Öncelikle ben iflah olmaz yargılayıcı bir insanım. Günümüzde çoğu insanın güdüldüğünü düşünüyorum. Az önce bir sorum sırf ırspi infulara güvenmiyorum dedim diye kalktı 👯. Kozmetik şirketleri güneş kremi denen kimyasalı çıkardı bizim zamanımızda babannelerimizi kuma gömerdik güneş alsın, tatbikat olsun diye, annem eline salçalı ekmeğimi verir sokağa salardı güneş alayım, vitamin gelsin diye ama şu an herkesssler güneşten kaçıyor yani ne var bk mu var güneşte vampir misin sen, kutsal damacanada mı yaşıyoruz? Yok yaşlanırsın, yok kullan o bu 1000 tl güneş kremine veriyorsum o geliyor cildini bk ediyor sonra serumdu, jeldi derken cebinden ve cildinden oluyorsun kozmetik şirketleride arkada penguen dansı yapıyor. Daha çok çıtırız, teknoloji gelişiyor ileride yaşlanırsak paşa paşa gider botoks, dolgu yaparız hem belli mi olur ışınlan bebeğe dönüştürme makinesi yaparlar amann ne taktınız beee.
Naberr kapitazim kölelerii?
Güncellemeler
1 yıl
Kapitalizm * Allah cezamı vermesin yaa o kadar entel entel yazdım başlık hatalı 🫣
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ay manyak mısın be ahsjahdjahdjahhhahfjshfjshcjshfjajha
Jclskgldlfl
Milyonlarca karıncadan bir tanesi gelip bunları düşünüp KS ye yazsa ne değişir yorma kafanı
Gaza gelmiştim dünyayı kurtardım havalarına falan girmiştim tüh ya. Şu tweet olan kapalı abla varya onun gibi bir bakış atıyordum tam.
:D
Eğlenceli çarsın
Tank you
Request i do
Tank yu
Tank yu again hatta
Tamam iyi güzel haklısın da niye korkaklık yapıp gizliden soruyon
Ekliyim
Alışkanlık
Nickim kfdlkv gibi bir şey korkum yok
Helal ekledim
Ben bana özel demiyorum zaten bence haklısında sadece gizli olmaya takıldım milletin yargılamasından kaçmak için gibi geliyor bana bu
Yok be ne korkcam deşerim hepsini 🥸🔪
Helal be yiğidim 😁
Dediklerin doğru ama üslubunu begenmedim giriş cümlesine ne yazmış gören de bir bk sanacak kendisini ordinaryüse tipe bak hahahahah
Senin tipini görelim gizli üye
Tipten kısıt sıfat anladiysan bu senin ne kadar kıt olduğunu gösterir ama bir şeye benzemediğine zaten eminim hahahah
Hahaha grizekalı. Senin kast ettiğin tipten bahsettim kıt herif neyse öğrendik 5 para etmezmişsin.
Senin gibi işe yaramaz ve önemsiz insanlar başkaları hakkında kaç para ettiğini konuşmasın. Laflara bak gören de sanacak bı bk slak mıdır nedir sabah sabah hahahahah
Uza. Kendin kaşındın yallah
Ben kaşındım da sanki sen kasıyabildin mi top? Yallah senin gibi araplara denir. Hadiiii hoho yapma burada.
Defol sensin arap kıt beyinli. Baştan tutardım beğenmediysen uza sorumdan çok mu zor? Damarına bastım muhtemelen altında ultra mega eziklik seziyorum.
Sen gibi embesiller tatava yapmasın diye başta belirttim yüce gönüllülüğümü konuşturdum bu kıt beyinliler gelmeden kendime yazayımda sussunlar akıcı şekilde "normal" insanlarla sohbet aksın diye. Lakin bunu bile anlamış gelmiş burada tatava yapıyor kıtt. Bu arada kıtmirin selamı var 🦴.
Sen kimsin de bana ezik diyeceksin bir kendine bak bir de bana hahahah laflarindan aglamandan belli kimin ezik olduğu. Senin kendini bir şey sanman "yüce gönüllülük" lafların bile ne kadar zavallı olduğunu gösteriyor. Kıt beyinli benim dediğime cevap verdiğini demişsin ama mal oğlu mal dediğim ile alakan bile yokmus. Hadi şimdi git kendi zavallı dünyanda kendini kral ilan edip vasıfsız olarak yaşa. Köpeklerin dilinden anlamak için köpek olmak lazım köpeğin selamını anlayıp getirdiysen de it olduğunu kabul ettin yani haahahah zayıf karakterli nasıl da kızmış iki kere yazmış bir de oyyy kıyamam.
Başak burcu musun
Oğlanım ben bu arada burçlarda dolandırıcı şeyi ben de doğum haritası bakıyorum diye milleti dolandırdım oradan biliyorum.
Toprak olduğu belli
Dolandırmadım* rızaları dahilinde bilgilerime dayanarak salladım.
😂
Oğlağım olacaktı bak onu bile beceremiyorken bu eller parayla doğum haritası baktı 🤣🤣🤣
Haklısın