• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Diyelim yeni bir ülke kurdun, ilk kanunun ne olurdu?

wouldliketobeLulu
wouldliketobeLulu Takip Et
Guru Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
514
Yapay Zekaya Sor

Soru başlıktadır efennim 🙃

Beğen
Paylaş
Takip Et
19 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • aysin-06
    aysin-06 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 95%
    1 yıl

Belli sayıda üniversite kurulması kararını onaylardım belli sayıda her meslek dalından mezun verilmesi kararını onaylardım.. Herkes sanki üniversite mezunu olmak zorundaymış gibi elini sallasan üniversiteli işsizlere çarpmazdın en azından Özel okullar olmaz dı ayrıca paralı.. her şey eğitimle başlar

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Teröristlere idam. Her türlü tecavüzcülere idam. Kadının ya da erkeğin beyanı esas değil, şahitlerin bir hükmü yok. Ayrılmak için tep bir kişinin bunu istemesi yeterli. Yine beraber olmak için dayatan evlilik beraberlik için (tecavüz değil) idam, Her caddede ve her mahallede kamera olması zorunluluğu ve bu kameraların bu kameraları takanlar hariç kimsenin sökemeyeceği ya da bozamayacağı şekilde oluşturulmuş olması. Bu kameraları bozanda, sökende aynı şekilde hainlikten idam edilsin.

2
    1 Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Çok güzel noktalar gerçekten eline sağlık

Yorumla
  • ZorundamıyımEfsane
    ZorundamıyımEfsane Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Evlenmeyi yasaklardım :D

Evliler hep mutsuz bir de saklıyorlar evli olduklarını bekarım diye ortada geziyorlar. Burada bile adam bekarım diyerek ortada geziyor yazmadığı kadın kalmamış. Kime sorsam bana da yazdı diyor :D

En iyisi yasaklayayım herkes bu zor durumdan kurtulsun.

1
    0 Yorumla
  • Gece_Kraliçesi
    Gece_Kraliçesi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 101 , eic 100%
    1 yıl

Kapanmayı, evli olmayanlara imam nikahını ve ataerkil olan her şeyi yasaklardım. Erkeklere evlenirken imam nikahlarında hiçbir kadın olmadığına dair yemin ettirirdim ve eğer varsa hepsini boşuyorum demeyi zorunlu kılardım.

0
    11 Yorumla
    • Gece_Kraliçesi
      Gece_Kraliçesi
      1 yıl

Tesettür bir giyim tarzı değil ki. Tesettüre girmeyi pantolon yerine etek giymek gibi basit bir şey sanıyorsunuz galiba ama öyle değil. Cehennemden korktuğunuz için kapanıyorsunuz canınız istediği için değil. Yani bu durumda tesettür özgürlük ve seçim değil. Feminist olduğumdan dolayı ataerkil bir şeyi savunamam.

Yorumla
    • Gece_Kraliçesi
      Gece_Kraliçesi
      1 yıl

Devletsem devlet olma hakkımla karışabilirim. Devletler insana karışır. Herkes dini inancı gereği kapanıyor. Eğer devletin karışmaması gerektiğine inanıyorsanız bu soruyu sormamanız gerekir. Çünkü kanun koymak karışmaktır. Sizin dediğinize göre çıplaklık da yasak olmamalı ama pekçok ülkede halka açık alanlarda çıplak olmak yasaktır ama bu yasağa karşı olmazsınız. Çünkü dine uygun bir yasak. Ben çıplaklıkla kapanmak arasında fark göremiyorum çünkü ikisi de görünümde uç nokta. Biri full açıklık diğeri full giyinmek. Satanistler de cinayet işlemeyi doğru kabul edip tercih ediyorlar. O zaman onların tercihine de saygı duyun. Kapanmak tercih değil ki Allah farz ettiği, cehennem tehdidi olduğu için korkudan kapanıyorsunuz.

Yorumla
    • Gece_Kraliçesi
      Gece_Kraliçesi
      1 yıl

Şeriat ülkelerinde kapanmak zorunlu ama ona sesiniz çıkmıyor. Neden? Çünkü dine uygun. Eğer devletin karışmasına karşıysanız şeriata da karşısınız. Çünkü şeriat kadar insanlara müdahale eden bir sistem yok. Böyle düşünen birisi şeriata da karşı olmuş olur ve tesettür de şeriatın bir kanunu. Kendinizle çelişiyorsunuz.

Yorumla
    • Gece_Kraliçesi
      Gece_Kraliçesi
      1 yıl

Dindarlar da açıklığı yasaklamak istiyor ama buna karşı değilsiniz. Şeriat isteyerek açık olmanın yasaklanmasını istiyorsunuz asıl özgürlüğe müdahale bu.

Yorumla
    • Gece_Kraliçesi
      Gece_Kraliçesi
      1 yıl

Kimse gözüne güzel geldiği için kapanmaz göze güzel gelen başka şeyler de var ve erkeğin yanında başı örtmenin göze güzel gelen yanı yok

Yorumla
    • Gece_Kraliçesi
      Gece_Kraliçesi
      1 yıl

Sizin açıklığa karşı olmanız bizim kapalılığa karşı olmamız için yeterli bir sebep. Her dinde kapanmanın nedeni ataerkildir bu yüzden savunamam.

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Bizim açıklığa karşı olmamız mı ajdnfnfm lütfen düşmanlığınızı alıp uzaklaşın buradan

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

İzninizle sizin gibi sığ biriyle muhatap olmak istemediğim için de engelliyorum sizi. Kendinize iyi bakın. Umarım daha dengeli bir düşünce biçimine sahip olursunuz

Yorumla
    • devrimevrimbenim
      devrimevrimbenim
      1 yıl

Ben inanç özgürlüğüne karşı değilim zaten.

Çoğunluk esastır bu yüzden genelleme yapabilirim.

Ben kapalılığa giyimin ve görünümün aşırısı olduğu için karşıyım. Çıplaklığa da görünümün aşırısı olduğu için karşıyım.

Kapalılığın aşırısına nasıl karşısınız anlamadım. Kapanmak demek tamamen tüm vücudu kapamak demek ve kapalılığı hem savunup hem karşı olunmaz. Sizin aşırı açıklığa karşı olmanız yanlış olmuyor da benim ki neden yanlış oluyor? Çünkü subjektifsiniz.

