Merhaba arkadaslar. Ailem muhafazakar bir aile. Ve oldukca cinsiyetci. Universiteyi sehir disinda okudum. Universite bitti memlekete dondum, burada ise basladim. Ama her sey burada cok kotu, ailem cok baskici, beni cok kisitliyorlar, hayati zindan ediyorlar, ayriyeten yasadigim sehir cok yobaz o yuzden hic mutlu degilim.
Iyi bir universitede yuksek lisans kazandim, gitmek istiyorum bu sayede. Ailem beni tek basima yollamiyor. Yok kiz basina orada eve cikacaksin, oyle sey olmaz vs. Ya burda yuksek lisans yapacaksin, ya da biz oraya tasinacagiz diyorlar. Orda ozgur olmam, eve felan cikmam zorlarina gidiyor. Cinsiyetciler cunku.
Benle gelmelerini istemiyorum, cunku ozgurlugum cok kisitlanacak. Cok bunaldim, intihar esigine geldim. Ne yapmaliyim? Ayni durumu yasayanlar var mi?
Iyi bir universitede yuksek lisans kazandim, gitmek istiyorum bu sayede. Ailem beni tek basima yollamiyor. Yok kiz basina orada eve cikacaksin, oyle sey olmaz vs. Ya burda yuksek lisans yapacaksin, ya da biz oraya tasinacagiz diyorlar. Orda ozgur olmam, eve felan cikmam zorlarina gidiyor. Cinsiyetciler cunku.
Benle gelmelerini istemiyorum, cunku ozgurlugum cok kisitlanacak. Cok bunaldim, intihar esigine geldim. Ne yapmaliyim? Ayni durumu yasayanlar var mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer