Aaah ah bugün villa sahibi kirayı 2 milyona çıkarttı ve soğan ekmek bulamayan ben tabii ki ödeyemedim, kapı önüne konuldum😭 Bu adil mi?

Aaah ah bugün villa sahibi kirayı 2 milyona çıkarttı ve soğan ekmek bulamayan ben tabii ki ödeyemedim, kapı önüne konuldum😭 Bu adil mi?

Ekonomi haberlerini takip ediyorsanız kötüye gitmediğini görürsünüz... Evet dibi bulmuştuk ama artık yukarı çıkmaya başladık..
Ha bu arada... Türkiye'de fiyatlar yüksek değil.. Hatta oldukça düşük... Zaten yanlış olan da fiyatların düşük olması.. Peki sorun nerede? Şu sorumda cevaplamıştım. Yetkiniz olsa, nelere zam yapardınız?
Çaktırma, ironi yapıyorum. Alay ediyorum ekonomiden şikayet eden soğan jafalarla😉😂
Fark ettim ama ciddiye alan olur diye açıklama yaptım :D
Evet yazıyı okudum ve şu kanıya vardım Türkiyede çalışanlar insan yerine konulmadığı için hak verilmez söke söke alınır diyorsun bende şunu diyorum madem müslüman ülkeyiz kul hakkı haram olduğu halde neden yeniliyor
@ForgottenTomb Sen şu Allah yok (hâşâ) deyip işine gelmeyince kul hakkı diyenlerden misin?
Senin inandığın Allah (Para) ile benim inandığım Allah bir değil bunu hiçbir zaman unutma... Ayrıca Kur'an'ı Kerim'ide okudum ama baktım sizin gibi okuyup inanıyormuş gibi görünenler sayesinde dinlerinde yalan dolandan ibaret olduğunu öğrendim teşekkür ederim
@ForgottenTomb Çok şey söylemek isterdim ama anlayabilecek kapasiten olmadığından susma hakkımı kullanıyorum.
@ForgottenTomb İnanç bireyseldir... Devlet ise laik... Dolayısı ile seküler bir sistemin içinde "versinler" diye beklemek için gezi zekalı olmak gerekir... Gelirin düşükse ya iyi organize olamamışsındır, yani zeki değilsindir... O iş için vasıflı eleman değilsindir... Her iki durumda da hakkını arayamadığın için fiyat artışından şikayet etmek, kaliteyi düşürmeye çalışmaktır. Örneğin Japonya'da sırada bir işçi en az 2 dil bilir ve en basit iş için bile ciddi eğitim alır.. Ancak ülke ucuz değil, oldukça pahalıdır... İşveren işçisini çıkaramaz ve hakkını verir.. çünkü daha iyisini bulamayacağını bilir.. . Bizde ise vasıfsız, tembel adam işçiyim diye geçiniyor. Patron olsam neden öyle adama yüksek maaş vereyim ki... Yani bu işin Allah ile ilgisi yok... O sadece sıkıştığın zaman sığındığın bir ifade... Uçak düşerken her ateistin şahadet getirmesi gibi.
Deşme yaramızı. Yeminle öğlende dükkanı açıyorum geceye kadar beş bin lirayı cebime zor koyup eve gidiyorum.00:45 te Bursa trafiğinde sinir krizi geçirmemek için kendimi motive ediyorum tabi çıkmadan. Ölecez acımızdan az kaldı.
🤣
Cevap
9Cevap

Ölmeyiz de avcılığa dönecez az kaldı. Dinazorlarla bu kadar.
Ooooh💃🏻💃🏻
Geçmiş olsun. Bunlar daha iyi günlerimiz. Emekliler açlıktan uyuyamayacaklar.
Hemen emekli olmasın onlar da.
Hiçbir şey olmaz elhamdülillah reisimiz başımızda olduğu sürece
Elhamdülillah
sürünsünler beter olsunlar.
Ama olan bize oluyor 😢
Yapacak bir şey yok keşke tercihlerinin bedelini sadece onlar ödeseydi
Ölün, umrumda bile değil.
Villada mı yasıyordun :D
Evet tüm bu zamlar olmadan önce lüks bir villam vardı. 😔
Olsun ya uzulme vılla yerıne mutevazı bır daıreye gecersın :D
Bakcaz artık 🤧
Sen öl zaten