Belli sayıda üniversite kurulması kararını onaylardım belli sayıda her meslek dalından mezun verilmesi kararını onaylardım.. Herkes sanki üniversite mezunu olmak zorundaymış gibi elini sallasan üniversiteli işsizlere çarpmazdın en azından Özel okullar olmaz dı ayrıca paralı.. her şey eğitimle başlar
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılTeröristlere idam. Her türlü tecavüzcülere idam. Kadının ya da erkeğin beyanı esas değil, şahitlerin bir hükmü yok. Ayrılmak için tep bir kişinin bunu istemesi yeterli. Yine beraber olmak için dayatan evlilik beraberlik için (tecavüz değil) idam, Her caddede ve her mahallede kamera olması zorunluluğu ve bu kameraların bu kameraları takanlar hariç kimsenin sökemeyeceği ya da bozamayacağı şekilde oluşturulmuş olması. Bu kameraları bozanda, sökende aynı şekilde hainlikten idam edilsin.
21 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel noktalar gerçekten eline sağlık
1 yılEvlenmeyi yasaklardım :D
Evliler hep mutsuz bir de saklıyorlar evli olduklarını bekarım diye ortada geziyorlar. Burada bile adam bekarım diyerek ortada geziyor yazmadığı kadın kalmamış. Kime sorsam bana da yazdı diyor :D
En iyisi yasaklayayım herkes bu zor durumdan kurtulsun.
10 Yorumla
1 yılKapanmayı, evli olmayanlara imam nikahını ve ataerkil olan her şeyi yasaklardım. Erkeklere evlenirken imam nikahlarında hiçbir kadın olmadığına dair yemin ettirirdim ve eğer varsa hepsini boşuyorum demeyi zorunlu kılardım.
011 Yorumla- 1 yıl
Tesettür bir giyim tarzı değil ki. Tesettüre girmeyi pantolon yerine etek giymek gibi basit bir şey sanıyorsunuz galiba ama öyle değil. Cehennemden korktuğunuz için kapanıyorsunuz canınız istediği için değil. Yani bu durumda tesettür özgürlük ve seçim değil. Feminist olduğumdan dolayı ataerkil bir şeyi savunamam.
- 1 yıl
Devletsem devlet olma hakkımla karışabilirim. Devletler insana karışır. Herkes dini inancı gereği kapanıyor. Eğer devletin karışmaması gerektiğine inanıyorsanız bu soruyu sormamanız gerekir. Çünkü kanun koymak karışmaktır. Sizin dediğinize göre çıplaklık da yasak olmamalı ama pekçok ülkede halka açık alanlarda çıplak olmak yasaktır ama bu yasağa karşı olmazsınız. Çünkü dine uygun bir yasak. Ben çıplaklıkla kapanmak arasında fark göremiyorum çünkü ikisi de görünümde uç nokta. Biri full açıklık diğeri full giyinmek. Satanistler de cinayet işlemeyi doğru kabul edip tercih ediyorlar. O zaman onların tercihine de saygı duyun. Kapanmak tercih değil ki Allah farz ettiği, cehennem tehdidi olduğu için korkudan kapanıyorsunuz.
- 1 yıl
Şeriat ülkelerinde kapanmak zorunlu ama ona sesiniz çıkmıyor. Neden? Çünkü dine uygun. Eğer devletin karışmasına karşıysanız şeriata da karşısınız. Çünkü şeriat kadar insanlara müdahale eden bir sistem yok. Böyle düşünen birisi şeriata da karşı olmuş olur ve tesettür de şeriatın bir kanunu. Kendinizle çelişiyorsunuz.
- 1 yıl
Dindarlar da açıklığı yasaklamak istiyor ama buna karşı değilsiniz. Şeriat isteyerek açık olmanın yasaklanmasını istiyorsunuz asıl özgürlüğe müdahale bu.
- 1 yıl
Kimse gözüne güzel geldiği için kapanmaz göze güzel gelen başka şeyler de var ve erkeğin yanında başı örtmenin göze güzel gelen yanı yok
- 1 yıl
Sizin açıklığa karşı olmanız bizim kapalılığa karşı olmamız için yeterli bir sebep. Her dinde kapanmanın nedeni ataerkildir bu yüzden savunamam.
