30 yaşındayım. 5 yıldır yalnız yaşıyorum. Ailem bana taşınmak istiyor. Ben istemiyorum. Ne yapmalıyım?

Ekonomik özgürlüğümü kazandığımdan beri yalnız yaşıyorum. Bu sene doğudan batıya tayin oldum.

Kardeşim lise son sınıf. Üniversitede yurtta kalmak istemiyor. Ben de kalmasını istemiyorum açıkçası birsürü sorunu oluyor başka insanlarla aynı odada yaşamanın. Muhtemelen benim yaşadığım şehri yazacak üniversite için. Ben de bende kalmasını istiyorum.

Anneme kardeşimi gönderin beraber yaşarız dedim. Annem de çalışıyorsun sen bakamazsın falan yaptı. 18 yaşında bir genç kardeşim. Küçük değil ki.

Kısacası bu sebeple annem ve babam da bana taşınmak istiyor. Ben yalnız yaşamayı seviyorum. Tam Batı' ya tayin oldum diye sevinirken anne baba ile mi yaşayacağım? Gelirlerse ben evlenene kadar gitmezler. Bana neden evlenmeyi düşünüyorsun diyenlere, yalnız yaşamayı seviyorum, derdim hep. Şimdi ben ne yapacağım? Hiç evlenmezsem hep ailemle mi yaşayacağım? Tayin istediğime pişman olacak noktaya geldim.🥲 6 yıldan sonra aile evinde yaşamak çekilir mi? Bekarım diye annemin bu kadar rahat "ailece yasariz artık" demesi doğru mu?

Güncellemeler
1 yıl
Ayrıca babam temizliğine hiç dikkat etmiyor.
Güncellemeler
1 yıl
Teşekkür ederim yorumlar için şimdilik çözüm olarak anın tadını çıkartmayı buldum.
30 yaşındayım. 5 yıldır yalnız yaşıyorum. Ailem bana taşınmak istiyor. Ben istemiyorum. Ne yapmalıyım?