Gizli Üye(25-29)1 yılBen de birçok erkeğin tanıştıktan sonra beğenmediği bir kadınım. Başta enerjime bayılıyorlar arzulu tutkulu karakterim erkeklerin çok hoşuna gidiyor. Neşeliyim şakacıyım, övünmek için demiyorum ve zaten gizliden yazıyorum, zeki mesleki olarak iyi seviyede bir kadınım. Sonra bakıyorlar ki kilolu biriyim anında pırrr.
Demek ki diyorum her şey görünüşten ibaret biraz alımlı çalımlı olsam biraz incelsem etsem bir tane ilişkim devam etse şimdiye çoktan evlenmiştim. Anaç yapım her türlü geçinme gayretinde oluşum tutumluluğum sevilmeyecek şeyler değil ki. Ve böyle bakınca sırf bu yüzden reddedilmeyi inanılmaz kafaya takıyorum hormonel olarak aldığım kiloları veremiyorum geri.
Ama yakın zamanda şöyle bir uyanma oldu bende. Hayatı ve mutluluğu sadece beğenilmekte ve evlenmekte arayarak kendi becerilerime yeteneklerime haksızlık da ediyorum. İki makyaj yapıp bir yerlerini açıp gayet tabi erkekleri çekebilirim kendime ama bu kadar ucuz ya da basit bir zafer istemiyorum ben ben olduğum için sevilmeyi tatmak istiyorum bunu hakettiğime inanıyorum.
Belki sadece bakış açını değiştirmek bile içine düştüğün çıkmazda sana yepyeni bir kapı aralayacak. Henüz o mertebeye gelemedim ama bir gün kendimi başkalarının gözlüklerinden değerlendirmeyi aşacağıma inanıyorum.
04 Yorumla
Soran1 yılMesleğin ne, kilo vermek çok basit olay
Soran1 yılSen en azından statü sahibisin ben hem tipsiz hem sıradan biriyim ama kiloyu sorun etme ben 24 kilo verdim
Soran1 yılNeden cevap vermiyorsun
Cevap sahibi1 yılSelamm, cevap verdiğini görmemiştim EİG seçilince farkettim. Çok iyi kilo vermişsin tebrik ederim. Ben spora zaman ayıramıyorum çalışırken, bir de insülin direnci yüzünden tek başına diyet yapmak bana yeterli olmuyor. Hayatımın en büyük kaybı aldığım kilolar diyebilirim. Statü olarak da görme okumayı cidden. Bu ülkede refah bir yaşam sürmene yetmiyor.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılŞu an 30 yaşındayım ve yüksek lisans öğrencisiyim. Boyum 1.90 tipimde iyi ancak hayatımda hiç sevgilim olmadı. Kendimi bildim bileli gayri ciddi bir ilişki düşünmedim. Zira prensiplerime aykırı. Hep kitaplarla iştigal ettim ve hâlâ da ediyorum. Lise sonda aşık olduğum bir kız vardı. Hakikaten çok sevmiştim onu hâlâ unutamadım. Sosyal medyada buldum biraz konuştuk bana ne dedi biliyor musun? Senin istikbalin belirsiz seninle olamayız dedi. Zamanın ne getireceğini bilemeyiz. Hayat sonu gelmeyen bir eğlence değil. İyi olduğun bir şey varsa onda kendini geliştir. Böyle saçma sapan şeylerle modunu düşürme. Ben ne yapayım 30 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. Lisansta bile hiç kız arkadaşım olmadı. İnsanlar cafelerde hayatını yaşarken ben hep kitap okudum gözlerim görmüyor. Dediğim gibi hâlâ da kitaplarla iştigal ediyorum. Olmayınca olmuyor ne yapalım. Kadınlar peşinde boşa koşarak zaman kaybedemem. Daha önemli şeyler var. Bende senin gibi bir ara hiçbir şeyden zevk almamaya başlamıştım. Ancak bunun anlamsız bir döngü olduğunu anladım. Zira zaman ilerliyor ve bitiyor. En iyisi bu zamanı kendimiz için en iyi şekilde değerlendirmek. Bazen aşık olduğum kız aklıma geliyor hayaller kuruyorum. Ne yapayım istemedi beni. Yüksek lisans öğrencisi olmama rağmen beni hakir gördü. Elbet seni mutlu eden şeyler vardır. Onlarla ilgilen. Ben öyle yapıyorum. Üstelik annemi yeni kaybettim, kanserden vefat etti. İstikbale aydınlık bir şekilde bakmaya ve kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum. Bizleri Allah yarattı elbet bizim gibi insanlara da mutlu günler gösterecektir. Geç olacak ama olacak İnşallah.