- 1 yıl
Bizim açıklığa karşı olmamız mı ajdnfnfm lütfen düşmanlığınızı alıp uzaklaşın buradan
- 1 yıl
İzninizle sizin gibi sığ biriyle muhatap olmak istemediğim için de engelliyorum sizi. Kendinize iyi bakın. Umarım daha dengeli bir düşünce biçimine sahip olursunuz
- 1 yıl
Ben inanç özgürlüğüne karşı değilim zaten.
Çoğunluk esastır bu yüzden genelleme yapabilirim.
Ben kapalılığa giyimin ve görünümün aşırısı olduğu için karşıyım. Çıplaklığa da görünümün aşırısı olduğu için karşıyım.
Kapalılığın aşırısına nasıl karşısınız anlamadım. Kapanmak demek tamamen tüm vücudu kapamak demek ve kapalılığı hem savunup hem karşı olunmaz. Sizin aşırı açıklığa karşı olmanız yanlış olmuyor da benim ki neden yanlış oluyor? Çünkü subjektifsiniz.
Eğer devlet tesettürü etik kurallara göre yasaklarsa bunda bir sorun yok. Bu hayatı her inançtan insana yaşanılabilir kılmak hedefinizse bu zihniyet İslam’a ters düşer. Çünkü İslam’da sadece Müslümanlara yaşam vardır, kafirlere idam vardır. Anlamıyorsunuz… Bir kadının kapanması onun seçimi değildir çünkü farz olduğu için, cehennemden korktuğu için kapanır. İnsan sosyal bir varlıktır bu yüzden yaptığı şeyler toplumu etkilediği için devlet karışabilir.
Sadece bir başkasının hayatını etkileyen şeylere karşıysanız çıplaklığa karşı olmamanız gerekir. Çünkü kimseye olumlu da, olumsuz da etkisi olmuyor. Örnekler gayet eşit ve denk. Sizin anlayamamanız öyle olmadığı anlamına gelmez. Bana ve pekçok insana göre yanlış ve insana zarar veren bir şey olsa da satanistler bunun mutluluk getirdiğine ve zararsız olduğuna inanıyor bu yüzden örneğim gayet denk. - 1 yıl
Ayrıca, tesettür de insan hayatına etki eden bir eylemdir. Kadın tamamen kendini sakladığı için, dişiliğini körelttiği için cinsel arzuları zayıflar bu evlilik hayatını olumsuz etkiler. Bir kadının fıtratına kapanmak aykırı ve zor gelir çünkü kadın doğası gereği kendini göstermeyi sever, dişil olmayı da sever ama tesettür bu durumu engelliyor. Aynı zamanda tesettür toplumu da olumsuz etkiler. Sosyal bir suçtur. Kadınların tamamının kapalı olduğu toplumlarda erkekler kadın açlığı yaşıyor çünkü gözleri kadın görmeye alışık değil bu yüzden sapıklaşıyorlar. Erkekler kadınları görmeye alışırsa, cinsel arzuları bastırılmazsa kadınlara ve cinselliğe karşı açlık duymazlar bu yüzden tesettür toplumu da olumsuz etkiler. Ülkemize gelen Afganlı ve Suriyeli erkekler bu durumun en iyi örneğidir. Normal giyimli kadınları videoya çekip taciz ediyorlar. Afganistan’da, Suriye’de erkekler kadınları göremediği ve onlara ulaşamadığı için açlık ve sapklıl yaşıyorlar. Erkek kadını görüp gözü kadına alışırsa kadına ulaşmak, dokunmak için fırsat kollamıyor. Kadınların tamamının açık olduğu ülkelerin erkekleriyle kadınlarının tamamının kapalı olduğu ülkelerin erkeklerinin davranışlarından, bakışlarından bu durumun böyle olduğu belli. Avrupa’da taciz daha fazla değil o istatistiklerin bir sosyolog olarak yanlış olduğunu söyleyebilirim. İslamcıların uydurduğu istatistikler ve erkeklerin durumlarından da yalan olduğu belli. Ben atamın yasakladığı ve her dinde sebebi ataerkil olan bir şeyi savunamam. Meselâ İslam’da kadınlara kapanmak erkekleri günaha sokmamak, tahrik etmemek için, Hristiyanlık’ta kadın erkekten aşağı bir cins olduğu için zorunlu. Belki kadınlar korunsun diye kapanmayı emrediyor Allah diyeceksin ama kadınlar açık olduğunda zarar görmüyor bu yüzden korunmak için kapanmaya gerek yok. Kadınlar kapalıyken de mağdur oluyor. Kadınların korunmak için kapanması erkekleri tcavüz ve zina günahına sokmamak için, tahrik etmemek için kapandıkları anlamına gelir.
