Ailesine fazla bağlı erkek? bu durumu düzeltemiyorum?

7 aydır evliyiz ve ailesinden asla kopamadı. Hep onun ailesiyle birlikteyiz, benim ailem uzakta yaşıyor ve evlendik evleneli hiç gidememiştik onların yanına (yani bende uzun süredir canlı canlı görmedim) en sonunda 1 haftalığına bir şey ayarladık, gitmeden önce diyor “1 hafta boyunca kardeşim bensiz ne yapacak? Özler beni. Gitmesek mi acaba” falan. E benim kardeşim kaç aydır görmüyor beni? Aynı yaştalar birde ikimizin kardeşleri.

Neyse gittik biz, babası hep uzun uzun mesajlar atıyor buna.. bi rahata bırakmadılar, neyse laf etmedim yine.
Geçen hafta biryere gidip ev için birkaç eşya alacaktık, bu başladı babasını aramaya. Her şeyde babasına hesap veriyor, onların onayı olmadan hiçbir şey yapamıyoruz. Varsa yoksa onun babası ve kardeşi. Gözleride asla doymuyor. Hep eşimi kullanma peşindeler.

Nasıl biraz olsun durdururum bu durumu? Artık katlanamıyorum bizim eve alınan her şey onlara da alınıyor. Geçen eve gelirken 2 ekmek almış. Ekmeğin birini ve yarısını kendi ailesine götürdü. Dedim birini ver biri bizde kalsın, “yok onlar 3 kişi 1 ekmek yetmez, biz 2 kişiyiz yarım ekmek yeter. Yetmezse gidip onlardan alırız” diyor. Her konuda böyle. Ayrılamıyorumda hamileyim. Ne yapsam artık bilmiyorum
Ailesine fazla bağlı erkek? bu durumu düzeltemiyorum?