11 Yorumla- 1 yıl
Anneniz için çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin. Sabırlar dilerim. Birilerinin hayali olarak yaşıyorsunuz. Çevremde sizin gibi bir erkeği hayal eden o kadar çok temiz ve iyi niyetli kız var ki. Herkes nasibine doğru yürüyor cidden. Bu rızık olarak da böyle, hayatımızda bize iyi gelen şükür sebebi insanlar olarak bakınca da böyle.
Gizli Üye(30-35)1 yılÖncelikle bu ülke eskiden böyle değilmiş. Köy okullarından köy öğretmenleri çıkartan, kendi toprağından , hayvan bakımına ve günlük hayattan psikolojiye kadar pratik bilgiler öğreten insanı kişiliğe, çalışkanlığa ve zekiliğe göre ayıran bir ülkeydi. Sana önerim önce kendini tanıman evliliği boş ver. Sen kimsin ve ne yapabilirsin? Şu an. Kendine değer ver ben bu cahil ülkeyi affet... sonra düzgün bir iş bul. Mağaza satış elamanı gibi çabuk bulabileceğin kurumsal yerler seç. Halk eğitim merkezlerinde meslek edindirme programları oluyor ya da ilk oraya git araştır. Zamanla giyimine, temizliğine, kokuna, beden hareketlerine ve konuşmana önem ver. Sosyalleş. Sivil toplum örgütlerine üye ol tegv, tog, tema gibi. Öyle yerlerde güzel insanlar oluyor arkadaş edin. Sonrası gelir zaten.
09 Yorumla
Soran1 yılYa zaten tipsiz olduğumu kabul ettim ama aynı zamanda da statü sahibi değilim, hem yakışıklı statü sahibi olsam bu sefer gerçek aşkı bulamayacağım menfaat için olacak büyük ihtimalle, ikilemde kaldım
Soran1 yılİki asgari ücrete yakın alıyorum ama doktor mühendis olmadığımız için ikinci sınıf insan muamelesi görüyorum
Cevap sahibi1 yılAçıktan bölümde okuyabilirsin al sana statü ve üni.
Soran1 yılAçıktan tıp fakültesi mi okuyacağım
Cevap sahibi1 yılStatü sahibi üniversite mezunu dediğin için dedim
Soran1 yılSen ne iş yapıyorsun abla çok merak ettim
Cevap sahibi1 yılÇocuk gelişimciyim
Soran1 yılBise sorabilir miyim gizliden çıkar mısın
Soran1 yılÇıkmıyorsanda bu yorumu silermisin ban atmasınlar
Kendinle barışık olman lazım sağlıklı olman daha önemli değil mi?
Çok yakışıklı olup bir baltaya sap olamamış pislik içinde boğulan kişiler de var,
Engelli olanları düşün, çok yakışıklı olup gözlerin görmeye bilirdi, ya da yatalak olabilirdin.. onkoloji Koridorlarında bekliyor olabilirdin.
Statü den önce de karakter önemli, ama yasin genç kendine daha iyi bir hayat kurabilirsin.
