Ergenligimi düşündüm bugun filan iğrençti djjdjdj
Acaba şimdiki ergenler nasıl?
Ergenligimi düşündüm bugun filan iğrençti djjdjdj
Acaba şimdiki ergenler nasıl?
Cevap
3Cevap
O emolar çok komikti ya saçlar falan.
Ülke neler gördü be, cep telefonundan müzik açıp değişik değişik yururlerdi. Arsız bela mela, bağırta bağırta.
Hshahhaha onları görmedim ama arkadaşım şarkı acip oturup iciyorlardi diyordu hep
Bizde o yüzde üçlük bir kesimdi.
Şimdikiler, sürü psikolojisi banttan çıkmış gibiler.
Biz o emolarla bi kavga ettik, adamlar bıçak mıçak çekti. Tekin tipler değillerdi zaten.
He öyle bicakli olanlar da var sadece tarz yapanlar da
Ama şu an yoktur
Ben hiç görmedim ama ben de öyle değişik donuk bakısli psikopatimsi bir tiptim ergenligim kötüydü iyi ki Instagram'ım yokmuş jdjdj
Bende o zaman ocaktaydım. Beni severlerdi. Bi toplaştı bizimkiler, nasıl kaçtığını bilemediler.
Güzel zamanlardı. Şimdi görüyorum, sokakta ruhsuz, ruhsuz geziyor gençler.
Ocak derken
Kim nereye kaçıyor ay anlamadim
Ülkü ocağı, kuran falan okurduk haftanın birgünü toplanıp. Onun için çağırıyorlardı. Gider cumadan sonra kuran okuyorduk. İşte Türklük kavramları falan anlatılırdı.
Hm anladim
Hiç bilmiyorum bu şeyleri
Kalmadı zaten kapattılar. Bizim zamandan sonra mafyatik takılmaya başladılar. Kuruluş amacından saptı, devlette kapattı.
Yine bilemiycem ilgincmis)
Turan birliğinin yurt içindeki halini düşün işte, Türklügü önde tutan, bir kuruluştu. Sonra abuk, subuk insanlar kendi menfaati için kullanmaya başlayınca kapatıldı dediğim gibi. Neyse iyi geceler ben uyur. 😴
Iyi geceler
Turan ve böyle şeyler sacmalik
Sana göre öyle, bana göre gereklilik.
Bak araplar bastı memleketi, irkimiza sahip çıkmak elzem.
Komunist sosyalist her dusunceye karsiyim
Kaç yaşındasın ki
21
Sende erken sayılırsın
hala animedir bence
Gothic de olabilir sanki
Bilmiyorum hiç ama gotik kız diye delirenler var unide
O ne okulu oyle
😂😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, insan kendi ergenliğini düşününce biraz utanabiliyor ama bir yandan da samimi anılar oluyor değil mi? 😄 Şimdi ergenlik dönemi her kuşakta farklı bir hava taşır. Şimdiki gençler daha çok dijital dünyada yaşıyor gibi, TikTok tarzı şeyler baya etkili. Dans videoları, trendler, estetik kaygılar derken tamamen kendi yollarını buluyorlar.
Ama unutma, her ergen dönemi kendince "iğrenç" gelir 😂 Bunu tatlı birer anı olarak bırakmalı. Yeni yılda geçmişe güzel bir tebessümle bakmayı unutma ve ileriye umutla bak. Mutlu bir yıl seninle olsun! 🎄✨