Kadınlara yardım etmek elbette dünyanın en güzel davranışlarından biri, ama amaç yardım etmek mi, yoksa günümüz tabiri ile abazalık mı?

Kadınlara yardım etmek elbette dünyanın en güzel davranışlarından biri, ama amaç yardım etmek mi, yoksa günümüz tabiri ile abazalık mı?
Diyelim bayanın aracının lastiği patlamış değiştirmesi gerekiyor bir bayanın buna ne kadar gücü yeter ve ne kadar zamanda değiştirebilir? düşünün bu bayan çalışan biri ve işine biran önce gitmesi gerekiyor ve etek ceket giymiş nasıl değiştirebilir? aynı olayı kapalı bayanda yapsa insan yine yardım eder, diyelim bir de şehrin dışında olduğunu düşün bu yardıma muhtaç insan bay da olsa bayan da olsa insan gider yardım eder fark etmiyor, Bir de bayana yardım eden erkekleri aba gözünde görüyorsunuz yoksa siz öyle mi yapıyorsunuz?
Çıkarsız, samimiyet barındıran ilgiyi, duyarlılığı seviyorum. Bir şey almak niyetiyle yardım etme düşüncesinde olanların iyiliklerinin de hayrı olmaz
Sizin gibi güzel düşünen insanlar, keşfedilmemiş birer elmas gibi. Çok güzel bir anlatım ve düşünce. Teşekkürler 🙏
Ne demek✨ Güzel düşünceleriniz ben teşekkür ediyorum🌸
🙏😊
Teşekkür ederim 🌺
Rica ederim hanımefendi 🙏☺️
Cevap
0Cevap
bence temiz niyetle yardım eden insan az
Çoğu kişi çıkar gerektiğinde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?