05 Yorumla
Soran1 yılGüzel ve statü sahibi olduğun için böyle diyorsun tok açın halinden anlamaz misali
Soran1 yılYa zaten tipsiz olduğumu kabul ettim ama aynı zamanda da statü sahibi değilim, hem yakışıklı statü sahibi olsam bu sefer gerçek aşkı bulamayacağım menfaat için olacak büyük ihtimalle, ikilemde kaldım
Soran1 yılYa Allah aşkına sen ne iş yapıyorsun
Soran1 yılYakışıklı olmayan ve sıradan işte çalışan birine bakmazsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılMerhaba, yazdıklarını okudum. Yazmak istedim beni dinle öncelikle söylediklerin dogru degil , hayata nasıl baktıgınla alakalıdır. Reyon'da çalışmak neden kötü bir şey gibi gösteriyorsun? Bu bana mantıksız geldi. Herkes aynı meslegi yapsaydı düzen olmazdı. İnsanları kimse statüsüne göre ayırmıyor. Eger statüsüne göre ayrım yapıyorsa o kişi tuaftır diye düşün ondan uzaklaş. Yakışıklı olmak veya güzel olmak kime göredir. Bana göre tatlısındır başkasına göre tatlı degilsindir. Ne alaka ne alaka ne alaka çok mu merak ediyorsun bir de bana dön bana bak ben çok mutlu degilim. Gram umrumdada degil böyle saçma şeylere üzülceksen çok fazla şey var dünyada hayattan ne demek zevk almıyorum. Git 2 rekat namaz kıl, dua et , Allaha sıgın, Kuran-ı Kerim 'de diyor ki Sadece Allaha Güven, Sen Git bir ellerini yüzü yıka, abdest al, namaz kıl, secde'de dua et bak nasıl hayattan mutlu oluyorsun. Yalnızlık sadece Allaha aittir. Allah sana şah damarından bile yakındır. Sen onun kapısına gitmiyorsan hayatın tabi ki kötü gider, tabi ki yolda kalırsın. Kapıyı çalmadan bilemezsin
234 Yorumla
Soran1 yılGüzel ve statü sahibi olduğun için böyle diyorsun tok açın halinden anlamaz misali
Cevap sahibi1 yılSenin tipsiz olduguna kim karar verdi? Lan senin yaşın 21 lan 21 yaşında ne aşkı ne sevgilisi lan
Soran1 yılHerkes karar verdi, 50 yaşında mı olacak
Cevap sahibi1 yılBir 25 yaşına gel, bir olgunlaş büyü , kendine çeki düzen ver. 21 yaş hala ergenliktir.25 yaş yetişkinlik herşeyin kafana dank ettigi yaştır.
Soran1 yılBana kimse ergen diyemez çok şeyin farkına vardım
Cevap sahibi1 yılÇirkin olduguna kim karar verdi lan güzellik görecelidir 7/24 çalışıyorsun sosyalleşmiyorsun ki?
Soran1 yılErgenlik 15 16 yaşında bitiyor
Cevap sahibi1 yılBunu sana kim söyledi konumunu ver dövmeye gidecegim ah cidden içimde ki ahlaklı kız çocugu susmam gerektini söylüyor hajajs
Soran1 yılGizliden çıksana abla
Soran1 yılGör çırkini
Cevap sahibi1 yıl22 yaşında düşündügün ile 26 yaşında ki düşündüklerin arasında daglar kadar fark var.
Soran1 yılAkıl yaşta değil baştadır tecrübe yaşta değil yaşantıdadır
Cevap sahibi1 yıl22 yaşındasın neyin farkında vardın? Hz. Muhammed gibi sana taşla mı saldırdılar . Zeyd gibi katledildin mi? İkbal gibi öldürüldün mü ? Hayatından birisi mi gitti? Anlat şimdi
Soran1 yılGizliden çıksana çirkinliğimi gör
Soran1 yılHaşa sen beni kimle kıyaslıyorsun
Soran1 yılBen aciz kulum
Soran1 yılOrdamisin
Cevap sahibi1 yılBak ben küçükken işitme duyumu kaybettim çok az duyuyorum ama bunu kimse bilmiyor. Lisede 2 kez sınıfta kaldım. Tacize ugradım küçük yaşta başıma geldi kimseye anlatamadım ailem beni suçlar diye kimseye anlatamadım. Ailem var aslında benim için yok gibiler çünkü neredeyse çocuklugumdan beri hep yalnız gibi yaşıyorum ya telefondayım ya işteyim ya da arkadaşlarımla geziyorum.