- 1 yıl
Çünkü erkek tahrik olursa ve sapıksa taciz eder. Sapık olmayan erkek saldırmaz çünkü buna hakkının olmadığını bilir ve kendine sahip çıkar. Kadınların erkekleri haramdan korumak için kapandığına dair hadisler mevcuttur. Ahzap suresinin 59. Ayeti kadınlar tecavüzden korunsun diye değil erkekler kölelerle hür kadınları giyimlerinden ayırt edip hürlere tecavüz etmesinler diye geldi. Eğer düşüncem dengesiz olsaydı tesettürü analiz edemezdim. Kanunlardaki yasaklar sadece insanların hayatına ve kendisine zarar veren şeylerden ibaret değil. Meselâ Türkiye’de tam bir laiklik uygulansaydı başörtülüler kamuda çalışamazdı çünkü başörtüsü dinleri temsil eder ve devletimiz dinsiz. Sığ olsam sizin gibi olurdum çünkü kapanmayı seçim sanıyorsunuz ve olumsuz etkilerinin farkında değilsiniz. Kanunlar sadece zarar veren şeyleri yasaklamaz bu yüzden örneğim dengesiz değil. Satanistlerin dinine cinayet işlemek uygun ve bunu tercih ediyorlar. Senin dinine de kapanmak uygun ve bunu tercih ediyorsun. İkisi arasında fark yok. Eğer öldürmek tercih olduğu hâlde yasaklanabiliyorsa tesettür de yasaklanabilir laikliğe aykırı bir şey.
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa Lulu, ne güzel bir hayal bu! 🙃 Ben olsam yeni bir ülke kursam ilk kanunum kesinlikle sevgi, saygı ve hoşgörü üzerine olurdu. İnsanlar birbirine önyargısız yaklaşsa, doğaya, hayvanlara ve birbirine iyi davransa nasıl sıkıntılar çözülür bir bilsen... 💚 Ama sadece sevgi yeter mi? Tabii ki hayır! Eğitim ve eşitlik üzerine adil bir sistem kurmak da olmazsa olmaz.
2025’e girerken böyle hayaller kurmak çok güzel, yeni yıl yepyeni başlangıçlar için harika bir fırsat. Sana hayalini gerçekleştirebileceğin bir yıl dilerim Lulu! 🎄💫10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
1 yılÜlkemin ilk kanunu torpil yasak olurdu gadası
14 Yorumla- 1 yıl
Ceza da ekleyelim torpile kalkışanlara da caydırıcılığı olsun gadası ajdjfj
- 1 yıl
En güzel ceza meydan da falaka atmak milletin gözünün önünde 😅
- 1 yıl
Basit ama kullanışlı 😂
- 1 yıl
Kesinlikle 🙃
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılkadınlara değer verilecek ilk kural bu..
11 Yorumla- 1 yıl
Vermeyenleri kapatalım 🙃
1 yılKapanmak yasak Kumarhane serbest Genelev serbest okul forması diye bir şey olmayacak Barlar çoğalacak camiler yıkılacak kliseler ve satanizm ibadet yerleri açılacak (Ben Hristiyan ya da Satanist değilim ben Ateistim)
210 Yorumla- 1 yıl
Sen kimsin de benim giyim özgürlüğümü elimden alcan acabası 🙃
- 1 yıl
Adam haklı seni arap
- 1 yıl
Satanizm dışında full haklı
- 1 yıl
Giyinmekte özgürsün kapanmakta değilsin mini etek ve bralet giyebilirisn
- 1 yıl
Aynn knk
- 1 yıl
Kesinlikle
- 1 yıl
@İyiolmayaçalışanbiri adamsın
- 1 yıl
Okul formasında üst serbest, alt mini etek daha mantıklı
- 1 yıl
Adamsın dostum
Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı. 
Semih Cumhuriyeti'nde adam kayırma ve haksızlığa uğramak tehlikeli ve yasaktır 😂😎
12 Yorumla- 1 yıl
Ahahshdhd bayıldım kanka buna
Benim efsane videom ya buu 🤣
Bunu da çay içmeye almışlardı gerçi, buldular yani 😂
Bu adamın kafasına kimse ulaşamadı bence jdjsks Aaa bu kısaymış du tamamını izleyeyim ahahha
"Bu ülkede kadın ve erkek eşittir."