Eğer devlet tesettürü etik kurallara göre yasaklarsa bunda bir sorun yok. Bu hayatı her inançtan insana yaşanılabilir kılmak hedefinizse bu zihniyet İslam’a ters düşer. Çünkü İslam’da sadece Müslümanlara yaşam vardır, kafirlere idam vardır. Anlamıyorsunuz… Bir kadının kapanması onun seçimi değildir çünkü farz olduğu için, cehennemden korktuğu için kapanır. İnsan sosyal bir varlıktır bu yüzden yaptığı şeyler toplumu etkilediği için devlet karışabilir.

Sadece bir başkasının hayatını etkileyen şeylere karşıysanız çıplaklığa karşı olmamanız gerekir. Çünkü kimseye olumlu da, olumsuz da etkisi olmuyor. Örnekler gayet eşit ve denk. Sizin anlayamamanız öyle olmadığı anlamına gelmez. Bana ve pekçok insana göre yanlış ve insana zarar veren bir şey olsa da satanistler bunun mutluluk getirdiğine ve zararsız olduğuna inanıyor bu yüzden örneğim gayet denk.

Yorumla
    • devrimevrimbenim
      devrimevrimbenim
      1 yıl

Ayrıca, tesettür de insan hayatına etki eden bir eylemdir. Kadın tamamen kendini sakladığı için, dişiliğini körelttiği için cinsel arzuları zayıflar bu evlilik hayatını olumsuz etkiler. Bir kadının fıtratına kapanmak aykırı ve zor gelir çünkü kadın doğası gereği kendini göstermeyi sever, dişil olmayı da sever ama tesettür bu durumu engelliyor. Aynı zamanda tesettür toplumu da olumsuz etkiler. Sosyal bir suçtur. Kadınların tamamının kapalı olduğu toplumlarda erkekler kadın açlığı yaşıyor çünkü gözleri kadın görmeye alışık değil bu yüzden sapıklaşıyorlar. Erkekler kadınları görmeye alışırsa, cinsel arzuları bastırılmazsa kadınlara ve cinselliğe karşı açlık duymazlar bu yüzden tesettür toplumu da olumsuz etkiler. Ülkemize gelen Afganlı ve Suriyeli erkekler bu durumun en iyi örneğidir. Normal giyimli kadınları videoya çekip taciz ediyorlar. Afganistan’da, Suriye’de erkekler kadınları göremediği ve onlara ulaşamadığı için açlık ve sapklıl yaşıyorlar. Erkek kadını görüp gözü kadına alışırsa kadına ulaşmak, dokunmak için fırsat kollamıyor. Kadınların tamamının açık olduğu ülkelerin erkekleriyle kadınlarının tamamının kapalı olduğu ülkelerin erkeklerinin davranışlarından, bakışlarından bu durumun böyle olduğu belli. Avrupa’da taciz daha fazla değil o istatistiklerin bir sosyolog olarak yanlış olduğunu söyleyebilirim. İslamcıların uydurduğu istatistikler ve erkeklerin durumlarından da yalan olduğu belli. Ben atamın yasakladığı ve her dinde sebebi ataerkil olan bir şeyi savunamam. Meselâ İslam’da kadınlara kapanmak erkekleri günaha sokmamak, tahrik etmemek için, Hristiyanlık’ta kadın erkekten aşağı bir cins olduğu için zorunlu. Belki kadınlar korunsun diye kapanmayı emrediyor Allah diyeceksin ama kadınlar açık olduğunda zarar görmüyor bu yüzden korunmak için kapanmaya gerek yok. Kadınlar kapalıyken de mağdur oluyor. Kadınların korunmak için kapanması erkekleri tcavüz ve zina günahına sokmamak için, tahrik etmemek için kapandıkları anlamına gelir.

Yorumla
    • devrimevrimbenim
      devrimevrimbenim
      1 yıl

Çünkü erkek tahrik olursa ve sapıksa taciz eder. Sapık olmayan erkek saldırmaz çünkü buna hakkının olmadığını bilir ve kendine sahip çıkar. Kadınların erkekleri haramdan korumak için kapandığına dair hadisler mevcuttur. Ahzap suresinin 59. Ayeti kadınlar tecavüzden korunsun diye değil erkekler kölelerle hür kadınları giyimlerinden ayırt edip hürlere tecavüz etmesinler diye geldi. Eğer düşüncem dengesiz olsaydı tesettürü analiz edemezdim. Kanunlardaki yasaklar sadece insanların hayatına ve kendisine zarar veren şeylerden ibaret değil. Meselâ Türkiye’de tam bir laiklik uygulansaydı başörtülüler kamuda çalışamazdı çünkü başörtüsü dinleri temsil eder ve devletimiz dinsiz. Sığ olsam sizin gibi olurdum çünkü kapanmayı seçim sanıyorsunuz ve olumsuz etkilerinin farkında değilsiniz. Kanunlar sadece zarar veren şeyleri yasaklamaz bu yüzden örneğim dengesiz değil. Satanistlerin dinine cinayet işlemek uygun ve bunu tercih ediyorlar. Senin dinine de kapanmak uygun ve bunu tercih ediyorsun. İkisi arasında fark yok. Eğer öldürmek tercih olduğu hâlde yasaklanabiliyorsa tesettür de yasaklanabilir laikliğe aykırı bir şey.

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Aaa Lulu, ne güzel bir hayal bu! 🙃 Ben olsam yeni bir ülke kursam ilk kanunum kesinlikle sevgi, saygı ve hoşgörü üzerine olurdu. İnsanlar birbirine önyargısız yaklaşsa, doğaya, hayvanlara ve birbirine iyi davransa nasıl sıkıntılar çözülür bir bilsen... 💚 Ama sadece sevgi yeter mi? Tabii ki hayır! Eğitim ve eşitlik üzerine adil bir sistem kurmak da olmazsa olmaz.

2025’e girerken böyle hayaller kurmak çok güzel, yeni yıl yepyeni başlangıçlar için harika bir fırsat. Sana hayalini gerçekleştirebileceğin bir yıl dilerim Lulu! 🎄💫

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

22

Cevap

41

Cevap

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.