Soran1 yılGeçmiş olsun, cevap vermedin
Soran1 yılSapık değilim merak etme
Cevap sahibi1 yılSence hangimizin hayatı kötü şimdi sen söyle bakalım sen işin kötü oldugunu söylüyorsun birde bana dön bak
Soran1 yılCevabı beğendim
Cevap sahibi1 yılDahasıda var yazmadım
Cevap sahibi1 yılBegeni gözükmedi ki
Soran1 yılGizliden çık sonra gizlen
Cevap sahibi1 yıltamam
Soran1 yılXper yetmiyor
Soran1 yılSenin sorduğun soru var mı hiç
Soran1 yılOrdan konuşalım
Soran1 yılVar,,
Cevap sahibi1 yılVar ne be ismini yaz
Cevap sahibi1 yılBiraz kibar ol ve lûtfen de
Soran1 yılYazmadın
Abi kusura bakma ama sen çirkin değilsin tam bir feriksin. Yakışıklı değilim, tipim yok, hep tipten kaybediyorum falan falan boş kelimeler abi yav kızı bırak yakın arkadaşın senden soğur. Önce özgüvenli olcan abi, yakışıklı değilim diye bişey yok 21 yaşında adamsın gözünle burnun yer mi değiştirdi. Kendine bakım yap abi, git bi spor salonuna en kötü fitness aylık 1000 lira alır asgari ücret alıyorsun büyük ihtimalle hadi en baba ailene 10 bin versen kalır geriye 10 bin bu 10 bin liradan aylık 1000 lira fitness'a vermek çok büyük bi zarar olmaz bence. Önce vücudunu geliştir, vücudundaki o değişimi gör yüz hatlarını geliştir çene topu al kendi değişimi gördüğün zaman özgüven zaten sana gelicek işte o zaman kendini daha değerli hissedeceksin. Aynı saç stilini kullanma bu ay kafayı kazıttın mı öbür ay traşa gitme her gün saçını yıka 4,5 ay boyunca uzat. Önce kendini geliştir abi sen sandıktan çıkmayan bir elmassın.
56 Yorumla
Soran1 yılKardeşim aslında çirkinliğimi kabullendim ama, statü sahibi olmayanlari insan yerine koymuyorlar, evlenmeleri bile zor, ayrıca iki asgari ücrete yakın alıyorum, müdürden sonra en yüksek maaşı kasaplar alıyor, ama 21 yaşından sonra savcı hakim olacak imkanım yok
- 1 yıl
Abi çirkinliği kabullendim diye bir şey yok insan yerine koymamalarının sebebi senin kendi değerini bilmemendir. Ömrünü et doğrayarak akşam eve gidip boş boş telefona televizyona bakarak mı geçireceksin. Kalk bir sirkele kendini yeni adımlar yeni başlangıçlar yap benim bi abim vardı adam 4,5 sene denedi yks girdi 5. senede kazandı üni yi 23 yaşında üni 1 e gitti adam hiç bir şey için geç değil sen hayatı boşlamışsın kendi bırakmışsın. Böyle yaparsan vay senin haline
Soran1 yılHangi bölüme gitti
- 1 yıl
18 yaşında genç bir kardeşimiz Emir'in yukarıda yazdığı tüm cümlelere dikkat edin ne olur...
Literatüre girecek cinsten. Tebrikler, tebrikler, tebrikler.
Soru sahibi umutsuz kardeşim... Emir'in önerilerini okumadan evvel, dilim döndüğünce birşeyler karalayacaktım sana lakin vazgeçtim.
Senin de üslubun çok naif ve yazım şekline bakılırsa hiç de boş biri değilsin. Akran olduğunuz için, Emir'in söyledikleri sanırım sizin döneminizdeki trendleri yakalamak adına daha iyi sonuç verecektir.
Yeter ki o 'benden olmaz' hallerini unut. Hayal ettiğin görüntüye doğru yürü. Mesleğin kesinlikle ustalık isteyen bir iş ve dünya döndükçe o sanata ihtiyacımız olacak.
