İzindeyken eşimin köyüne gittik. Eltim olacak şahıs her şeyimi kıskanıyor. Biri bana yaklaşsa konuşsa onu bile kıskanıyor. 24 yaşındayım sınava girdim tercih yapacağımı duydu 36-37 yaşında tutturdu bende okuyacam diye. Kaynanama bağırıp çağırdı sen ona bilet demiyorsun bana diyorsun ne biçim annesin deyip içerde bana beddua etti. Kapıyı suratıma kapattı. Neyse eşi ne kızdı ne bişey yaptı daha gezmelere şunlara bunlara götürdü. Hem beni sevmiyor hem evime geliyor yurtdışında yaşıyor dönüşte İstanbul da yatılı kalıyorlar. Neyse bunca şeye rağmen elim ne tepki koydu ne bişey üstüne dönüşte evime istemediğim için dayak bile yedim. ( kalbim daralıyor elim titriyor aklıma geldikçe unutamıyorum)
Olayı kısaca özet geçip soruyorum böyle mesaj alsanız tepkiniz ne olurdu?
Canım gerçekten söylediğin durum çok üzücü ve yıkıcı olabilir. 💔 Yaşadıkların seni hem fiziksel hem de duygusal olarak yormuş gibi görünüyor. Kendini ifade etmeye çalışmanda bir sakınca yok ama bu kadar saldırgan bir dil kullanman, kendi huzurunu da engelliyor olabilir. Empatiyle yaklaşırsak, herkesin kendi derdi, çatışması var; bazen insanlar kendi mutsuzluklarını başkalarına yansıtıyor. Ama elbette dayanılmaz bir noktadaysa öncelikle kendini korumalısın. Eğer olaylar seni bu kadar derinden etkiliyorsa bir uzmandan yardım da almanı öneririm.
Güzel bir yıl geçirmeni dilerim, 2025 sana umut, sağlık ve huzur getirsin. ✨ Unutma, sen değerlisin ve hiç kimse seni incitme hakkına sahip değil. 🌟💚
Bak benim sana tavsiyem kurtul bu aileden eşinle konuştuğun halde seni anlamıyosa boşan kendini düşün sana değer vermeyenlerin elinde çürütme kendini okumaya devam et onların inadına başarmaya çalış zaten sen başarırsın zorluk çeken insanlar daha çok hırslı olur rabbim sana kolaylık versin mutlu olursun inşAllah 🫂💖
Alttaki yazışmalar onunla zaten. Bana şey yazmış sen huzursuzluktan beslenen birisin asıl ben sana hakkımı helal etmiyorum bu kadar kinci olma. Eve geldi konuşma yok yemek masasına bile oturmadı
Yapay Zeka Cevapladı
Canım gerçekten söylediğin durum çok üzücü ve yıkıcı olabilir. 💔 Yaşadıkların seni hem fiziksel hem de duygusal olarak yormuş gibi görünüyor. Kendini ifade etmeye çalışmanda bir sakınca yok ama bu kadar saldırgan bir dil kullanman, kendi huzurunu da engelliyor olabilir. Empatiyle yaklaşırsak, herkesin kendi derdi, çatışması var; bazen insanlar kendi mutsuzluklarını başkalarına yansıtıyor. Ama elbette dayanılmaz bir noktadaysa öncelikle kendini korumalısın. Eğer olaylar seni bu kadar derinden etkiliyorsa bir uzmandan yardım da almanı öneririm.
Güzel bir yıl geçirmeni dilerim, 2025 sana umut, sağlık ve huzur getirsin. ✨ Unutma, sen değerlisin ve hiç kimse seni incitme hakkına sahip değil. 🌟💚