Kişilik & Karakter Hayalleriniz için neler yapıyorsunuz? HomoVocantem Takip Et Xper 3 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Evet. Hayalleriniz için neler yapıyorsunuz? Bu yoldaki alışkanlıklarınız neler? Gelecek bugün ne yaptığınla şekillenir.. Hayalleriniz için neler yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayallerim yok bu yüzden de bir şey yapmam 2 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Saldım bişey yapmiyorum zaten hayalimde kalmadi artik 1 3 Yorumla HomoVocantem +1 yıl Yapma ya noldu? Gerçi Türkiye de hayal kurmak bile büyük bir beceri oldu artık... Yorumla helene1 +1 yıl Fransada yaşyorum ama konuyu boş ver Yorumla HomoVocantem +1 yıl Bilmiyordum. Sen nasıl istersen hanımefendi Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Çok çaba gösterdim ve göstermekteyim 1 3 Yorumla HomoVocantem +1 yıl Devam edin hayalleriniz için... Hakkınızda hayırlısı olsun Yorumla Malefiz1313 +1 yıl Sağolun çoğunu hallettim Yorumla HomoVocantem +1 yıl Ne güzel... Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Hiç bir şey yapmıyorum 1 0 Yorumla
Alo112 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Hayal kuruyorum düşünmekten kafam ağırıyor 1 0 Yorumla
nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 720 cevap paylaştı. Para kazanmaya çalışıyorum 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Üni okuyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayallerim yok bu yüzden de bir şey yapmam
Saldım bişey yapmiyorum zaten hayalimde kalmadi artik
Yapma ya noldu? Gerçi Türkiye de hayal kurmak bile büyük bir beceri oldu artık...
Fransada yaşyorum ama konuyu boş ver
Bilmiyordum. Sen nasıl istersen hanımefendi
Çok çaba gösterdim ve göstermekteyim
Devam edin hayalleriniz için... Hakkınızda hayırlısı olsun
Sağolun çoğunu hallettim
Ne güzel...
Hiç bir şey yapmıyorum
Hayal kuruyorum düşünmekten kafam ağırıyor
Birşeyler yapıyorum dhdh
Para kazanmaya çalışıyorum
Üni okuyorum
Çalışıyorum.