Hem yarının ne getireceği bilinmez. Unutma ki Nusret utanmasa Messi'nin yatağına bile girecekti ((:
1 yılYazdıklarının hepsini okudum bende pek statü sahibi degilim okudumda elime bir dey gecmedi ha Allah'tan gelen bir güzellik cekicilik var ama şansım yok bir zamanlar intihar bile gecti aklımdan kısa süre önce hala yasiyoruz hayattayiz artik biseylere karsi pek bir umudum yok ama en azindan calisiyorsun geciniyorsun bende oda yok yani bir sey yapacak umudum hecesimde yok birini seviyorum ama sonu ne olur onuda bilmiyorum 😕 yasiyoruz bir sekilde dert etme
06 Yorumla
Soran1 yılNe yapacam ben
Soran1 yılSenin statü sahibi olmana gerek yok
- 1 yıl
Kendini ezdirma mümkünse fitness git vücut yap gerisi gelir
Soran1 yılTip umrumda değil artık
Soran1 yılKabullendim
- 1 yıl
Tipini ne yapacaksın kendine saygın olsun kendine güven spor yap
Görsel olarak göze batan bır adamımmısım ! Çevrem öyle söyler çok dıkkat cekıyorsun derler fakat !! Unıversıte terkım ve esnaflık yaptım ev araba aldım sonra tıcaretı bıraktım. Sımdıkı aklım olsaydı kesınlıkle egıtımımı tamamlar yazılım muhendıslık hukuk tıp vs düşünürdüm. Muhendıs arkadaşım 45 yaşında aylık 130 bın tl maaş alıyor düşün. Yanı evet gorsellık bı artı ama karıyer bambaşka bırsey
00 Yorumla
1 yılKendini sevmiyor veya depresyonda olabilir misin?
Kimse çirkin değildir bakımsız olabilirsin belki bunuda zamanla aşabilirsin
Öz sevgi konusunda farkındalık kazanmalısın önemli sorun olan tek şey bu
021 Yorumla
Soran1 yılSen yazdığım her şeyi tam okudun mu
- 1 yıl
Evet
Soran1 yılAlakasız cevap verdin de ondan sordum
- 1 yıl
Yo gayet alakalı ayrıca seni merak ettim mümkünse profile resmini koysan bir bakalim gerçekten tipsizmisin hiç sanmıyorum
Soran1 yılGizliden nasıl koyayım
- 1 yıl
Hımmm bilemedim
Soran1 yılGüncellemeye bak
- 1 yıl
Okudum ve şunu anladım orada gecirdigin zor günler senin özgüvenini kırmış ama bence kendine acımak yerine kendine yatırım yapmaya başlamalısın böylece özgüvenini yeniden kazanabilirsin
Soran1 yılNasıl olacak o
- 1 yıl
Şöyle kendini tanımaya çalış güçlü ve zayıf yönlerini özellikle değiştirmek istedigin şeyleri not al sonra adım adım begenmedigin şeyleri değiştir dönüştür örneğin kilolu musun spora başla burnun mu kötü estetik yaptır saç ektir veya kel halini sev kazıt saçlarını sakalına güzel bir şekil ver mesela güzel bir parfüm sık sosyalles gez toz düğün dernek dolaş beğendiğin hatunlarla konuş 100 kişi reddetti diyelim 101 . Kabul edecek mutlaka sana göre biri bulunur
Soran1 yılaslında çirkinliğimi kabullendim ama, statü sahibi olmayanlari insan yerine koymuyorlar, evlenmeleri bile zor, ayrıca iki asgari ücrete yakın alıyorum, müdürden sonra en yüksek maaşı kasaplar alıyor, ama 21 yaşından sonra savcı hakim olacak imkanım yok
- 1 yıl
Yani sen çok sevilmek saygı duyulmak mı istiyorsun?
Bu seni mutlu edemez bir insan ancak kendini sever ve onaylarsa mutlu olur senin belkide uzman birinden destek alman gerekiyordur
Soran1 yılHasta değilim sadece hayatın gerçekleri üzüyor
Soran1 yılEminim statü sahibi ve güzel birisin tok açın halinden anlamaz
Soran1 yılNeden cevap vermedin
- 1 yıl
Yakışıklı ve statü sahibi olsam insanlar benimle menfaat için olur demişsin çok ciddi bir düşünce hatan var öz değersizlik gibi bir inanca sahipsin bunu ancak uzmandan yardım alarak aşabilirsin
Soran1 yılDüşünce hatası yok hastada değilim, bugün bana bakmayan estetik olsam güzel yerlere gelsem bakar bu kadar basit
Soran1 yılBise sorabilir miyim
- 1 yıl
Buyur?