Ülkemin ilk kanunu torpil yasak olurdu gadası

1
    4 Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Ceza da ekleyelim torpile kalkışanlara da caydırıcılığı olsun gadası ajdjfj

Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

En güzel ceza meydan da falaka atmak milletin gözünün önünde 😅

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Basit ama kullanışlı 😂

Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Kesinlikle 🙃

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.

kadınlara değer verilecek ilk kural bu..

1
    1 Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Vermeyenleri kapatalım 🙃

• LYCANvsWAMPIRE
    LYCANvsWAMPIRE Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 99%
    1 yıl

Kapanmak yasak Kumarhane serbest Genelev serbest okul forması diye bir şey olmayacak Barlar çoğalacak camiler yıkılacak kliseler ve satanizm ibadet yerleri açılacak (Ben Hristiyan ya da Satanist değilim ben Ateistim)

2
    10 Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Sen kimsin de benim giyim özgürlüğümü elimden alcan acabası 🙃

Yorumla
    • İyiolmayaçalışanbiri
      İyiolmayaçalışanbiri
      1 yıl

Adam haklı seni arap

Yorumla
    • İyiolmayaçalışanbiri
      İyiolmayaçalışanbiri
      1 yıl

Satanizm dışında full haklı

Yorumla
    • LYCANvsWAMPIRE
      LYCANvsWAMPIRE
      1 yıl

Giyinmekte özgürsün kapanmakta değilsin mini etek ve bralet giyebilirisn

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Aynn knk

Yorumla
    • İyiolmayaçalışanbiri
      İyiolmayaçalışanbiri
      1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
    • LYCANvsWAMPIRE
      LYCANvsWAMPIRE
      1 yıl

@İyiolmayaçalışanbiri adamsın

Yorumla
    • İyiolmayaçalışanbiri
      İyiolmayaçalışanbiri
      1 yıl

Okul formasında üst serbest, alt mini etek daha mantıklı

Yorumla
    • Flankes1
      Flankes1
      1 yıl

Seni kim kapatıyor ki üzülme bu kadar

Yorumla
    • snbanalperde
      snbanalperde
      1 yıl

Adamsın dostum

Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.

Semih Cumhuriyeti'nde adam kayırma ve haksızlığa uğramak tehlikeli ve yasaktır 😂😎

1
    2 Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Ahahshdhd bayıldım kanka buna

Yorumla
    • Semih6934
      Semih6934
      1 yıl

Hahaha 🤣

Yorumla
  • OrganIQ
    OrganIQ Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Benim efsane videom ya buu 🤣

Bunu da çay içmeye almışlardı gerçi, buldular yani 😂

Bu adamın kafasına kimse ulaşamadı bence jdjsks Aaa bu kısaymış du tamamını izleyeyim ahahha

"Bu ülkede kadın ve erkek eşittir."

1
    7 Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Hahahajdkfkf ben de bayılıyorum buna

Senden de böyle güzel bir hareket beklenirdi zaten 🌸

Yorumla
    • OrganIQ
      OrganIQ
      1 yıl

Yalnız bu tammış, daha uzun değil miydi ya bu 😂
      İzlemeye doyamamışım demek ki jdjdj

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Bunun birkaç videosu daha düşmüştü onlardır belki shdjjf

Yorumla
    • OrganIQ
      OrganIQ
      1 yıl

Yok ya buydu tamam yetmemiş 🤣
      Bu da 2. ama ilki gibi değil.

youtube.com/shorts/HjnVCycOd2s?si=uQ3ZijXuSNQocILL

Ne içsem o kafaya ulaşamam ben mesela olmaz jdjdjd

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Teşekkür ederim sağolun derken resmen sizle dalga geçiyorum der gibi bakıyor sjdjfj

Mümkün değil zaten bence 😂

Yorumla
    • OrganIQ
      OrganIQ
      1 yıl

Yetenek jdjdkd

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Zhdhhf

Yorumla
  • pumpkindessert
    pumpkindessert Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Hava karardıktan sonra erkolara sokağa çıkma yasağı getiririm kadınlar gece daha rahat dışarıya çıkabilsin jsfsds

3
    1 Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Evet işte bu çok mantıklı 😂

Yorumla
  • yeterhayeterhayat
    yeterhayeterhayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 67%
    1 yıl

Anlama kapasitesi yüksek olanlar ile zayıf olanları iki gruba ayırıp farklı şehirlere yerleştirmek ve birbirleriyle iletişim kurmalarını engellemek olurdu sanırım.

1
    9 Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Baştan kulağa çok güzel geliyor ama coğaldıkça sonradan gelenleri nasıl ayırcaz 😂

Yorumla
    • yeterhayeterhayat
      yeterhayeterhayat
      1 yıl

Atayacağımız vekillerin işe yarar vekiller olmasına özen göstereceğiz. Düzenli kontroller yapılacak.

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Ee sırf çocukları daha iyi diye ailelerinden mi ayıracağız o zaman 😅

Yorumla
    • yeterhayeterhayat
      yeterhayeterhayat
      1 yıl

Sen beni hitlerle karıştırdın sanırım. Mükemmel ırk'ı oluşturmaya çalışmıyoruz ülkemizde. Sadece daha adil, daha anlayışlı vekiller ve yöneticiler üretmeye çalışıyoruz. Belirli bir yaş sınırı olacak elbette :)

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Agshdhd öyle hissettirdim dimi 😅 sadece uygulanabilirliği var mı cidden diye merağa düştüm o yüzden bissürüü soruyorum 🙃

Yorumla
    • yeterhayeterhayat
      yeterhayeterhayat
      1 yıl

Hayır maalesef. Teoride işe yarar bir düşünce fakat pratiğe döküldüğünde yeni abazalar üretmiş oluyoruz sadece :)

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Mükemmele ulaşmak imkansız 🤷🏻‍♀️

Yorumla
    • yeterhayeterhayat
      yeterhayeterhayat
      1 yıl

Mükemmeller gittiler tek tek. Olanlarla idare edeceğiz yapacak bir şey yok :)

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Aynen öyle 🙃

Yorumla
  • Flankes1
    Flankes1 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 901 cevap paylaştı.