17 Yorumla- 1 yıl
Hahahajdkfkf ben de bayılıyorum buna
Senden de böyle güzel bir hareket beklenirdi zaten 🌸 - 1 yıl
Bunun birkaç videosu daha düşmüştü onlardır belki shdjjf
- 1 yıl
Yok ya buydu tamam yetmemiş 🤣
Bu da 2. ama ilki gibi değil.
youtube.com/shorts/HjnVCycOd2s?si=uQ3ZijXuSNQocILL
Ne içsem o kafaya ulaşamam ben mesela olmaz jdjdjd - 1 yıl
Teşekkür ederim sağolun derken resmen sizle dalga geçiyorum der gibi bakıyor sjdjfj
Mümkün değil zaten bence 😂 - 1 yıl
Zhdhhf
1 yılHava karardıktan sonra erkolara sokağa çıkma yasağı getiririm kadınlar gece daha rahat dışarıya çıkabilsin jsfsds
31 Yorumla- 1 yıl
Evet işte bu çok mantıklı 😂
1 yılAnlama kapasitesi yüksek olanlar ile zayıf olanları iki gruba ayırıp farklı şehirlere yerleştirmek ve birbirleriyle iletişim kurmalarını engellemek olurdu sanırım.
19 Yorumla- 1 yıl
Baştan kulağa çok güzel geliyor ama coğaldıkça sonradan gelenleri nasıl ayırcaz 😂
- 1 yıl
Atayacağımız vekillerin işe yarar vekiller olmasına özen göstereceğiz. Düzenli kontroller yapılacak.
- 1 yıl
Ee sırf çocukları daha iyi diye ailelerinden mi ayıracağız o zaman 😅
- 1 yıl
Sen beni hitlerle karıştırdın sanırım. Mükemmel ırk'ı oluşturmaya çalışmıyoruz ülkemizde. Sadece daha adil, daha anlayışlı vekiller ve yöneticiler üretmeye çalışıyoruz. Belirli bir yaş sınırı olacak elbette :)
- 1 yıl
Agshdhd öyle hissettirdim dimi 😅 sadece uygulanabilirliği var mı cidden diye merağa düştüm o yüzden bissürüü soruyorum 🙃
- 1 yıl
Hayır maalesef. Teoride işe yarar bir düşünce fakat pratiğe döküldüğünde yeni abazalar üretmiş oluyoruz sadece :)
- 1 yıl
Mükemmele ulaşmak imkansız 🤷🏻♀️
- 1 yıl
Mükemmeller gittiler tek tek. Olanlarla idare edeceğiz yapacak bir şey yok :)
- 1 yıl
Aynen öyle 🙃
Aile & Toplum konusunda 901 cevap paylaştı. Herkesin geliri birbirine yakın olacak günde en fazla 5 saat çalışma olacak ya da bana ne ya erkekleri kapatırım kadınlar rahat etsin
23 Yorumla- 1 yıl
Şey hepsini değil işe yaramazları kapatsan yeter shdjfjf
Çalışma saati ve gelir dağılımını sevdim 🙃 - 1 yıl
Eyvallah kral 😂😂
1 yılAdaleti sağlardım, pislk insanları başıboş dolaştırmazdım, kadına ve hayvana şiddeti yok etmeye çalışırdım neler neler yapardım.
12 Yorumla- 1 yıl
Umarım bu ülkede de başarırız bunu
- 1 yıl
Amin inşAllah ama çok zor...