Soran1 yıl3 tane 40 lı yaşlarda kadın 1 erkeği güreşte yenebilir mi sence kadınlar ortalama 80 kilo erkek 76 kilo
1 yılHacım sen çirkin değilsin rabbim en Güzel yaratmıştır bizi sen sakın öyle deme Rabbimin zoruna gider ben yakışıklıyım, ama yakışıklılıkda bir yere Allah büyük seninde kısmetin açılacak az bı sabret emin her şey tıp değil konuşma oturma giyimin önemli zaten dış görünüşe bakan kızdan uzak durucaksin otobüs durağında bekleyen dış görünüşe bakan kızdan ne beklersin sağlıklısın ya ona şükret sen.🙏
12 Yorumla
Soran1 yılGüncellemeyi okudun mu
- 1 yıl
Okudum yakışıklılıkdan bahsetmişsin merak etme bizde zor yollardan geçtik ama senin gibi isyan etmedim yani.
1 yılYakışıklı ya da güzel olmayı sıkıcı buluyorum bence zeki bir insan olmak ve insanın karşısındakiyle bilgi alışverişinde bulunup o kişinin gelişimine katkıda bulunması daha saygı duyulası bir davranıştır.
00 YorumlaAmcam artist gibiydi, yaşı 50 idi ama 25 yaşındaki biri eline su dökemezdi tip cool konusunda, şimdi toprak altında. Yanlış yoldaydi, bak kurtardı mı onu tip. Parası da vardı.
01 Yorumla
Soran1 yılNe yapacam çok üzülüyorum
Bana göre ideal olan, hem fiziksel çekiciliği hem de toplumsal statüyü dengeli bir şekilde bir araya getirmektir. Ancak, gerçek hayatta her zaman böyle bir denge mümkün olmayabilir.
00 Yorumla
1 yılSenin sorunun tip değil dostum sen ezik birisin kadınlar önce dış görünüşe baksada kendine güvenmeyen ezik birine 1 hafta bile katlanamaz. Sen önce kendine saygını kazanmalısn
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBu aslında biraz değişir. Bir erkek cok çirkin veya çok bakimsizsa statü sahibi olsa bile ilgilimi çekmez. Ama atiyorum ben iyi bir yerde çalışıyorum karşımdan da statü beklerim ortalama tipte statü sahibi olan
06 Yorumla
Soran1 yılBen hem çirkin hem statü sahibi değilim, iki asgari ücrete yakın alıyorum ama doktor mühendis değilim sonuçta, ayrıca yakışıklı statü sahibi olsam bu sefer benle olan menfaati için olacak, yani gerçek aşkı bulamayacağım üzülüyorum artık
Cevap sahibi1 yılMühendislerde çok zengin değil ki
Soran1 yılMesele sadece para değil ki, ona bakarsan milyoner olan hayvancılık yapanlar var, mesela bir kadın çirkin hayvancılık yapan birine bakar mı bakmaz tabikide
Cevap sahibi1 yılÇirkin ama altında Porsche Taycan varsa bakarlar belki
Soran1 yılSen anlamadın ki beni
1 yılbelli bir yaşa kadar yakışıklılık
sonrasında kariyere bakıyor kadınlar01 Yorumla
Soran1 yılBende ıkiside yok
Gizli Üye(18-24)1 yılOkumayani her yerde adam yerine koymazlar bu boyle. Sahip oldugun guzelliklerin imkanlarin farkına varıp biraz sukretmeyi bilsen her sey daha cekilir bi hal alir daha mutlu olursun hayatin tadini cikarmaya bak her an ölebiliriz ve tipimizin hic bi önemi olmicak
016 Yorumla
Soran1 yılHangi imkan
Cevap sahibi1 yılElin kolun saglamsa sağlığın yerindeyse ya da herhangi bir şey başını koydugun ev yemeğin varsa bunlarda bir imkan ve çoğu kiside yok. Umursamamayi ogrenmeye çalışsan iyi olur ki eminim dediğin gibi cirkin değilsindir güzel bakan güzel görür
Soran1 yılGörsen hak verirsin
Cevap sahibi1 yılBen dışarda binlerce insan görüyorum ve hiçbirinin de cirkin olduğunu düşünmüyorum kimseye hiç çirkin demedimde. Herkesin ayri bir guzelligi oldugunu görüyorum hatta ozeniyorum bazen insanlara
Cevap sahibi1 yılBenim burnum normal mesela ama kemerli buruna ozeniyorum
Cevap sahibi1 yılMadem kendini beğenmiyorsun o zaman keşke okumaya ağırlık verseydin ya da bi meslek öğrenseydin o zaman alacagin maas daha yüksek olurdu ve en azindan çok rahatsız oldugun yerleri estetik yapardın, hala şansın varsa biseyler dene buna değer
Soran1 yılYakışıklı olmayan çirkindir
Cevap sahibi1 yılAlgınız kim ne derse desin değişmeyecek belli ki
Soran1 yılBenim o
Soran1 yılEngeli kaldırır mısın
Cevap sahibi1 yılNeddn
Soran1 yılTamam kaldırma
Cevap sahibi1 yılBeddua mi ediceksin yine
Soran1 yılYok sen beddua etmeye bile değmezsin
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u 1 yılStatü sahibi olmak tabiki. Daha efendi cool görünüm.
