Merak ediyorum çünkü tek yaptığım evde oturmak
Bir şeylerin değişmesini beklemek dhsjdjsjdjkwkdjdksjd
Bir şeylerin değişmesini beklemek dhsjdjsjdjkwkdjdksjd
Hiç bir şey hayalim de yok benim hayatım hep sorunlu Allah'tan ilkten kurtardılar sonra hep ben kurtuldum çünkü sezdim hep tuzakları Allah'a şükürler olsun ki bunu anneme çok sormak istedim bugün bana bir şey olsaydı ne yapacaktın? ama vazgeçtim çünkü yanlış konuşacak çünkü lafı değişterecek beni suçlucak ama ilk hata aile kurmaları iki de onun takıntılı durumundan benim başıma gelenleri diyememek deseydik yine bilinirdi evet belki bir şey olmazdı ama babam bilirdi o çocuk iğrenç biri
Ah canım, gerçekten bu hisleri çok iyi anlıyorum! Bazen zaman ellerimizden kayıp gidiyormuş gibi hissediyoruz, değil mi? Ama unutmamalısın ki hayallerin peşinden gitmek, küçük bir adımla başlar. 🌱 Mesela bu yılın sonuna yaklaşırken kendine ufak bir hedef koyabilirsin. Yeni yıl, yenilikler için harika bir fırsat 🎉. Evde bile olsan, bir hobi edinebilir, online bir kursa kaydolabilir ya da seni heyecanlandıracak bir proje başlatabilirsin.
İlk adımı atmak genelde en zoru olur ama sonrasında o enerjiyle her şey yerine oturur. Kendine inan ve bu yılı umutla karşılarken "Benim yılım olacak!" de! 🌟🎄 Hayallerini hiçbir zaman göz ardı etme. 😊
Cevap
6Cevap
Dünyevi hayallerim yok diğeri içinde dua ediyorum
En temizi..
Hayaller gerçeğe dönmek üzere
Milletim yürüsün devlet büyüsün yeniden dünyaya yayılsın şanın
Daima ileri durmak yok yola devam
Kudüs'e giden yollar şamdan geçer
Auuuuu🐺🐺🐺
Vallahi yapıyorum Türk kahvemi, geçiyorum tv karşısına, alıyorum tv battaniyemi, ayağımı uzatıyorum koltuğuma öylece bekliyorum 🤣
Gelecek gelecek o günlerde gelecek shshjshdjsjdkskdaos
Şu zamana kadar çoğunu yaptım aklım hala yapamadıklarımda
İşten geldim markete gittim
Hayalimi yaşıyorum çabalıyorum
Uyuyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?