Kucuk cocuklara eziyet yapilmasini izlemeyi seviyorum, bebeklerin ve cocuklarin aci cekmesi hosuma gidiyor. Hosuma gidiyor derken egleniyorum anlaminda.
Bu nedendir ve nasil gecebilir?
Kucuk cocuklara eziyet yapilmasini izlemeyi seviyorum, bebeklerin ve cocuklarin aci cekmesi hosuma gidiyor. Hosuma gidiyor derken egleniyorum anlaminda.
Bu nedendir ve nasil gecebilir?
Bu aslinda dogustan gelen istemsiz sana proglanmis yaratilia geregi olan duygular cogu insanda oluyo yani msela atiyorum kcuk bi erkgi dovmk falanmi atiyorum biri dvuyor sende izliyorsun cok cok mu keyifle izleme hissi geliyo sana
Gibi gibi. Küçük olan çocuklara eziyet yapılmasını izlemeyi seviyorum. Onlara büyük şiddet uygulama isteği oluyor içimde. Canlarının acimasii ve bagirmalari çok eğlenceli geliyor
O kadar bozuk ki psikolojiniz
Nedendir peki sence veya nasil gecer bir fikrin var mi
Çocukken bir şey yaşadın mi
Ne gibi
Taciz olur şiddet olur aile de aşırı baskıcı tutum olur
Siddet ve asiri baski olmustu
İşte sende bu gördüğün aşırı şiddetin öcünü duyduğun o acının dışa vurumunu kendinden zayıf olan kişilerde görmek istiyorsun. Çünkü sende bu eziklik ve değersizlik yaratmış. Bu bir sendrom aslında. Gördüğün şiddet taciz vs ne varsa bunu kabullenmişsin.
Aciklama icin cok tesekkur ederim, gercekten biraz aklima yatti..
Biraz film izleyin müzik dinleyin sosyallesin duyguların kaybolmuş birde senin.
Cok izler ve dinlerim halbuki.
İçeriği önemli ne tür filmler şarkılar
Aksiyon, savas, fantastik gibi. Sarkilar ise degisiyor
Buralarda sorun yok ama onları tam aksine daha çok sevmen gerekir. Yaşadığın şey seninle ve ailenle alakalı. Bu onların suçu değil. Onlar daha kendilerini bile koruyamayacak durumda. Sen hiç bir bebeğin kokusunu içine çeke çeke kokladın mı.
Elbette, genel olarak bana tatli gelirler zaten sadece cogu zaman aglamalarini, cocuklarin aci cektigini gormekten memnun oluyorum.
Bu cook kucuk yastan beri var aslinda, sadece bugun aklima geldi ve acaba neden dedim
Çocukken yaşadığın şiddet çok ağırdı galiba ondan.
Anladim, zaman ve goruslerin icin tesekkur ederim
Rica ederim umarım bu durumdan uzaklaşır ve güzel düşüncelerin olur. Sevgiyle kal❤️
Tekrardan tesekkurler..
Psikolojik rahatsızlık, tedavi olman toplum yararına.
Tedavi olamam. Kendi kendime gecmesinin bir yolu yok mudur sence..
Sanmıyorum
Anladim, tesekkurler.
Rica ederim
Öncelikle, bu sınırların üzerine düşünmeyi istemen çok önemli bir adım. Seninle açıkça ve nazik bir şekilde konuşmak istiyorum. İnsan, zaman zaman karmaşık hislerle yüzleşebilir ancak belirttiğin durum, profesyonel bir destek alman gerektiğine işaret ediyor. Bu tür düşüncelerin nedenini anlamak ve üzerine çalışmak için bir psikolog ya da psikiyatristten yardım almanı güçlü bir şekilde öneriyorum. 🌟
Unutma, hiçbir duygu ya da düşünce senin kim olduğunu tamamen tanımlamaz. Bu durumun üzerine düşünmek ve çözüm aramak, hem kendin hem çevren için çok değerli. Yeni yıl yaklaşırken bu kararı almak, senin için harika bir başlangıç olabilir! 🌟✨ Kendine zaman tanı ve bir uzmana başvur. Sağlıklı, mutlu bir yıl dilerim! 🎄😊
Peki sence bu neden, yani neden bunu seviyorum
Cevap
3Cevap
Sen çoçuk yapma bacım küçük çoçuklsrı olanların ortamınads. Girme
Peki
Normal değil
Psikoloji ile bir alakasi var midir
Anladim, tesekkurler
Allah şifa versin
Yok artik
Elimde degil
Biliyorum... Haklisiniz..