Herkesin geliri birbirine yakın olacak günde en fazla 5 saat çalışma olacak ya da bana ne ya erkekleri kapatırım kadınlar rahat etsin

2
    3 Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Şey hepsini değil işe yaramazları kapatsan yeter shdjfjf

Çalışma saati ve gelir dağılımını sevdim 🙃

Yorumla
    • Flankes1
      Flankes1
      1 yıl

Olur ülke kuracak olsam aklımda olsun 🤦🏻‍♂️😂

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Eyvallah kral 😂😂

Yorumla
  • Selinaorselin
    Selinaorselin Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Adaleti sağlardım, pislk insanları başıboş dolaştırmazdım, kadına ve hayvana şiddeti yok etmeye çalışırdım neler neler yapardım.

1
    2 Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Umarım bu ülkede de başarırız bunu

Yorumla
    • Selinaorselin
      Selinaorselin
      1 yıl

Amin inşAllah ama çok zor...

Yorumla
  • ÖMERBORABALAMİR1
    ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 497 cevap paylaştı.

Kadınlara seçme ve seçilme hakkı
    Yöneticilerin kadınlardan oluşması
    Direktörlerin kadınlar olması
    Daha çok yazabilirim😂😂

1
    44 Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Tamamen kadınlara bırakmak da doğru mu olur sizce? Liyakate önem vermek gerek cinsiyetten ziyade 😅

Yorumla
    • ÖMERBORABALAMİR1
      ÖMERBORABALAMİR1
      1 yıl

Bütün idareyi değil ülkenin iç işlerinin tamamına yakını kadınlara verilmeliki hem vicdanen doğru işler yapılsın
      Gence heryer tertemiz mis gibi olsun

Yorumla
    • ÖMERBORABALAMİR1
      ÖMERBORABALAMİR1
      1 yıl

Bazı idare sistemleri erkeklere bazıları kadınlara verilmeli ama çoğunluk kadınlarda olmalı
      Güçlerini hissetmeli
      Kadınlar çok zekiler
      Erkeklerden daha zeki emin ol😂

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Ne deyim ülke sizin ülkeniz 😂

Yorumla
    • ÖMERBORABALAMİR1
      ÖMERBORABALAMİR1
      1 yıl

Lütfen ülkemin iç işlerine müdahale etmeyin hanımefendi😂🤪😂😂

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Ben dış minnağım beyefendi her yere karışırım ajdjfjf

Yorumla
    • ÖMERBORABALAMİR1
      ÖMERBORABALAMİR1
      1 yıl

Lütfen hanımefendi
      Bir gece ansızım topraklarınızı topraklarımıza katarız bizi kızdırmayın lütfen😂😂

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Anlıyorum, ülkenizde iç savaş istiyorsunuz ajdjfjf

Yorumla
    • ÖMERBORABALAMİR1
      ÖMERBORABALAMİR1
      1 yıl

Ülkemize iç savaş getirmeye çalışırsanız
      Teşkilatı yollarız ülkenizin
      Kurumlarında bombalar patlar
      Biz tam bağımsız bir ülkeyiz hanımefendi lütfen 😂😂

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Belirli imtiyazlara sahip olmazsam üzgünüm ama ortalık karışır 🙃

Yorumla
    • ÖMERBORABALAMİR1
      ÖMERBORABALAMİR1
      1 yıl

Hanımefendi bizi ülke olarak çok zor durumda sokuyorsunuz
      Dış minnakmısınız nasıl birşeysiniz siz lütfen bizim ülkemizin yakasından düşün
      Yoksa sizin için sonuçları çok ağır olur
      40 çeriyle Sarayınızı başınıza yıkarız 🤪😂😂

Yorumla
    • ÖMERBORABALAMİR1
      ÖMERBORABALAMİR1
      1 yıl

Bir sürü tehdit ediyorum gözünde korkmuyor ya😂😂

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Boşuna dış minnak olmadık ayol 😂😂

Yorumla
    • ÖMERBORABALAMİR1
      ÖMERBORABALAMİR1
      1 yıl

Çok tehlikeli bir dış minnaksınız hanımefendi korkutucusunuz😂😂🤪🤪🤪

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Tabii korkun benden 🤪😂😂

Yorumla
    • ÖMERBORABALAMİR1
      ÖMERBORABALAMİR1
      1 yıl

Ben niye gizlenmişim şimdi anladım senden korkumdan😂
      Benim ülkeme bulaşma hanımefendi
      Sonuçları ağır olur
      Bir gece ansızın ülkenizi işgal ederim🤪😂

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Ben dünyanın sahibiyim ayol ne ülkesi 😂😂

Yorumla
    • ÖMERBORABALAMİR1
      ÖMERBORABALAMİR1
      1 yıl

Aha daha tehlikeli gözünü seveyim ben ülke kurmuyorum vazgeçtim 😂😂

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Vergini öde rahatına bak aslanım 🤷🏻‍♀️😂

Yorumla
    • ÖMERBORABALAMİR1
      ÖMERBORABALAMİR1
      1 yıl

Vergimiz mi var birde?
      Kaç para hanımefendi?😂
      Ödeyelim bir daha hiç bir mecrada bir araya gelmeyelim dahada KS ‘ye gelmem😂😂🤪🤪🤪

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Ülke gelirinin %10u okey 🤷🏻‍♀️😂

Yorumla
    • ÖMERBORABALAMİR1
      ÖMERBORABALAMİR1
      1 yıl

Ama bu çok fazla vergi vermeyi reddediyorum
      Savaşacaksak savaşacağız yapacak bir şey yok😂
      %2 den fazla ödemem😂

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Hadi senin hatrına 8 yapalım

Yorumla
    • ÖMERBORABALAMİR1
      ÖMERBORABALAMİR1
      1 yıl

Olmaz hanımefendi 2 den fazla vermem
      Savaşacaksak beklerim😂😂🤨🤨🤨

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

O zaman fight 🙃 sen beni dünyanın her yerinde ararken ben de senin ülkeni karıştırayım 😂😂

Yorumla
    • ÖMERBORABALAMİR1
      ÖMERBORABALAMİR1
      1 yıl

Ooooooo ama ya böyle oyun bozanlık olmaz
      Hep tehdit hep tehdit
      Dünyayı yakarım çıkarsın ortaya hanımefendi😂🤪😂😂😂

