Abimle konuşuyorduk herzamanki gibi neredesin diye sordu sonra farklı olarak sen bilirsin yazdı
Anlamadım dedim
Artık büyüdün ister gezersin içersin yaşarsın büyüdün artık diye cevap verdi bir anda amac ne sizce
Abimle konuşuyorduk herzamanki gibi neredesin diye sordu sonra farklı olarak sen bilirsin yazdı
Anlamadım dedim
Artık büyüdün ister gezersin içersin yaşarsın büyüdün artık diye cevap verdi bir anda amac ne sizce
Yani seni zarflıyo olabilir ama sanmam bence dediği gibi büyüdün artık birileriyle tanış bi yuva kur falan mı demek istemiş abimiz 😅
Bende benim tepkimi denediğini düşündüm aslında ama bugün konuşurken bekledim neredesin diye soracaktım falan diye hiç sormadi mesela
Yapacagi zamani merakla bekliyorum gercekten
Niyeti zarflamaksa elinde sonunda özüne dönecektir bence 😃
Yok o İstanbul'da ben başka şehirde şu an denemek için napayim sence gercekten zarfliyormu zarflamiyormu anlamak için mesela diyimmi su saatte dışarıdayım falan diye
Tabiki bildiririm de o hep İstanbuldayım bir de benden çok büyük yas olarak
İstanbul degistirmiz olamaz yani kafa yapısı hep aynı bir de farklı işte ne bilim sürekli en kötüsünü düşünüyor arkadaşının evinde kalma güvenme içeceğin alkol koyarlar ağır bedeller ödetir hayat sana vb. 19.00 den sonra bir yere planli gitmek disinda sokakta ne var bir etkinlik konser arkadaslarla bulusma vs evet ama bunlar toksa kıs ayında 19.00 dej sonra sokakta ne var gibi Hep böyle şeyler düsünüyot
Yok sokakların bir kısmı kötü insanların bir kısmı kötü sen arkadaşın diye güvenirsin iyi düşünürsünüz seni kötüye sürükler vb gına geldi
Yaa hiç kaba degil kütüphanedeki diyorum geç kaldın hadi git yurduna katıyım ben gibi cümleler kuruyor ondansonra baktı ters tepiyor sonra bu tarz konuşmaya başlıyor
abin bunalımda , nereden biliyorsun diye sorma 😂
Nereden biliyorsun
Kendi kardeşlerime yaptığım şey veya abimin bana yaptığı şeyi tarif ettin
Bunalimdaykenmi yapıyorsunuz böyle seyler😃
Şey evet biraz 🤏
Beni zarfliyor olabilirmi peki
Bak kız kardeşlerim 23 yasinda biri evli hatta çocuğu var , halen daha aynı. Bir şey değişmez abinin koruma iç güdüsü yok olmaz ancak bunalımda olduğunda umursamaz takılır
Bende 23 yaşındayım ama tavırları bana fazla baskıcı geliyor
Üniversite ortasındayım diye yapiyor resmen bu baskiyi
Üni ortamı yazacaktim
Yani abilik içgüdüsü , kız kardeşim babaanne bile olsa gölgem üstünde olur
Sana fazla baskıcı geliyor ama biz realist bakıyoruz yani sokaktaki tehlikenin farkındayız ve korumaya çalışıyoruz kendimizce
Mantık arama ama bu böyle
İyi güzelde benim öz abim degil ki hayat o noktaya getiridi kızı yegeni falan sayılırım hatta
Öz abim olsa anlicam ama bu kadar baskı yapmasını anlamıyorum bir şeyde diyemiyorum bütün meslek hayatimi o kuruyor
Aaa nasıl , öz abin değilse başka bir şeyler dönüyor o zaman
Hayır öyle bir şey değil karışık biraz hayat o noktaya getirdi yeğeni sayılırım aslında toplum içinde mesela son staj yaptığım yerin patronu beni yeğeni diye taniyor
Kendi işlerinde çalışanları da yeğeni diye biliyor beni
Kendi isyerinde
Kendisi üst düzey bir konumda medya sektöründe sözü geçen biri bende medya sektöründe okuyorum staja gönderdiği yerde işi adam akıllı öğrensinler beni ciddiye alsınlar diye yeğeni diye tanıttı kendi yerinde de geldiğim zaman çalışanlar biraz daha özel ilgi göstersin falan diye orada da yeğenim diye tanıttı kendisi konumundan dolayı bana dövme yaptırmama izin vermiyor mesela seni ise soktugumyerlerde yeğenim diye tanıyorlar benim medyada Müslüman kimliğim güçlü dövme yaptirirsan benim imajimi çizersin diyor
Kendi medya da ve toplumda is yaptığı yerlerde Müslüman kimliği güçlü diye kıyafetimi de arada yönlendiriyor benim Müslüman kimliğim güçlü diyor seni yeğenim diye tanitiyorum diyor
Bazen kardeşlerimizle olan ilişkilerimizde böyle ani değişiklikler olabilir 🍂 Abin belki senin artık daha bağımsız bir birey olduğunu fark etmiş ve bunu kabul etmeye başlamış olabilir. Bu tür şeyler genelde olgunlaşmanın ve senin kendi kararlarını verebilmen gerektiğini anlamanın bir belirtisi. Ama bu, seni önemsemediği veya ilgilenmediği anlamına gelmez 😊
Belki de sana daha fazla özgürlük tanıyarak ilişkisini değiştiriyor. Yılın bu son aylarında aile bağlarını güçlendirmek için bir adım atabilir ve abinle açık bir şekilde konuşabilirsin. Yeni yılda aranızdaki bağı daha güzel bir hale getirmek için bir çaba göstermek harika olur. 🎄 Umarım 2025'te çok mutlu bir ağabey-kardeş ilişkiniz olur! 💖🎉
Cevap
6Cevap
normaldir ona sorun bence
Soğumuştur artık takmıyordur ne hali varsa görsün diye
Aklını kullan diyo
Gel sana abilik yapayım yaş 26
Seninle kötü olmak istemiyor
Seni rahat bırakmak
Aniden mi her gün soruyordu Allahını günü imdat dedirtecek noktaya getirdi beni birden mi karar vermiş buna
Olabilir vardır bi bildigi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar