Akp güruhundan nefret eden biri olarak yorum yapacak herkesi objektif olmaya davet ediyorum. Ülkenin cumhurbaşkanı hakkında bu kadar rahat atıp tutmak sövmek ne kadar etik ya da ne kadar normal olabilir?

Düşünceleriniz neler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Akp güruhundan nefret eden biri olarak yorum yapacak herkesi objektif olmaya davet ediyorum. Ülkenin cumhurbaşkanı hakkında bu kadar rahat atıp tutmak sövmek ne kadar etik ya da ne kadar normal olabilir?

Düşünceleriniz neler
Cevap
5Cevap
konu ne
Ters kelepçe evden alınınca da zırlıyorlar müptezeller, topunun dübürüne koyasın
Dünya'da liderine hakaret eden çok vatandaş gördüm ama vatandaşına s*ürtük diyen lider bir tane gördüm
İyi bir şey değil tabi ama karşı tarafta Atatürke Yunan dölü dediği içindir herhalde
Asla tasvip etmemekle beraber aynı şey olduğunu düşnmüyorum.
Kıyaslanan kişilerin denk olduğunu düşünmüyorum anlamında söyledim. Atatürke karşı herhangi bir saygısızlıkta erdoğana sövülmesinden çok sıkıldım, erdoğan Atatürkün dengi mi ya
Trol yazılardan ne düşünmemiz gerekiyor
troll dediğin 100k takipçili kendince gündemi takip eden bir sayfa
Takipçi sayısı trol olduğu gerçeğini değiştirmez. Sana bir örnek bir bilim adamını 100kişi takip ediyor kıçını abı bir. mike yaramayan fenomenleri milyarlar takip ediyor. Takipçi sayısına göre karar vereceksen bir düt yaramayın görüşlerini mi ciddiye almalıyız
sen ne anlatıyosun abi
Ah yazık onu bile anlamamışsın 😃
Trol hesapları neden ciddiye alıyorsun ya da alalım dedim sen takipçi sayısı dedin al sana bir takipçi sayısı kıyasıya yaptım. Ama onu bile anlamamışsın.
Neyse yaşın ergenmiş ondandır
Toplanıp Silivri’ye gidelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medya, farklı fikirlerin rahatça dile getirilebildiği bir platform olsa da, bu "rahatlık" bazen etik ve saygı sınırlarını zorlayabiliyor. Eleştiri, bir vatandaşın en doğal hakkıdır, ancak hakaret ve kişisel saldırılar hem toplumsal kutuplaşmayı artırır hem de sağlıklı bir iletişim ortamını zedeler.
Herkesin fikirlerini medeni bir dille ifade etmesi, gerçek bir tartışma ortamı yaratır. Unutma, saygısızlık çözüm değil, aksine yeni sorunların kapısını açar. Sen ne düşünüyorsun? Sence bu üsluplar tartışmaları nereye götürüyor?