ben kursam kadınlar yönetici sınıf erkekler askeri ve işçi sınıfı olurdu Ç:d çok kötüyüm biliyorum
buda gece şarkınız :D
buda gece şarkınız :D
Kesinlikle emniyet güçleri olmazdı silahlanmak serbest olurdu ugusturucu alkol serbest olurdu ev kirası elektirik vb faturası derdini kaldirirdim herkez çalıştığı veya çaldığı kadar yerdi tecavüz e idam aldatmaya kadın erkek farketmez hadım edilir di ve gözleri kör edilirdi eğitim bedava sağlık bedava olurdu arabalar tek tip olurdu örnek sadece. D segmentinde arabalar olurdu senin aranan iyi benimki kötü olmazdı o zaman bir kişi adidas ayakkabı giyiyorsa herkez onu giyecek kimse kimseden üstün değil herkez iğneden ipliğe eşit olacak
BÖYLE olurdu canım benim ;)
Onu kim gö*ünden uyduruyorMUŞ öyle? :)) Putin değil Napolyon gelse alamaz. Muş bizimdir, isteyen de yırmıh yer :D
Sen bunu soru olarak sorsana? :D Vladimir Putin isterse Türkiye'yi topraklarına katar mı? diye sor bakalım
Neden? :D Senden yana insanlar da çıkar bakarsın. Bu kadar mı eminsin olacaklardan? :D
Sadece belirli bir seviye iq üzerinde insanları ülkeye vatandaş olarak kabul ederdim bu yüzden belki ben o ülkeye giremezdim :D
Aynen. Kadınlar yönetici. Ve bilimin her şeyden üstün tutulacagi ve zorunlu olucagi bir ülke :D
Cevap
44Cevap
ülkede para diye birşey olmayacak herkesin karnı doyacak herkes ülkesine hizmet edicek ülke askeri açıdan çok gelişmiş olacak ve tüm dünya benim kurdugum ülke tarafından işgal edilip tüm dünya benim olacak ve mutlu mesut yaşanıcak zalımlık mı var oraya ben el atıcam gerekirse ölüm ile cezalandırma olucak vatanına ihanet eden acı çekerek inleye inleye geberecek herkes özgür olacak din dil ırk ayrımı olmayacak ayrım yapanın anlını karışlarım akıllı olun
ulke kursam kadinlar ayri erkekler ayri tarafa olmak uzere iki tarafa bolurdum ulkeyi evlenecek olanlar sadece evlenenler icin ayrilmis sehirde yasaya bilirdi ve bosanma diye bir seyi yasaklardim onun icinde tahminlerini iyi yapib dogru kisiyi bulsunlar aksi takdirde omur boyu dul kalarak yasamak zorunda kalirlar
Ülkeyi aşıklar işgal etsin isterdim..
Ülkeler işgal edilince ya ölürsün ya da öldürürsün.. peki ya yürekler?
Dahası sokağa çıkma yasakları kemer sıkma politikası
Sonra erkekler darbe yapıp yönetimi ele geçirirdi, mutlu son hahahahahaha.
Parayi kaldirirdim ve herkezi gunde 4 ila 8 saat arasinda verimli bir sekilde calistirirdim. ve boylece herkez her istedigine sahip olurdu. ama herkez herseyi ihtiyaci kadar alcak. ve cinsel iliskilere ddestek verirdim herkez herkezle yapabilir ama korunacaklar.
kesinlikle ülkenin halkı çalışkan olmalı üretken özelliği olmalı
kendi kaynağını kullanmayi bilmemeli
zeki olmalı ileri görüşlü olmalı
bencil olmamalı
bilmeli olacakdi
t9 kendine göre is yapiyor
elinizinb hamuruyla erkek işine karışmayı nekadarda çok seviyorsunuz.::D
ülke kurmuş olsam anayasasının bütün maddeleri insan haklarından oluşurdu..
teşekkürler
Okyanusun ortasında olurdu ve para birimi balik olurdu... Doğa ana bakardı bize.
ülkede %90 oranında bayan olsun cumhur başkanından başbakana bakanlılar vs herşey kadınlardan oluşmalı :) yeter bu erkeklerin egemenliği biraz da kadınlar yönetsin ülkeyi :)
ilk yapacagim sey senin gibi insanciklari ulkeden atmak olurdu
2000 harf sınırı olan görüş sınırı ile anlatılamaz.
Kesinlikle ülkemin adını adalet koyardım ve kimse yaptıgınının cezasını ödemeden rahat edemezdi
sosyalizm ile yönetirdim.
askerde eşit olacak kadın erkek fark etmez.
Anayasa falan olmazdı herkes kendi halinde takılırdı sınırlama olmazdı herşey özgür olurdu
Herkes düşünür sorgular ama herkeste birbirine saygılı olurdu. Riff Cohenden çaldığımız şarkının aslı bu :)
Eğlenemeyen ve sanatsal bir bakış açısı olmayan ve cahil tembel insanları atardm ülkeden :)
Ülkeyi kurar yanıma 10-15 tane doğurgan hatun toplardım.
Hiçbir kötülüğün barınamayacağı, insanların birbirine sınırsız sevgi, saygı ve hoşgörü göstereceği bu nedenle de kanunlara gerek kalmayacak bir ülke olurdu.
Y:Herkes çıplak olacak
C:Herkes abaza olacak (cinsiyet ayrımı yok )
işte kadın yönetici hayali. duvarlar aynadan her yerde makyaj malzemesi... hayallerde yaşayanı gerçekte itinayla...
Dünya, 'güzel bir yer olsun' demekle güzelleşmiyor madem, sen güzel bir insan ol; dünya bir yerden başlasın güzelleşmeye.
O askerlerde savaş çıktımı sizi korumazdı 😁
Kesinlikle idam cezası olurdu bir kere
Çıplak gezmek serbest, hatta belki de zorunlu olurdu.
Ahah seninki güzelmiş :D
ırkçılık yapanları sokmazdım içeri
hele zazayım diye övünenler yok mu onları kellesini alırdım bizzat kendi ellerimle :)
tamam goy goy yapmayalım cici kız..
zaten asker ve işçi değil miyiz bu ülkede :)
ben ülke kursam o ülke 2 günde iç savaşa girer :d
bir yandan kadınları doldururdum diğer yandan erkekleri :D bir birilerine girerlerdi sonra bende o karmaşada ganimetleri alıp kaçardım :D
bir de demirbaşı olurdu tabi :D D:
insanlardan çok hayvanlar olurdu 😀
Seksin heryerde herkes için serbest olduğu bir ülke olurdu :D
bu arada senin düşüncen içinde diyorum ki istediğin kadar yönet sonunda bir işçininkini yiyecektin :D
O Ülkeye sadice Ateistler girmesini isterdim.
bazı kesim açken diğerleri parayı çarçur edemezdi
minnaklar ülkesi :D
Padişahlık sistemi yapardım babadan ogula o yeter
Sewişmeyeni idam ederim😂
Herkes alkol içecek sarhoş olacak , tek kural bu
Sadece savaş ve ölüm olan bir ülke
dikdatör olurdum;))
:)))
Evet kötüsün
Size hizmet etmek onurverir hanimefendi
Erkekler lord. Kadınlar taşıt. Araba, at, vs. :D
Üşengeç ülkesi