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Aynen canım aynen 😂

Yorumla
    • ÖMERBORABALAMİR1
      ÖMERBORABALAMİR1
      1 yıl

Yorumları okuyan insanlar kafayı yemek üzere
      Bunlar ne yapıyor diye muhabbetimiz güzel ilerliyor ama
      Yüzde 2 den fazla vermem hanımefendi beni kandıramazsın tamam mı?
      Yoksa savaşacağız bak😂😂😂😂🤪

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Ahsjdjf gözün korktu da tekrar pazarlığa oturdun bakıyorum 🙃 6 diyorum o da son akdkfk

Yorumla
    • ÖMERBORABALAMİR1
      ÖMERBORABALAMİR1
      1 yıl

Ya birazcık tırsıtmış olabilirsin ama çok değil
      Bak 3 de anlaşalım bu son teklif 😂😂

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Ahahshd 6 son dedim kurtarmıyor kardeşim bize gelişi 5 😂😂

Yorumla
    • ÖMERBORABALAMİR1
      ÖMERBORABALAMİR1
      1 yıl

Yahu hanımefendiciğim 3 olsun bak orta yol bu
      Ben daha ülkeyi kuracağım ekonomisini oluşturacağım dünya kadar işim var
      Ordu kurup seni yok edeceğim çok para lazım bana %3 iyidir 😂

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Beni yok etmekten bahsettin gözüme girdin bak 4 yapıyorum o yüzden sjdjfkg

Yorumla
    • ÖMERBORABALAMİR1
      ÖMERBORABALAMİR1
      1 yıl

Tamam bak zorlama beni 3.5 yeterli kâfi 😂😂😂
      Sende tamam de gözüme gir😂

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Böyle yaparsan 5 olur zorlama 🙃😂

Yorumla
    • ÖMERBORABALAMİR1
      ÖMERBORABALAMİR1
      1 yıl

Tamam pes ediyorum 4 de anlaştık 😂😂

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Güzeeel bunda anlaştıysak ülkenin en işlek konumlarından bana yer ver bir de şirketlerim için

Yorumla
    • ÖMERBORABALAMİR1
      ÖMERBORABALAMİR1
      1 yıl

Yahu daha yeni anlaştık hemen bir şey daha istiyorsun
      Yok ben vazgeçtim
      Savaşacağız
      Bir lozanda ben imzalarım aha hadi bakalım hodri meydan😂😂😂😂

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Hadi bul beni de savaş ben de o sıra sen fark etmeden sızarım zaten istediğim noktalara 😂😂😂

Yorumla
    • ÖMERBORABALAMİR1
      ÖMERBORABALAMİR1
      1 yıl

Seni bulacağım merak etme 😂
      Bundan sonra savaş başladı😂

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Hadi bul da görelim 🙃😂

Yorumla
    • ÖMERBORABALAMİR1
      ÖMERBORABALAMİR1
      1 yıl

Tamam o iş bende 🤨🤨🤨🤨😂

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Anlaştık bekliyorum ben o zaman ajfjfj

Yorumla
    • ÖMERBORABALAMİR1
      ÖMERBORABALAMİR1
      1 yıl

Tamam 😂

Yorumla
  • küçüksoğan
    küçüksoğan Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 724 cevap paylaştı.

Çok basit

https://www.youtube.com/embed/h5NipzF0ynw
    1
    1 Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Shshdjf güzel nokta

Yorumla
  • CreateYourOwnMiracle
    CreateYourOwnMiracle Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Kimse başka birinin hakkında konuşamaz
    Herr kes kendi hayatına bakmalı
    Gece erkeklerin dışarı çıkmasını yasaklardım
    Sigara ve alkol satılmazdı hiç bir yerde
    Hiç bir yerde küfür konuşulmazdı yasaklardım

1
    0 Yorumla
  • Firu_Zen
    Firu_Zen Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Sosyal medyada paylaşmak yassak😄

Işığı gören gelmesin🤣

1
    2 Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Hahahshs ay çok mantıklı çiçeğim 😂

Yorumla
    • Firu_Zen
      Firu_Zen
      1 yıl

🌺🥰

Yorumla
  • Maisie
    Maisie Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Tacizci, hırsız ve eşlerine ihanet edenlerin idam edilmesi.

1
    3 Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Tacizci idam okey de diğerleri kısasa kısas olsun bence daha keyifli andjfj

Yorumla
    • Maisie
      Maisie
      1 yıl

Hıııı bak bu daha çok hoşuma gitti hsgdhhsh

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Agshdhd

Yorumla
  • celebface
    celebface Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

sanirim guncel kanunları muhafaza eder, uygulama alanini genisletirdim

1
    2 Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Siz daha hakimsiniz tabi avukat hanım 🌸😂

Yorumla
    • celebface
      celebface
      1 yıl

hahdjdh 💞💞

Yorumla
  • asdafsfa
    asdafsfa Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Elalem ne der diyenin mnakorum

diye kanun çıkarırdım ŞLDKSAKSFSDSDAF

1
    5 Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Çok mantıklı ahdjfjf

Yorumla
    • asdafsfa
      asdafsfa
      1 yıl

Eic vercen o haldeee ŞJSDKŞALFASDFDSA

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Daha iyisi gelmezse sözüm olsun

Yorumla
    • asdafsfa
      asdafsfa
      1 yıl

Yok kız umrumda değil benim sen takıl kafana göre ADSŞLDDAFFDSA

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Peki ansjfj

Yorumla
  • statüko
    statüko Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 960 cevap paylaştı.

Siyaseti siyaseten siyasi sebepler gereği siyasetle ilgilenmiyorum

1
    20 Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

Ülkeler siyasetçiler tarafından yönetilir Siyasetin %50 yalan diğer %50 ihtimaller dahilinde vaatler içerir

Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

pist pist kısss nolmuş nolmuş

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Bir kere tekte direk cevap ver be adam uğraştırmadan 😂

Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

sende ara sıra sağına soluna bak be kadın öldüm mü kaldım

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Uykum geldi benim beyin perte çıkmak üzere 😂

Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

Helal olsun be madem güzelim Hayat bana güzel valla ohhh mis kaşık

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

😂😂😂

Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

Hastahanede bir kedimiz beyaz safkan Ankara kedisi nerde ise 20 saat uyuyor kalorifer peteğinin üzerinde yaşamını tamamlıyor fotosunu göndereyim bazen resmen serum takın şuna ölecek diyorum sende...

