Psikoloji savaşı mı? Gıda krizi mi yoksa? 2025 de ne olacak?

Eskiden çok araştırmalar yapıyordum. Buna şu 1 yıldır ara vermiştim. Ve şu 6 aydır özellikle genç kitleyi dinliyorum. Ve aklıma gelen ne varsa araştırıyorum. Ve dikkatimi çeken bazı durumlar oldu. 2022 de bir sohbette insanların bencilleşeceği kibirleneceği yalnızlaşacağı ve saldırganlaşacağına dair şeyler okumuştum. Şimdi ise ailesel yapının çöküşü , ahlaksızlığın korkusuzluğu , ekonomik daraltma ve gelecek kaygısı. Çeşitli hastalık ve ölüm korkusunu 4 yıldır yaydılar. Psikoloji savaşının bana göre fragmanını yaptılar. Hatta teknoloji bağımlılığın fragmanını bile yaptılar. Şimdi psikoloji savaşında sıra. Bu psikoloji savaşı , ekonomik dayatmanın baskısıyla , ailesel yapının tükenmesiyle özellikle gençlerin evlenememesiyle yaşadığı sinir stres kaygı bütün ne varsa hepsiyle savaştığı ve kiminin başarısız olacağı bir yıl olarak görüyorum. Kendi düşüncem böyle. Maalesef görmediğimiz veya bilmediğimiz ölümleri bilir ve görür olucaz. Umarım böyle bir şey olmaz. Bu sadece hissiyat. Bu tanının bende ki korkunun okulumu bir arkadaşımın vasıtasıyla olmuştur. Bu yıl bol yağmurlu ama pek kar olmayacağını konuşmuştuk. Ve üstüne bunu. Tabiki bu yaşadığım bölgeye göre konuşmuştuk. Sizler de düşüncelerinizi yazabilir siniz.

Psikoloji savaşı mı? Gıda krizi mi yoksa? 2025 de ne olacak?