010 Yorumla
Soran1 yılPsikolojim bozuldu artık
- 1 yıl
Ne açıdan🤔
- 1 yıl
Her şey fiziksel görünüm değil birincisi. İkincisi hayat daha bitmedi sen de statü sahibi olursun bir gün üzülme. Kendini sev değer ver ki herkes sana sevip değer versin. ✨🪁
Soran1 yılNasıl statü sahibi olacağım bu yaştan sonra doktor hakim olacak halim yok ki
- 1 yıl
Açık öğretimden okuyabilirsiniz. ✨
Soran1 yılAçık öğretimden tıp fakültesi mi var abla
- 1 yıl
Başka meslek okuyun tıp şart mı
Soran1 yılStatü dedim ya abla
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılStatü sahibi olmak ve kendi ayaklarının üzerinde duracak kadar finans bilgisine sahip olmak.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılŞu devir de paran varsa senden yakışıklısı yoktur. Para bütün kusürları örtüyor maalesef
00 Yorumla Yapman gerejen aike evinde yaşa, ara ara eskorts git
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİkiside önemli değil aslında. Ailen yanındaysa, sağlıklıysan şükret Allaha.
01 Yorumla
Soran1 yılNeden böyle dedin bir şey mi yaşadın?
Gizli Üye(30-35)1 yılStatü sahibi olmak daha önemli canım kardeşim
Ama statü sahibi olur mütevazi olacaksın04 Yorumla
Soran1 yılİşte ben olamayacağım için soruyorum nasıl kabullenirim diye
Cevap sahibi1 yılStatü sahibi olmayı sadece para sahibi olmak olarak algılama
Parasız bir insanda statü sahibi olabilir
Sözünün güvenilirliği sağlamlığı bu yönden kendini sağlamlaştırabilir
Statü sahibi olabilirsin
Yani bunu herhangi bir konum ile sınırlandırma
Soran1 yılSonuç olarak 21 yaşından sonra doktor hakim olacak halim yok
Cevap sahibi1 yılYine olursun kardeşim böyle düşünme
Önce düşünce yapını değiştir
Başarılı olacağına emin olarak yoluna devam er
1 yılStatu sahibi olmak bence
15 Yorumla
Soran1 yılSırf bu yüzden estetik olup statü sahibi olup kendimi kısırlaştıracam şimdi kimse beğenmiyor beni o zaman beğenmeyen taraf ben olacam
- 1 yıl
Yok estetige gerek yok ki statun olunca bulman cok. kolay sahsen ben tipe bakmıyorum ama kendini geliştiren insan olması önemli
Soran1 yılİşte statüm olunca ben reddecem bu sefer
- 1 yıl
Evett haklisin intikam al
Soran1 yılSen ne iş yapıyorsun
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılStatü sahibi olmak daha iyidir
02 Yorumla
Soran1 yılİkisi de bende yok
- 1 yıl
Evet okudum yazdıklarını.. o zaman haline şükret ne deyim..
Statü sahibi olmak...
08 Yorumla
Soran1 yılGaliba hayatımın sonuna geliyorum yavaş yavaş
Soran1 yılAskerlik biteli çok oldu
Soran1 yılSadece hayatın gerçeklerini anladım yakışıklı ve statü sahibi değilim
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılkadınlar belli bir yaştan sonra statüye bakıyor.