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Ahshdhd ben çok uzun saatler değil dengesiz uyuyorum. Yoksa günlük 4-5 saati geçmiyor pek

Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

ya tabi tabi kendini uyutursun beni uyutamazsın geçen uyuya kalmışım dediğinde rahat bir 10 saat vardı

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Uyandığım gibi siteye mi gireyim hocam ne istiyorsun ahdjfjf

Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

tamam yaaa gerçekten senin senin uyan gerekiyor git önce zihnin dinlesin

Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

pist pist kıss uyudun mu?

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Sen insanı uyutmazsın da he ahdhfj

Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

tamam tama uyu uyu merak ettim sadece uydun mu diye

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Hemen uyumam yavaş gidiyor bilinç djkf

Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

iyi dilersen uyuman için ayağıma yatırıp sana Nini söyleyeyim

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Ahhshd anamın kucağındayım şu an iyi bura ajdjjg

Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

https://youtu.be/wdY9XOcQLdQ?si=l2HxI5_ydXcJQqkj

Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

Siyaseti neden Siyaset bilimci birlerden mezun birileri ya da Siyasi bilimler fakültesinde Eğitmen Prof xxx aday olmazlar?

Yorumla
  • Kaan-Bey
    Kaan-Bey Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Bellı bır zeka sevıyesı ve ruhsat yapılandırılması oluşturur evlılık kurumlarında sınır belırlerdım. Psıkolojık ve zeka testınden geçemeyenlere kuruldan kalanlara evlılık yasak !

1
    0 Yorumla
  • Beyazorkiden
    Beyazorkiden Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 36%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 953 cevap paylaştı.

Din ve inanis kelimelerni yasaklardim. Kim nasil istiyorsa ibadetini kendi basina yapacak. Cemaat yok

2
    0 Yorumla
  • Inci_qasimova
    Inci_qasimova Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

şerefsizler eşini aldatanlar yalancılar pislik insanlar işkence tecavüz edenlerin hepsine hepsine idam cezasi koyardim

1
    0 Yorumla
  • Cevobey1
    Cevobey1 Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı.

İlk ve tek maddesi şu aşağıdaki olurdu.

"Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma"

1
    0 Yorumla
  • curlyboyyy
    curlyboyyy Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Mutlak kraliniz benim bana saygı duymayan idam edilir

2
    4 Yorumla
    • Nazende_kubilay
      Nazende_kubilay
      1 yıl

E bu resmen diktatörlük

Yorumla
    • curlyboyyy
      curlyboyyy
      1 yıl

Yoo

Yorumla
    • Nazende_kubilay
      Nazende_kubilay
      1 yıl

Diktatörlük

Yorumla
    • curlyboyyy
      curlyboyyy
      1 yıl

Diktatör olurum öyleyse

Yorumla
  • derangedginge
    derangedginge Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Çocuk yapmak isteyen herkes testten geçirelecek eğer gizli yaparlarsa idam

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Cahilliği yasaklardim.

Çok ciddiyim bu ülkede okumuşlar bile cahil ve bu devirde bu çok can sıkıcı. Ama nedense insanlar cahil olduklarını fark etmek istemiyor

1
    0 Yorumla
  • karaşimşekk0
    karaşimşekk0 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 99%
    1 yıl

1 kural bundan sonraki kurallara uymayanları idam etmek

1
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Anayasanın ilk üç maddesi kopyala yapıştır yaparım

1
    0 Yorumla
  • birburcyorumcusu
    birburcyorumcusu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Heee konuda adalet.
    Ve affı olmayan tek suç ihanet.

1
    0 Yorumla
  • serserigönül06
    serserigönül06 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Aa bu adamı ne özledik he. Aynı anda her bi şey olan adam

1
    0 Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

insancıl ve adaletli insanlar bu kapıdan geçebilir. ✨⭐🌾

1
    0 Yorumla
  • CúChulainnin_şairi
    CúChulainnin_şairi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Sol liberalizm temel ideoloji olacak

Toplumda sorun kalmaz zaten

1
    0 Yorumla
  • snbanalperde
    snbanalperde Takip Et
    Xper 3 Yaş: 19
    1 yıl

Herkes eşit şartlarda yargılanır ve aynı şekilde de cinayet şiddet tecavüz vb gibi suçlara kesinlikle çok ağır cezalar getirirdim bu kanunu da sadece bizim ülke de olduğu gibi lafta değil icraat olarakta uygulardim

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Adalet mülkün temelidir diyorum bununla alakalı şeyler yapardim

2
    0 Yorumla
  • Savaşçı-Türk
    Savaşçı-Türk Takip Et
    Bilge Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Önce halka eşitliği getirirdim. Kul hakkı yiyen, Hırsızlık yapan, tecavüz, vatana ihanet eden kim varsa hepsini meydanlarda asardım.

0
    0 Yorumla
  • Müslümpaksu
    Müslümpaksu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 93%
    1 yıl

Trafik polisini kaldirirdim ilk kanunum bu olurdu ülkede polis olmak yasak

0
    9 Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Eyvah... Düzeni kim sağlayacak 🙃😂

Yorumla
    • Müslümpaksu
      Müslümpaksu
      1 yıl

Sağlamasinlar canım nolcak sanki düzeni olmayan öldüde düzeni olan ölmedimi 😃😃

Yorumla
    • King_122
      King_122
      1 yıl

Polisi kaldirda göreyim seni. 1 hafta polis olmaisn bak nasıl kaos çıkıyor.

Yorumla
    • Müslümpaksu
      Müslümpaksu
      1 yıl

Ciksin kaos iyidir hostur

Yorumla
    • Müslümpaksu
      Müslümpaksu
      1 yıl

Yeterki polis olmasin kiyamet kopsun zerresi koymax

Yorumla
    • King_122
      King_122
      1 yıl

Sen hainsin sanırım. Bunu ancak terörist söyler.