- Aile & Toplum konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılKadınlara seçme ve seçilme hakkı
Yöneticilerin kadınlardan oluşması
Direktörlerin kadınlar olması
Daha çok yazabilirim😂😂144 Yorumla- 1 yıl
Tamamen kadınlara bırakmak da doğru mu olur sizce? Liyakate önem vermek gerek cinsiyetten ziyade 😅
- 1 yıl
Bütün idareyi değil ülkenin iç işlerinin tamamına yakını kadınlara verilmeliki hem vicdanen doğru işler yapılsın
Gence heryer tertemiz mis gibi olsun - 1 yıl
Bazı idare sistemleri erkeklere bazıları kadınlara verilmeli ama çoğunluk kadınlarda olmalı
Güçlerini hissetmeli
Kadınlar çok zekiler
Erkeklerden daha zeki emin ol😂 - 1 yıl
Ne deyim ülke sizin ülkeniz 😂
- 1 yıl
Lütfen ülkemin iç işlerine müdahale etmeyin hanımefendi😂🤪😂😂
- 1 yıl
Ben dış minnağım beyefendi her yere karışırım ajdjfjf
- 1 yıl
Lütfen hanımefendi
Bir gece ansızım topraklarınızı topraklarımıza katarız bizi kızdırmayın lütfen😂😂 - 1 yıl
Anlıyorum, ülkenizde iç savaş istiyorsunuz ajdjfjf
- 1 yıl
Ülkemize iç savaş getirmeye çalışırsanız
Teşkilatı yollarız ülkenizin
Kurumlarında bombalar patlar
Biz tam bağımsız bir ülkeyiz hanımefendi lütfen 😂😂 - 1 yıl
Belirli imtiyazlara sahip olmazsam üzgünüm ama ortalık karışır 🙃
- 1 yıl
Hanımefendi bizi ülke olarak çok zor durumda sokuyorsunuz
Dış minnakmısınız nasıl birşeysiniz siz lütfen bizim ülkemizin yakasından düşün
Yoksa sizin için sonuçları çok ağır olur
40 çeriyle Sarayınızı başınıza yıkarız 🤪😂😂 - 1 yıl
Bir sürü tehdit ediyorum gözünde korkmuyor ya😂😂
- 1 yıl
Boşuna dış minnak olmadık ayol 😂😂
- 1 yıl
Çok tehlikeli bir dış minnaksınız hanımefendi korkutucusunuz😂😂🤪🤪🤪
- 1 yıl
Tabii korkun benden 🤪😂😂
- 1 yıl
Ben niye gizlenmişim şimdi anladım senden korkumdan😂
Benim ülkeme bulaşma hanımefendi
Sonuçları ağır olur
Bir gece ansızın ülkenizi işgal ederim🤪😂 - 1 yıl
Ben dünyanın sahibiyim ayol ne ülkesi 😂😂
- 1 yıl
Aha daha tehlikeli gözünü seveyim ben ülke kurmuyorum vazgeçtim 😂😂
- 1 yıl
Vergini öde rahatına bak aslanım 🤷🏻♀️😂
- 1 yıl
Vergimiz mi var birde?
Kaç para hanımefendi?😂
Ödeyelim bir daha hiç bir mecrada bir araya gelmeyelim dahada KS ‘ye gelmem😂😂🤪🤪🤪 - 1 yıl
Ülke gelirinin %10u okey 🤷🏻♀️😂
- 1 yıl
Ama bu çok fazla vergi vermeyi reddediyorum
Savaşacaksak savaşacağız yapacak bir şey yok😂
%2 den fazla ödemem😂 - 1 yıl
Hadi senin hatrına 8 yapalım
- 1 yıl
Olmaz hanımefendi 2 den fazla vermem
Savaşacaksak beklerim😂😂🤨🤨🤨 - 1 yıl
O zaman fight 🙃 sen beni dünyanın her yerinde ararken ben de senin ülkeni karıştırayım 😂😂
- 1 yıl
Ooooooo ama ya böyle oyun bozanlık olmaz
Hep tehdit hep tehdit
Dünyayı yakarım çıkarsın ortaya hanımefendi😂🤪😂😂😂 - 1 yıl
Aynen canım aynen 😂
- 1 yıl
Yorumları okuyan insanlar kafayı yemek üzere
Bunlar ne yapıyor diye muhabbetimiz güzel ilerliyor ama
Yüzde 2 den fazla vermem hanımefendi beni kandıramazsın tamam mı?
