Haklısın teşekkürler ♥️ bı de en çok şuna üzülüyorum ortalama boyda 69 70 bandindayim ve 90 gibi tepki vermek özellikle bu tepkiyi verenin benden açık ara farkla çirkin olması saçma
Sen yine fark etmişsin onun çirkin olduğunu ben 18 yaşındayken çirkin iğrenç erkonun teki herkesin içinde şişko diyip dalga geçiyordu. Mal gibi ağlıyordum ben de skpwkxmj sonradan fark ettim ki yakışıklılar genelde yapmıyor böyle şeyleri. Çirkin pislikler kendi aşağılık komplekslerini gizlemek ego tatmin etmek için kadınlara saldırıyor. Üzme kendini öylelerinin lafları yüzünden sinirlenme de değmez valla ağlayarak 31ine devam etsin boş ver jspwmdmx
Kesinlikle şu alttaki kişinin de aşağılık kompleksi var yüzde yüz. Daha kilomu bile bilmiyor. Çirkin erkek kiloludan iyidir çirkin olabilir vs. diye saçmalıyor. Bunları zayıf kilolu ya da obez hiçbir kadın sevmiyor o kadar eminim ki
Birincisi kız kızın boyu kilosu fizik yapısı İkinciside çirkin erkek tabiri
Cevap sahibi
1 yıl
Boy ve kilon kaç bilmiyorum ama neden bu durum bir kız için sorun oluyor Halbuki her insanı taşıdığı özellikler ile beğenecek olanlar mutlaka vardır kişilere göre değişen bakış açıları bunlar
Beğenecek kişiler mutlaka vardır değil çoğu kişi beğeniyor zaten o yüzden beni çirkin biri eleştiremez diyorum. Ayrıca obez falan olduğumu da düşünmüyorum çünkü değilim zaten ama ona göre 50 kilo olmayan herkes obez cidden hastalar ya tiplerine bakmiyorlar
Cevap sahibi
1 yıl
Herkes arzularına göre özellikler arar fizikte ve bence en mükemmel zevkleri dolgun vücutlu olan kız taşıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yakışıklılar da bulamaz o hakkı bence kimse kimseyi yargılayamaz
Yo yakışıklı olsun tamam şişman desin istiyorsa obez desin olmamama rağmen ama çirkin olup bu hakkı kendinde bulması aşırı saçma
Şişman kızın peki erkeğe çirkin deme hakkı var mı
Şişmanlık ile güzellik tamamen aynı değil. Şişman biri güzel olabiliyor o yüzden çirkin diyebilir ama zayıf ya da obez diyemez o da kendisine bakmalı
Okey haklısın anlaşabildik bence ☺️
Kimse onları bi tarafına takmıyor sen de takma aşkım
Haklısın teşekkürler ♥️ bı de en çok şuna üzülüyorum ortalama boyda 69 70 bandindayim ve 90 gibi tepki vermek özellikle bu tepkiyi verenin benden açık ara farkla çirkin olması saçma
Sen yine fark etmişsin onun çirkin olduğunu ben 18 yaşındayken çirkin iğrenç erkonun teki herkesin içinde şişko diyip dalga geçiyordu. Mal gibi ağlıyordum ben de skpwkxmj sonradan fark ettim ki yakışıklılar genelde yapmıyor böyle şeyleri. Çirkin pislikler kendi aşağılık komplekslerini gizlemek ego tatmin etmek için kadınlara saldırıyor. Üzme kendini öylelerinin lafları yüzünden sinirlenme de değmez valla ağlayarak 31ine devam etsin boş ver jspwmdmx
Kesinlikle şu alttaki kişinin de aşağılık kompleksi var yüzde yüz. Daha kilomu bile bilmiyor. Çirkin erkek kiloludan iyidir çirkin olabilir vs. diye saçmalıyor. Bunları zayıf kilolu ya da obez hiçbir kadın sevmiyor o kadar eminim ki
Hsdjoecm incel problems. Kilo alınır verilir, tip az da olsa düzeltilir de beyni bozuğa çare yok aşkım. Burası incellerle dolu zaten
Herkes her hakkı kendinde görebilir. Ciddiye alıp almamak ise karşıdakinin elinde.
Kadin dusmanligi bu kadar fazlayken bedenimizdeki yag oranina bile laf edebilmeleri normal
Öldürülen kadinlara bile suç bulunan bi ülke
Gerçekten iğrenç bir halk onları umursamamak lazım
Domdom az ye kilo , çirkin adam ne yapsın az yemek mi yiyerek çözülecek mi olayı
Bir çirkin de burada az yiyerek cozmeyecek çirkin olduğunu bilecek ve kendisinden daha çekici olana laf atmayacak. Tipine göre konuşacak yani
Domdom insan en az çekicidir
Domdom erkek , çirkin erkekten daha az çekicidir
Dombili olmanın cinsiyeti yoktur boğazını tutarsın, eğer sağlık sorunun yoksa
Cevap vermeye bile değmezsin ya. Kendine bakmadan konuşan insanlar en nefret ettiğim kişiler. Tiplerini de fikirlerini de değiştiremezsin.
Domdom korkuyorsan soru sorup saldırmıcen millete az ye az
Zeki kız yerine domdom kız yazcen oraya
kimse kimsenin dışgörünüşüne laf yapmasın
Güzel olsun isterse bana hakaret etsin ama çirkin olup kiloma bir şey söyleme hakkı yok yani. Sonuçta dış güzelliğe laf atan biri güzel olmak zorunda
Beyni yoksa o kişinin sorgulamak mantıksız
Kime gore neye gore cirkin diyorsun insanlara?
Çirkinlik ve güzellik diye bir kavram var bunu reddedemeyiz. Ayrıca bana şişman diyene çirkin de derim. Çirkin kavramını reddetmek mantıksız
Kimsenin kimseyi incitmeye hakkı yok
Bazı şeyler yargılanamazki
O ne demek
Birincisi kız kızın boyu kilosu fizik yapısı
İkinciside çirkin erkek tabiri
Boy ve kilon kaç bilmiyorum ama neden bu durum bir kız için sorun oluyor
Halbuki her insanı taşıdığı özellikler ile beğenecek olanlar mutlaka vardır kişilere göre değişen bakış açıları bunlar
Beğenecek kişiler mutlaka vardır değil çoğu kişi beğeniyor zaten o yüzden beni çirkin biri eleştiremez diyorum. Ayrıca obez falan olduğumu da düşünmüyorum çünkü değilim zaten ama ona göre 50 kilo olmayan herkes obez cidden hastalar ya tiplerine bakmiyorlar
Herkes arzularına göre özellikler arar fizikte ve bence en mükemmel zevkleri dolgun vücutlu olan kız taşıyor
sen bunu sorma hakkını nerden buluyon
Güzel olduğum için buluyorum
bu senin iddan belki yildiz tilbedende cirkinsindir
Çevrem bana katılıyorsa güzelim demek oluyor. Güzellik algısı her yerde hemen hemen aynıdır
Sende yap
O tarz insanlarla muhatap olmak bile saçma ya cidden. Kendilerine bakıp konuşmuyorlar