Yorumla
    • King_122
      King_122
      1 yıl

SS aldım siber suçlara intikal edecek bu koju

Yorumla
    • Müslümpaksu
      Müslümpaksu
      1 yıl

Bende ss aldim sen kim kopekte beni terorle suçluyosun lan polisi sevmek zorundamiyim askere can kurban 9 canim olsun hepsini veririm polis sevmiyorum zorundamiyim?

Yorumla
    • Müslümpaksu
      Müslümpaksu
      1 yıl

Senin gibi yalakalar varken cok trafik cezasi yeriz daha bu polisi bu kadar ilahlastirmayin sonra trafikte sağ cek lan diye anons geçebiliyor sizin sayenizde bende nefret ettim ülkemin polisinden

Yorumla
  • SivisPacemParabellum
    SivisPacemParabellum Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 549 cevap paylaştı.

Sabanı kıran, öküzü öldüren idam edilir.

3
    1 Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Oo idamı geri getirdik

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

emsal ülke şartlarındaysa asgari ücret 30 bin

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Kurduğum ülkede Asgari ücretlilerin maaş birimini tokluk sınırı belli olmayan yaw he belirlemezdi

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Go. doş. lar

Yorumla
  • Boavistaa
    Boavistaa Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

bana saygı sevgi :D

1
    7 Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Ahshdhd kuruc lidere saygı sevgi olur zaten her zaman istisnalar dışında ansjdj

Yorumla
    • Boavistaa
      Boavistaa
      1 yıl

teşekkürler yardımcım yapayım senide cvbvc

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Yok ben hemen yan ülkenin yöneticisiyim yarın akşam balo düzenliyorum beklerim ajsjfjf

Yorumla
    • Boavistaa
      Boavistaa
      1 yıl

balo ne ya tüm ciddiyeti bozdun :D

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Benim ülkem gereksiz ciddiyetin olmadığı keyif severler ülkesi efennim biz savaşmıyoruz birbirimizi seviyoruz 😂

Yorumla
    • Boavistaa
      Boavistaa
      1 yıl

ne güzel hanımefendi :D

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Teşekkür ederiz efennim

Yorumla
  • GGƏĆƏ
    GGƏĆƏ Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı.

Ben esit haklar getirirm, esit gelir gibi mesela.

1
    1 Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Oldukça ideal

Yorumla
  • Gülümserken
    Gülümserken Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl

Üretime teşvik edici olurdum.

1
    2 Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Kesinlikle en önemli noktalardan olurdu benim için de

Yorumla
    • Gülümserken
      Gülümserken
      1 yıl

Önce para kazanmalı. Para olduktan sonra herkesin keyfi yerinde olurdu.

Yorumla
  • EfsunHanedar
    EfsunHanedar Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Tek hata yapanın ölmesi.

1
    1 Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Uhh bu da çok ağır

Yorumla
  • 1kahveyenedersin
    1kahveyenedersin Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Hangi kıtada olduğuna göre değişir.

1
    5 Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Ona da sen karar ver sen kuruyorsun sonuçta 😂

Yorumla
    • 1kahveyenedersin
      1kahveyenedersin
      1 yıl

Bu nasıl özgürlük yahu:)
      Anadoluda kuracağım ülkenin anayasasının ilk maddesi Laiklik ile ilgili olurdu.

Bu topraklarda din ile devlet işleri ayrışmalı gerçekten.

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Umarım başarırsın ajdjfj

Yorumla
    • 1kahveyenedersin
      1kahveyenedersin
      1 yıl

Yaşadığım ülkeye bir şeyler katıyorsam, başarıyorumdur.
      Herkes üstüne düşeni yaparsa sıkıntı yaşamayız zaten.

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Aynı fikirdeyim, değişim ve gelişim kişisel başlar bence

Yorumla
  • Nazende_kubilay
    Nazende_kubilay Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    1 yıl

Ateistsen camileri yıkıp kilise niye kuruyorsun? Bu da demek oluyor ki sen din değil, İslam düşmanısın. Hadi camileri yıkıyorsun kiliseleri de yıksan anlarım.

0
    3 Yorumla
    • Nazende_kubilay
      Nazende_kubilay
      1 yıl

@LYCANvsWAMPIRE

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Gelemez o buraya engelledim ben onları 😂

Yorumla
    • Nazende_kubilay
      Nazende_kubilay
      1 yıl

canım ya 😅😅

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Çiftleşmeyin yeter 😂😂

1
    5 Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Sen ülke kurma o zaman lütfen ahsjfjf

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ama erkekler olmasin sadece kadınların özgürce yaşayacağı bi ülke olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Erkekler çiftleşmese çekip giderler 😂😂

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Kötü erkekler olmasın ama erkeksiz de olmaz şimdi... Eğri oturup doğru konuşmak lazım 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hadi iyi erkekler hanimci erkekler kalsin 😂😂

Yorumla
  • LastGuest s
    LastGuest Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 954 cevap paylaştı.

Zam yapmak yasak :D

2
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Huzur bozanı asarım

1
    0 Yorumla
  • beyzaondr350
    beyzaondr350 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Eşitlik ekonomi eğitim

1
    0 Yorumla
  • Bi_Sus
    Bi_Sus Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 949 cevap paylaştı.

ücretsiz eğitim

1
    0 Yorumla
  • mngkargo
    mngkargo Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 98%
    1 yıl

eline beline diline sahip ol

1
    0 Yorumla
  • İZMİRLİ_LAZ
    İZMİRLİ_LAZ Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 313 cevap paylaştı.

Sosyal medya yok

1
    0 Yorumla
  • masumyüzlüşerefsiz
    masumyüzlüşerefsiz Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

Kocasını aldatan kadınlara idam yasası

1
    8 Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Erkeklere?

Yorumla
    • masumyüzlüşerefsiz
      masumyüzlüşerefsiz
      1 yıl

Erkekler serbest

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

İki yüzlüsünüz 🙃

Yorumla
    • masumyüzlüşerefsiz
      masumyüzlüşerefsiz
      1 yıl

Olabilir

Yorumla
    • derangedginge
      derangedginge
      1 yıl

Uc ube seni

Yorumla
    • masumyüzlüşerefsiz
      masumyüzlüşerefsiz
      1 yıl

@derangedginge kes sesini uza burdan

Yorumla
    • derangedginge
      derangedginge
      1 yıl

Erkeklere niye serbestmiş?