07 Yorumla
Soran1 yılBiliyorum ve hiç bir zaman sahip olamayacağım
- 1 yıl
ne yazık ki yalnız değilsin sen ben gibi çok var :/
Soran1 yılBu durumu nasıl kabullenirim
- 1 yıl
bu durumda olan tek sen değilsin başka erkeklerin de senin gibi olduğunu ve ne yazık ki bu dönemde bu şartlar altında normal olduğunu düşünürsen az çok kabullenirsin. benim gibi...
Soran1 yılAh be abi
- 1 yıl
sıkma canını hayatın neler göstereceği belli olmaz bir bakmışsın seni olduğun gibi kabul eden seven biri çıkar. her kadın da bir değil. gerçekten seven kadınlar da var. umudunu yitirme ama çok beklentiye de girme.
Soran1 yılBeklentiye girmiyorum artık
Statü sahibi olunca gerisi geliyor bence
01 Yorumla
Soran1 yılİşte ben olamayacağım için soruyorum nasıl kabullenirim diye
Statü
00 Yorumla
1 yılEğer, kazanılmış statü ise, statü.
00 Yorumla
1 yılStatü sahip olmak daha önemli
00 Yorumla
1 yılYakışık şik şak şok 🙄😂🫢
00 Yorumla
1 yılStatü sahibi olmak ve para sahibi olmak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılStatü her zaman önemli
01 Yorumla
Soran1 yılİyi geceler
Gizli Üye(45 üstü)1 yılVala ben her zaman olduğu gibi karakter diyorum
022 Yorumla
Soran1 yılKeşke dürüst olsan
Cevap sahibi1 yılDaha önce 2 sevgilim birinin durumu iyiydi yakışıklıydı fakat aldatıldım, 2. si de karakterli duruşu olan biriydi fakat tipi herkes tarafından iyi kabul edilecek kadar iyi değildi ve mesleği de yoktu. Şimdi ben mi dürüst değilim? Yaşanmışlıklardan sonra karakterden büyük bir şey daha olduğunu düşünmüyorum.
Soran1 yılSen ne iş yapıyorsun söyler misin?
Cevap sahibi1 yılÜni mezunuyum fakat mesleğimi yapmıyorum kendi işim var ticaret yapıyorum.
Soran1 yılHangi bölüm
Soran1 yılMezunsun
Cevap sahibi1 yılTurizm rehberliği, biraz gerçekçi ol Türkiye’de yaşıyorsun statü sahibi olup aç olan insanlar var, ayrıca ikilemde kalmanı gerektirecek bir şey yok yakışıklı değilim diyorsun “hem yakışıklı olsam statü sahibi olsam” ama değilsin işte ikilemde kalma gerçekten ne istediğine karar ver kimse için değilde kendin için yaşa kendin için başar.
Soran1 yılİki asgari ücrete yakın alıyorum ama doktor mühendis olmadığımız için ikinci sınıf insan muamelesi görüyorum
Soran1 yılBazen ölmek istiyorum artık
Cevap sahibi1 yılBirçok insan doktor ve mühendis değil? Kimse 2. Sınıf insan muamelesi görmüyor senin kendine verdiğin değer ile insanlar sana değer verir kendine karşı azcık nazik olsan insanların sana olan yaklaşımını göreceksin. Seninki tamamen psikolojiyle alakalı Türkiye’de millet açlıktan 7/25 mesai yapıyor evet herkes kendi acısını yaşar fakat sanki herkes çok zengin çok mutluymuş gibi hissetme
Soran1 yılÇok sert bir üslubun var
Cevap sahibi1 yıl😅🤷🏻♀️ nesi sert
Soran1 yılKaç yaşındasın
Soran1 yılBüyük bir insan gibi konuştun
Cevap sahibi1 yıl24 🙃
Soran1 yılÇıkmıyorsanda bu yorumu silermisin ban atmasınlar
Cevap sahibi1 yılÇıktım
Soran1 yılİkimizde yazamıyoruz birbirimize
Soran1 yıl🤣🤣🤣🤣
Soran1 yılKabul etmedin
Soran1 yılSoruna cevap yazdım
1 yılStatü daha önemli.