Yoksa savaşacağız bak😂😂😂😂🤪 - 1 yıl
Ahsjdjf gözün korktu da tekrar pazarlığa oturdun bakıyorum 🙃 6 diyorum o da son akdkfk
- 1 yıl
Ya birazcık tırsıtmış olabilirsin ama çok değil
Bak 3 de anlaşalım bu son teklif 😂😂 - 1 yıl
Ahahshd 6 son dedim kurtarmıyor kardeşim bize gelişi 5 😂😂
- 1 yıl
Yahu hanımefendiciğim 3 olsun bak orta yol bu
Ben daha ülkeyi kuracağım ekonomisini oluşturacağım dünya kadar işim var
Ordu kurup seni yok edeceğim çok para lazım bana %3 iyidir 😂 - 1 yıl
Beni yok etmekten bahsettin gözüme girdin bak 4 yapıyorum o yüzden sjdjfkg
- 1 yıl
Tamam bak zorlama beni 3.5 yeterli kâfi 😂😂😂
Sende tamam de gözüme gir😂 - 1 yıl
Böyle yaparsan 5 olur zorlama 🙃😂
- 1 yıl
Tamam pes ediyorum 4 de anlaştık 😂😂
- 1 yıl
Güzeeel bunda anlaştıysak ülkenin en işlek konumlarından bana yer ver bir de şirketlerim için
- 1 yıl
Yahu daha yeni anlaştık hemen bir şey daha istiyorsun
Yok ben vazgeçtim
Savaşacağız
Bir lozanda ben imzalarım aha hadi bakalım hodri meydan😂😂😂😂 - 1 yıl
Hadi bul beni de savaş ben de o sıra sen fark etmeden sızarım zaten istediğim noktalara 😂😂😂
- 1 yıl
Seni bulacağım merak etme 😂
Bundan sonra savaş başladı😂 - 1 yıl
Hadi bul da görelim 🙃😂
- 1 yıl
Tamam o iş bende 🤨🤨🤨🤨😂
- 1 yıl
Anlaştık bekliyorum ben o zaman ajfjfj
- 1 yıl
Tamam 😂
- Aile & Toplum konusunda 724 cevap paylaştı.
1 yıl11 Yorumla- 1 yıl
Shshdjf güzel nokta
1 yılKimse başka birinin hakkında konuşamaz
Herr kes kendi hayatına bakmalı
Gece erkeklerin dışarı çıkmasını yasaklardım
Sigara ve alkol satılmazdı hiç bir yerde
Hiç bir yerde küfür konuşulmazdı yasaklardım10 YorumlaSosyal medyada paylaşmak yassak😄
Işığı gören gelmesin🤣
12 Yorumla- 1 yıl
Hahahshs ay çok mantıklı çiçeğim 😂
Tacizci, hırsız ve eşlerine ihanet edenlerin idam edilmesi.
13 Yorumla- 1 yıl
Tacizci idam okey de diğerleri kısasa kısas olsun bence daha keyifli andjfj
- 1 yıl
Agshdhd
sanirim guncel kanunları muhafaza eder, uygulama alanini genisletirdim
12 Yorumla- 1 yıl
Siz daha hakimsiniz tabi avukat hanım 🌸😂
Elalem ne der diyenin mnakorum
diye kanun çıkarırdım ŞLDKSAKSFSDSDAF
15 Yorumla- 1 yıl
Çok mantıklı ahdjfjf
- 1 yıl
Daha iyisi gelmezse sözüm olsun
- 1 yıl
Peki ansjfj
Aile & Toplum konusunda 960 cevap paylaştı. Siyaseti siyaseten siyasi sebepler gereği siyasetle ilgilenmiyorum
120 Yorumla- 1 yıl
Bir kere tekte direk cevap ver be adam uğraştırmadan 😂
- 1 yıl
Uykum geldi benim beyin perte çıkmak üzere 😂
- 1 yıl
😂😂😂
- 1 yıl
Ahshdhd ben çok uzun saatler değil dengesiz uyuyorum. Yoksa günlük 4-5 saati geçmiyor pek
- 1 yıl
Uyandığım gibi siteye mi gireyim hocam ne istiyorsun ahdjfjf
- 1 yıl
Sen insanı uyutmazsın da he ahdhfj
- 1 yıl
Hemen uyumam yavaş gidiyor bilinç djkf
- 1 yıl
Ahhshd anamın kucağındayım şu an iyi bura ajdjjg
Bellı bır zeka sevıyesı ve ruhsat yapılandırılması oluşturur evlılık kurumlarında sınır belırlerdım. Psıkolojık ve zeka testınden geçemeyenlere kuruldan kalanlara evlılık yasak !
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 953 cevap paylaştı.
1 yılDin ve inanis kelimelerni yasaklardim. Kim nasil istiyorsa ibadetini kendi basina yapacak. Cemaat yok
20 Yorumla
1 yılşerefsizler eşini aldatanlar yalancılar pislik insanlar işkence tecavüz edenlerin hepsine hepsine idam cezasi koyardim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı. İlk ve tek maddesi şu aşağıdaki olurdu.
"Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma"10 Yorumla
1 yılMutlak kraliniz benim bana saygı duymayan idam edilir
24 Yorumla- 1 yıl
E bu resmen diktatörlük
- 1 yıl
Yoo
- 1 yıl
Diktatörlük
- 1 yıl
Diktatör olurum öyleyse
1 yılÇocuk yapmak isteyen herkes testten geçirelecek eğer gizli yaparlarsa idam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCahilliği yasaklardim.