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

@derangedginge yazma boşa engellicem cevap atamaz

Yorumla
  • Nisa_Aksoy
    Nisa_Aksoy Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    1 yıl

Erkekler kısırlaştırılsın 😅😅

1
    18 Yorumla
    • Smh_ngs
      Smh_ngs
      1 yıl

Abartma Kral

Yorumla
    • Nisa_Aksoy
      Nisa_Aksoy
      1 yıl

Belki korunmasız yapmak için 🙄🙄 şaka şaka 😅😅😅

Yorumla
    • Smh_ngs
      Smh_ngs
      1 yıl

Yapmak istiyosan, hap kullanacsn

Yorumla
    • Nisa_Aksoy
      Nisa_Aksoy
      1 yıl

Tecrübelisin 💅🏻😅💋

Yorumla
    • Smh_ngs
      Smh_ngs
      1 yıl

Değilim aslında. 😢

Yorumla
    • Nisa_Aksoy
      Nisa_Aksoy
      1 yıl

Hiç olmadı mı

Yorumla
    • Smh_ngs
      Smh_ngs
      1 yıl

Hayır.

Yorumla
    • Smh_ngs
      Smh_ngs
      1 yıl

Onun olması için mekan, yer gerekiyor ya, o yoktu. O yüzden anca sinemada öpüşme elleşmeler yaşandı.

Yorumla
    • Nisa_Aksoy
      Nisa_Aksoy
      1 yıl

Ayy bu devirde yapmayan mı kaldı 😅 bul birini hemen

Yorumla
    • Smh_ngs
      Smh_ngs
      1 yıl

Imm sen?

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Arkadaşlar üzülerek araya giriyorum ama özelde konuşsanız bunları olur mu? Toplum sağlığı açısından elleşme hikayelerinizi bölüyorum mazur görün andjfkg

Yorumla
    • Nisa_Aksoy
      Nisa_Aksoy
      1 yıl

Ayy aramıza kara kedi girdi 😅😅😅😅

Yorumla
    • Smh_ngs
      Smh_ngs
      1 yıl

Bu kıza mesaj atılmıyor ki

Yorumla
    • Nisa_Aksoy
      Nisa_Aksoy
      1 yıl

Ben daha çok aktif olup 2 ya da 3 Xper olmam lazım

Yorumla
    • Smh_ngs
      Smh_ngs
      1 yıl

Mesaj isteğinş aç sen. Ben yazarım

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Lütfen başka soruda ol lütfen bık bık bildirim geliiiii

Yorumla
    • Nisa_Aksoy
      Nisa_Aksoy
      1 yıl

Dayak yemeden gidiyorum 😅😅😅😅😅😅

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Teşekkür ederim 🌸

Yorumla
  • Olyon
    Olyon Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    1 yıl

Herkes kafasına göre :))

1
    10 Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

3 5 kural da koymak lazım anfjfn

Yorumla
    • Olyon
      Olyon
      1 yıl

Tamam ilk kural senin mesaj kutun hakkında 😂

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Kapalı kalmaya devam etsin dimi ajsjdjf

Yorumla
    • Olyon
      Olyon
      1 yıl

1 saniye aç geri kapat 😂

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Mümkün değil ajsjd

Yorumla
    • Olyon
      Olyon
      1 yıl

Hadi yaa kirma beni

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Dm kullanmıyorum üzgünüm 🙃

Yorumla
    • Olyon
      Olyon
      1 yıl

Burdan mı yürüyüm sana ya 😂

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Evliyim ben alooo

Yorumla
    • Olyon
      Olyon
      1 yıl

Olsun sanki bi şey mi yapcaz aaa fesat

Yorumla
  • kemoderlerr
    kemoderlerr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    1 yıl

Dini inanışlara kesin ve istisnasız saygı

1
    3 Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Saygı önemli

Yorumla
    • kemoderlerr
      kemoderlerr
      1 yıl

Çok önemli sayın hocam

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

🤙🏻😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Senin gibi tatlı kadınlar çok olsun

1
    0 Yorumla
  • King_122
    King_122 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Şeriat en güzeli Allah'ın adaleti sasmaz

0
    0 Yorumla
  • Eru_Illuvatar
    Eru_Illuvatar Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Prima Nocta.

1
    0 Yorumla
  • Gelenkutusuhepboş
    Gelenkutusuhepboş Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    1 yıl

Kötü alışkanlıklar yasak

1
    0 Yorumla
  • Minikelebek07
    Minikelebek07 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 21
    1 yıl

Kim ne yaparsa aynı şekilde cezalandırılır

1
    0 Yorumla
  • Esingulseren
    Esingulseren Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    1 yıl

İlk kanunum

1
    2 Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Ben buna neden güldüm 😂

Yorumla
    • Esingulseren
      Esingulseren
      1 yıl

Yorumun devamı çıkmamış🤦🏼‍♀️

Yorumla
  • Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Diyelim yeni bir ülke kurdun, ilk kanunun ne olurdu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir ülke kursaydınız bu ülkenin adı ve yasaları ne olurdu? 16 cevap verildi
Bir ülke kursaydın ilk kuralı ne olurdu? 46 cevap verildi
Ülkeyi siz yönetseniz getireceğiniz ilk kural ne olurdu? 18 cevap verildi
Diyelimki bir ülke kurdunuz bu ülkenin özelliği ne olurdu? 56 cevap verildi
Kendi ülkenizi yaratma şansı verilse nasıl bir ülke yaratırdınız? 4 cevap verildi
Bir ülke kuracaksanız eğer ülkenizi nasıl şekillendirmek isterdiniz? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Nohut dürüm sever misiniz?
  • Sevgilin için dinini değiştirir misin?
  • İlişkilerde hangisi daha çekici, ne istediğini bilen kadın mı yoksa beklemeyi bilen kadın mı?
  • Renklerle aranız nasıl?
  • Nefret bir renk olsaydı hangi renk olurdu?
  • En son ne zaman birine gerçekten bir şeyler hissettin?
  • Hangi konu seni asla üzemez?
  • Bir kadının vücudu gerçekten bu kadar kusursuz olabilir mi?
  • Sizin de arkadaşlarınız böyle gereksiz dertleri var mı?
  • Adını kalbine yaz beni unutma demek istediğiniz birisi var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