Üstüne bide hamileyim.
Eşim çalışmıyor işsiz.
Burdan taşınalim gidelim kendine bir iş kur yakında cocugumuz Olacak ona nasıl bakacaksın diyorum susuyor.
Gidelim diyorum asla asla aile içinde kalacaz diyor
Önce ailesi sonra ben varım.
Dayanamıyorum burada boğuluyorum köyde yapamıyorum 2/3 ev var bakkal bile yok bı ihtiyacım olduğunda beklemek zorunda kalıyorum.
Arabalarıda Yok öylece bu delikte kalakaldım bense özgür büyümüş biriyim istediğim her yere gidiyor geziyordum şimdi eşime söylüyorum hamilelik müjdesinide verdim sana beni bir yemeğe çıkart diyorum onda bile aciz.
Kaçmamak için kendimi zor tutuyorum.
Zorla evlendirildim bu arada isteyerek değil
Eşimi nasıl değiştirir ve burdan gitmeyi ikna edebilirim
Eşim çalışmıyor işsiz.
Burdan taşınalim gidelim kendine bir iş kur yakında cocugumuz Olacak ona nasıl bakacaksın diyorum susuyor.
Gidelim diyorum asla asla aile içinde kalacaz diyor
Önce ailesi sonra ben varım.
Dayanamıyorum burada boğuluyorum köyde yapamıyorum 2/3 ev var bakkal bile yok bı ihtiyacım olduğunda beklemek zorunda kalıyorum.
Arabalarıda Yok öylece bu delikte kalakaldım bense özgür büyümüş biriyim istediğim her yere gidiyor geziyordum şimdi eşime söylüyorum hamilelik müjdesinide verdim sana beni bir yemeğe çıkart diyorum onda bile aciz.
Kaçmamak için kendimi zor tutuyorum.
Zorla evlendirildim bu arada isteyerek değil
Eşimi nasıl değiştirir ve burdan gitmeyi ikna edebilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Köydeki adamı şehire götürmeye neden çalışıyorsun? Şehirde kazanacağı asgari ücret, orada da sürünürsünüz, köyde üç beş hayvan besleyin, ekin biçin, mis gibi yaşarsınız.
Köydede işsiz zaten babamın bana verdiği bı kaç harçlıkla dayanmaya çalışıyorum.
Eşim ailesine bağlı isterse her yerde iş bulur kendine bakar ama işte ailesine bağlı ana kuzusu.
Ailesine bağlı olması kötü bir şey değil, ailesinin kendisine ihtiyacı var mı bilmiyorum, belki bundan dolayı çok bağlıdır.
İnsan içinde bulunduğu durumu kabullenmeden mutlu olamaz, çocuğun doğacak, bırak köyde doğsun, doğada büyüsün, şehir hayatında ne var ki bu kadar meraklısı insanlar ben anlamıyorum.
Yanlış yapıyorsun, bir abi olarak söylemiş olayım.
Soruda boşan, kaç, şunu yap bunu yap diyen bir sürü andaval var, bunları dinlersen doğruyu yapmış olmazsın.
Bakın ailesine zaten bağlı olsun ben kötü hissetmiyorum ki bu konuda.
Ama benide 2. Plana atmasın.
Ya anneme gidicem diyorum git annemle babama söyle onlar Uygun görürse seni götürürüm diyor. İşte bu tür şeylerden bahsediyorum
Aranızda duygusal bağ pek yok gibi, adamın seni daha fazla önemsemesi lazım, bu da zamanla olur bence, çocuk doğunca vs.
Yine söyleyeyim, mevcut durumu kabullenip çocuğunu sağlıklı ortamda büyütmeye bak, gerekirse bunun için katlan, adam ihtiyaçlarını geç de olsa karşılıyor anlaşılan, e koruyor, sahip çıkıyorsa daha fazlasını aramak sadece huzurunu kaçırıp seni mutsuz eder.
Hiç mutlu değilim bu durumdan.
Sadece hakkım helal değildir bana bu hayatı yaşatanlara buna vesile olanlara
Ne demeye evlenirsin böyle adamla. Ne demeye korunmazsın. Tek çıkar yol bu adamdan boşanman
Boşanamam. Ailem izin vermez onun ailesi izin vermez eşim boşanmaz
Ne kadar daha çekeceksin bu adamı
Bilmiyorum bilmiyorum bebeğim var yoksa giderdim direk
Çözüm bulmak için uğraşmalısın. Yaşlarınız kaç.
Eşin değişmez maelsef… keşke hamile olmasaydın yablış olmuş
o adam değişmez o kadar özgürdün de nasıl seni zorla bu evliliği yaptırmalarına müsade ettin oda tuhaf
Oro*pudan bedava sey istemek kadar zor senin isin😄
Senin adına çok üzgünüm. Evlilik çok önemli bir karar. Sana bu kararın bırakılmamasına çok üzgünüm.
Hakkım helal değildir bana bu hayatı yaşatanlara ve buna vesile olana herkese
boşan ya da herhangi bi arkadaşının yanına kaç. yaşanmaz orada o ne be
işte varlıklı ailelerin çocuklarını bulacaksınız birde bunlar para yok ailesi olmadan yapamazlar kadın evde sonradan gelme sadece çocuk doğuran görülüyor k bakma yazmak istedim bedavaya gitmeyin
abla böylelerinin düzeleceğini sanmıyorum ben ya
Bende sanmıyorum
Evliliğin nasıl gidiyor
Bu tür insanlar düzelir mi sence
Düzelmez kuzenimden muska yapmasını istedim muska yaptı ama kendimide kötü hissediyorum
Ne yapıcam bilmiyorum muska hala elime geçmedi
Kötü yapmissin sırf bunun için huzurun kaçar
Ama böylede huzurum yok
Daha kötü olursun huzuru neden huzursuzlukta ararsın onu anlamıyorum bir insan için bu kadar mücadele etmek bana hiç mantıklı gelmiyor
Peki ne yapmam lazım?
Kendini bu kadar küçük düşürme dostane tavsiyem sana nasıl davraniliyorsa sende öyle davran değerin kalmaz
Küçük düşürülecek bir şey yapmadım
Ben kişisel fikrimi söyledim tabi ki belki de yapmadınız ama dışardan bir göz böyle görüyor
Bunu evlenmeden dusunecektin
Dedem zorla evlendirdi.
Babamda onun sözü üstüne söz söylemedi
Ohaaaa vay mk. Yazik olmus
bastan vermişin ipleri
Ailem aradı onları nişanlıyken kızım orada yapamaz edemez köye gelmesini istemiyoruz diye. Eşimin babası kabul etmedi. Babamda dedem yüzünden kavga çıksın istemedi
Böyle biri düzelmez bence
Bu düzelmezse ben biterim ya da aklımı kaçırırım
Zor bir durum Allah yardımcınız olsun
Boşan
İzin vermiyorlar elimi kolumu bağladılar
Polise git
bence yalan
Ne yalan?
Ne desem boş
Boşan