Çok ciddiyim bu ülkede okumuşlar bile cahil ve bu devirde bu çok can sıkıcı. Ama nedense insanlar cahil olduklarını fark etmek istemiyor
10 Yorumla
1 yıl1 kural bundan sonraki kurallara uymayanları idam etmek
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılAnayasanın ilk üç maddesi kopyala yapıştır yaparım
10 Yorumla
1 yılHeee konuda adalet.
Ve affı olmayan tek suç ihanet.10 Yorumla
1 yılAa bu adamı ne özledik he. Aynı anda her bi şey olan adam
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılinsancıl ve adaletli insanlar bu kapıdan geçebilir. ✨⭐🌾
10 Yorumla
1 yılSol liberalizm temel ideoloji olacak
Toplumda sorun kalmaz zaten
10 Yorumla
1 yılHerkes eşit şartlarda yargılanır ve aynı şekilde de cinayet şiddet tecavüz vb gibi suçlara kesinlikle çok ağır cezalar getirirdim bu kanunu da sadece bizim ülke de olduğu gibi lafta değil icraat olarakta uygulardim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAdalet mülkün temelidir diyorum bununla alakalı şeyler yapardim
20 Yorumla
1 yılÖnce halka eşitliği getirirdim. Kul hakkı yiyen, Hırsızlık yapan, tecavüz, vatana ihanet eden kim varsa hepsini meydanlarda asardım.
00 Yorumla
1 yılTrafik polisini kaldirirdim ilk kanunum bu olurdu ülkede polis olmak yasak
09 Yorumla- 1 yıl
Eyvah... Düzeni kim sağlayacak 🙃😂
- 1 yıl
Sağlamasinlar canım nolcak sanki düzeni olmayan öldüde düzeni olan ölmedimi 😃😃
- 1 yıl
Ciksin kaos iyidir hostur
- 1 yıl
Yeterki polis olmasin kiyamet kopsun zerresi koymax
- 1 yıl
Bende ss aldim sen kim kopekte beni terorle suçluyosun lan polisi sevmek zorundamiyim askere can kurban 9 canim olsun hepsini veririm polis sevmiyorum zorundamiyim?
- 1 yıl
Senin gibi yalakalar varken cok trafik cezasi yeriz daha bu polisi bu kadar ilahlastirmayin sonra trafikte sağ cek lan diye anons geçebiliyor sizin sayenizde bende nefret ettim ülkemin polisinden
- Aile & Toplum konusunda 549 cevap paylaştı.
1 yılSabanı kıran, öküzü öldüren idam edilir.
31 Yorumla- 1 yıl
Oo idamı geri getirdik
Gizli Üye(45 üstü)1 yılemsal ülke şartlarındaysa asgari ücret 30 bin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKurduğum ülkede Asgari ücretlilerin maaş birimini tokluk sınırı belli olmayan yaw he belirlemezdi
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGo. doş. lar
bana saygı sevgi :D
17 Yorumla- 1 yıl
Ahshdhd kuruc lidere saygı sevgi olur zaten her zaman istisnalar dışında ansjdj
- 1 yıl
Yok ben hemen yan ülkenin yöneticisiyim yarın akşam balo düzenliyorum beklerim ajsjfjf
- 1 yıl
Benim ülkem gereksiz ciddiyetin olmadığı keyif severler ülkesi efennim biz savaşmıyoruz birbirimizi seviyoruz 😂
- 1 yıl
Teşekkür ederiz efennim
Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Ben esit haklar getirirm, esit gelir gibi mesela.
11 Yorumla- 1 yıl
Oldukça ideal
1 yılÜretime teşvik edici olurdum.
12 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle en önemli noktalardan olurdu benim için de
- 1 yıl
Önce para kazanmalı. Para olduktan sonra herkesin keyfi yerinde olurdu.
1 yılTek hata yapanın ölmesi.
11 Yorumla- 1 yıl
Uhh bu da çok ağır
1 yılHangi kıtada olduğuna göre değişir.
15 Yorumla- 1 yıl
Ona da sen karar ver sen kuruyorsun sonuçta 😂
- 1 yıl
Bu nasıl özgürlük yahu:)
Anadoluda kuracağım ülkenin anayasasının ilk maddesi Laiklik ile ilgili olurdu.
Bu topraklarda din ile devlet işleri ayrışmalı gerçekten. - 1 yıl
Umarım başarırsın ajdjfj
- 1 yıl
Yaşadığım ülkeye bir şeyler katıyorsam, başarıyorumdur.
Herkes üstüne düşeni yaparsa sıkıntı yaşamayız zaten. - 1 yıl
Aynı fikirdeyim, değişim ve gelişim kişisel başlar bence
1 yılAteistsen camileri yıkıp kilise niye kuruyorsun? Bu da demek oluyor ki sen din değil, İslam düşmanısın. Hadi camileri yıkıyorsun kiliseleri de yıksan anlarım.
03 Yorumla- 1 yıl
Gelemez o buraya engelledim ben onları 😂
- 1 yıl
canım ya 😅😅
Gizli Üye(25-29)1 yılÇiftleşmeyin yeter 😂😂
15 Yorumla- 1 yıl
Sen ülke kurma o zaman lütfen ahsjfjf
Cevap sahibi1 yılAma erkekler olmasin sadece kadınların özgürce yaşayacağı bi ülke olsun
Cevap sahibi1 yılErkekler çiftleşmese çekip giderler 😂😂
- 1 yıl
Kötü erkekler olmasın ama erkeksiz de olmaz şimdi... Eğri oturup doğru konuşmak lazım 😂😂
Cevap sahibi1 yılHadi iyi erkekler hanimci erkekler kalsin 😂😂
Aile & Toplum konusunda 954 cevap paylaştı. Zam yapmak yasak :D
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılHuzur bozanı asarım
10 Yorumla
1 yılEşitlik ekonomi eğitim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 949 cevap paylaştı. ücretsiz eğitim
10 Yorumlaeline beline diline sahip ol
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 313 cevap paylaştı.
1 yılSosyal medya yok
10 Yorumla
1 yılKocasını aldatan kadınlara idam yasası
18 Yorumla- 1 yıl
Erkeklere?
- 1 yıl
Erkekler serbest
- 1 yıl
İki yüzlüsünüz 🙃
- 1 yıl
Olabilir
- 1 yıl
Uc ube seni
- 1 yıl
@derangedginge kes sesini uza burdan
- 1 yıl
Erkeklere niye serbestmiş?
- 1 yıl
@derangedginge yazma boşa engellicem cevap atamaz
1 yılErkekler kısırlaştırılsın 😅😅
118 Yorumla- 1 yıl
Belki korunmasız yapmak için 🙄🙄 şaka şaka 😅😅😅
- 1 yıl
Tecrübelisin 💅🏻😅💋
- 1 yıl
Hiç olmadı mı
- 1 yıl
Ayy bu devirde yapmayan mı kaldı 😅 bul birini hemen
- 1 yıl
Arkadaşlar üzülerek araya giriyorum ama özelde konuşsanız bunları olur mu? Toplum sağlığı açısından elleşme hikayelerinizi bölüyorum mazur görün andjfkg
- 1 yıl
Ayy aramıza kara kedi girdi 😅😅😅😅
- 1 yıl
Ben daha çok aktif olup 2 ya da 3 Xper olmam lazım
- 1 yıl
Lütfen başka soruda ol lütfen bık bık bildirim geliiiii
- 1 yıl
Dayak yemeden gidiyorum 😅😅😅😅😅😅
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🌸
Herkes kafasına göre :))
110 Yorumla- 1 yıl
3 5 kural da koymak lazım anfjfn
- 1 yıl
Kapalı kalmaya devam etsin dimi ajsjdjf
- 1 yıl
Mümkün değil ajsjd
- 1 yıl
Dm kullanmıyorum üzgünüm 🙃
- 1 yıl
Evliyim ben alooo
1 yılDini inanışlara kesin ve istisnasız saygı
13 Yorumla- 1 yıl
Saygı önemli
- 1 yıl
Çok önemli sayın hocam
- 1 yıl
🤙🏻😂
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin gibi tatlı kadınlar çok olsun
10 YorumlaŞeriat en güzeli Allah'ın adaleti sasmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılPrima Nocta.
10 Yorumla
1 yılKötü alışkanlıklar yasak
10 Yorumla
1 yılKim ne yaparsa aynı şekilde cezalandırılır
10 Yorumla
1 yılİlk kanunum
12 Yorumla- 1 yıl
Ben buna neden güldüm 😂
- 1 yıl
Yorumun devamı çıkmamış🤦🏼♀️
- Devamını Gör (3)