Aile & Toplum Yalnız mı yaşıyorsunuz, ailenizle mi? GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncel Yalnız mı yaşıyorsunuz, ailenizle mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
CaesarJ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Geçen sene tek başıma yaşıyordum. Bu yıl ailemle beraber yaşıyorum. 0 0 Yorumla
Ş3ymaaaaa Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 94% 1 yıl Arkadaş 1 3 Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl Öğrenci evi mi Yorumla Ş3ymaaaaa 1 yıl Ayn Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl Nerde yaşıyorsun Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. 25 yıldır yanlız yaşıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sevgilimle 1 2 Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl Okuyor musun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 581 cevap paylaştı. Yanliz 1 0 Yorumla
kewokk Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 94% 1 yıl Ailemle 1 1 Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl Ne işle meşgulsun peki Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Çocuğumla 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Geçen sene tek başıma yaşıyordum. Bu yıl ailemle beraber yaşıyorum.
Arkadaş
Öğrenci evi mi
Ayn
Nerde yaşıyorsun
25 yıldır yanlız yaşıyorum
Sevgilimle
Okuyor musun
Hayır
Yanliz
yalnız
Ailemle
Ne işle meşgulsun peki