama şimdilik iyi gidiyor 1 1 Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Hadi hayırlısı 😅 Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl 2023'e daha yeni girdik şu an aynı yerimdeyim 😆 1 0 Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Daha yeni başladık bismillah😄 1 1 Yorumla YgzKhrmn +1 yıl 2022 nin başında ne hayal kurdun sonunda ne haldesin diye sormam lazımdı sanırım 😅 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Şu an istediğim yerdeyim :))) 1 1 Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Umarım hep ulaşırsın 😊
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl evet öyleyim 😌 1 1 Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Sevindim 😊 Yorumla
_GEYGünlükleri_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Henüz değilim 1 6 Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Umarım olursun kardeşim 😊 Yorumla _GEYGünlükleri_ +1 yıl Umarım teşekkür ederim peki sen istediğin yerde misin siteye ara verdin sanırım hoş geldin sende tekrardan🙂 Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Teşekkür ederim. İstediğim yerden aşırı uzaktayım. Hatta hiç bu kadar uzaklaşmadım. Ama toparlıyorum az kaldı Yorumla _GEYGünlükleri_ +1 yıl Hm inş toparlarsın ya canını sıkma elbet ulaşırsın istediğin noktaya :) 💙 Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Umarım 😊 Yorumla _GEYGünlükleri_ +1 yıl 🙂🙂🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İstediğim yerde değilim maalesef. ve olacağımı da düşünmüyorum
Olursun be kardeşim neden olamayasın
Eyv kardeşim bakalım
2023 daha yeni geldi ama 2022 yılında hedeflerimin 2 adım önüne geçtim kariyer anlamında. 2023 içinde Nisan Mayıs ayı gibi belli olur.
Hadi inşallah bende kariyer anlamında ilerlerim ya
Umarım her şey gönlünce olsun 😊
Amin hepimizin 😊
Henüz net bir şey söylemek için erken ama şimdilik iyi gidiyor
Hadi hayırlısı 😅
2023'e daha yeni girdik şu an aynı yerimdeyim 😆
Daha yeni başladık bismillah😄
2022 nin başında ne hayal kurdun sonunda ne haldesin diye sormam lazımdı sanırım 😅
Şu an istediğim yerdeyim :)))
Umarım hep ulaşırsın 😊
evet öyleyim 😌
Sevindim 😊
Henüz değilim
Umarım olursun kardeşim 😊
Umarım teşekkür ederim peki sen istediğin yerde misin siteye ara verdin sanırım hoş geldin sende tekrardan🙂
Teşekkür ederim. İstediğim yerden aşırı uzaktayım. Hatta hiç bu kadar uzaklaşmadım. Ama toparlıyorum az kaldı
Hm inş toparlarsın ya canını sıkma elbet ulaşırsın istediğin noktaya :) 💙
Umarım 😊
🙂🙂🙂
Evet evde yatagimdayim