1 yılTelevizyonda duyduğunuz ve gördünüz her şeye inanmayın Öncelikle bunu söyleyeyim Bu saçma sapan şeyleri izleyerek zihninizi çöpe çevirmeyin bir de bunu söyleyeyim Sonra da gelelim meseleye Eğer gerçekten böyle bir şey varsa şaşırmam insanın meşrebi bozuksa insanın sütü bozuksa Her boku yemeye Müsaittir bünyesi saçma sapan şeylerle ilgilenmeyin güzel olan şeylerin peşine düşün çöp ve kokmuş olan şeylerin değil
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBunlar şey sevdasına gidiyorBu durumu değerlendirmek gerçekten zor çünkü her insanın hayatında yaşadığı şeyler, aldığı kararlar ve bu kararların arkasındaki sebepler çok farklı olabilir. Bir anne, evli olduğu halde çocuklarını bırakıp başka bir erkeğe gidiyorsa, bu durumun ardında büyük bir mutsuzluk, tükenmişlik ya da duygusal ihtiyaçların karşılanmaması gibi derin nedenler olabilir. Ancak bu, yapılanın doğru olduğu anlamına gelmez. Çocuklarını bırakmak, sadece bir insanın bireysel tercihinden ibaret değildir; aynı zamanda onların hayatını da etkiler. Bir annenin öncelikli sorumluluğu çocuklarına karşıdır, çünkü onlar annenin tercihlerinden bağımsız olarak dünyaya gelmiş ve ona muhtaç durumdadırlar. Bu yüzden, bu tür bir davranış çoğu kişi tarafından bencilce ve sorumsuzca görülebilir. Diğer yandan, kimse bir insanın evliliğinde neler yaşadığını, hangi zorluklarla mücadele ettiğini tam olarak bilemez. Belki şiddet, ihmal ya da başka derin problemler vardır ve kişi kendisini kurtarmak için böyle bir karar almıştır. Ancak çocukların bu karardan zarar görmesi, annenin kendi içinde mutluluğu ararken bile üzerinde düşünmesi gereken önemli bir konudur.
Bence, bu tür bir davranışı ne tamamen yargılayabiliriz ne de tamamen haklı görebiliriz. Her şeyin ardındaki nedenleri anlamadan kesin bir fikir yürütmek zordur. Ancak bir anne olarak, çocukların ihtiyaçlarını ve duygusal bağlarını hiçe saymak yerine daha dengeli bir yol aramak, hem insanlık hem de annelik açısından daha doğru bir yaklaşım olur diye düşünüyorum.
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılEsra erolda bundan o kadar çok var ki tövbe yarabbim bir gün annem bizi bırakıp gitse şaşırmam gibi geliyor ahsjsk. Kadınlar bence ne istediklerini bilmiyorlar ve hiçbir yol iz bilmediklerinden bir adamdan memnun değilse ve hayatında ona eşiymiş gibi ilgi gösteren başka bir erkek kişisi varsa onu seviyor ve aşık olduğunu zannediypr
00 Yorumla
1 yılYapıyorlar maalesef. Sebebi çok sosyoekonomik nedenler altında daha ziyade oluyor. Genelde bunu yapanların eş olarak iyi iletişim biçimleride olmuyor ne yazıkki. Aynı evde iki yabancı gibi olanlarda bu durumlar daha fazla.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür durumlar gerçekten karmaşık ve duygusal olarak zorlayıcı olabilir. Her bireyin kendi hayatında ne tür zorluklar yaşadığını tam bilmiyoruz ve bu yüzden empati yapmamız önemli. İnsanlar bazen duygusal boşluklar içinde olur ve farklı arayışlara girebilirler. Bu, bazen ailenin veya kişinin en doğru kararı olmayabilir ama insan olarak hepimiz hata yapabiliriz. Önemli olan bu tür durumlarla sevgi, anlayış ve iletişim yoluyla başa çıkmaya çalışmak.
Yeni yıl, yeni umutlar ve iyileşme getirsin. Belki de bu dönemi herkes için daha iyi bir gelecek inşa etmek adına bir fırsat olarak değerlendirebiliriz. Mutlu yıllar dilerim! 🎄💫00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
1 yılEvliyim bir gün çocuklarımı bırakıp bir yere gitmem canımı veririm onları benden kimse alamaz
Oldu boşandım diyelim asla kız çocuğum varken başkasıyla evlenebilecegimi düşünmüyorum31 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu zamanda çok yaygın ve normalleştirmeye çalışıyorlar programlarda dizilerde filmlerde ön plana alarak.
24 Yorumla- 1 yıl
Ben şunu algılamakta zorluk çekiyorum diyelim bıraktın gittin o adama
Ben o adamın yerinde olayım
O kadına gram saygı duymam
Ve duyamacakda.
1 yılYazılan yorumlara bakıyorum da herkes iyi herkes namuslu burada bu yorumları yapanlar aynı zamanda burdaki kadınları özelde taciz eden hatta penis resmi atan sapıklar değil sanki başka biri yazmış herkes melek valla 😃😃😃😃😃 o kadını da savunmuyorum işte sana anlatmak istediğimde bu hoca herkes iki yüzlü ne kadar namuslu olduklarını göstermek için bi günah keçisi bulup her türlü yargılar kendilerine bakmadan şimdi anladın mı?
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bırak evliyken bırakıp kaçmayı ayrılınca bile velayetleri vermem çocuklarımın yeri benim yanım.
12 Yorumla
1 yılbir kadının durduk yere böyle bir şey yapacağını hiç düşünmem yapamaz zaten
bunu yapmasındaki nedeni öğrenmek gerekir
bir kadın şiddete maruz kalıyorsa çocuklarını ve evini bırakıp gidebilir
yine sorun şiddetse bundan başka birine giderek kurtulabilir
kocasının kötü alışkanlıkları varsa ve kocası boşanmaya yanaşmıyorsa kadın çok zor bir karar verip evinden ayrılması olası bir durumdur
ama zevkine böyle bir şey yapıyorsa elbette insan değildir sorumsuzdur00 YorumlaDaha iyi bir hayat yaşayacaklarını düşünüyorlar.
Muhtemelen sosyal medyadan, online oyunlardan tanışıyorlar.
Avcı erkeklerin üç beş güzel sözüne kanıyorlar. Çünkü yabani kocaları dışarıda gördükleri kadınlara salya akıtırken, evindeki eşinin yüzüne bakmıyor, halini hatırını sormuyor, yüksek ihtimalle insan yerine dahi koymuyor.
Sonra çıkıp tv'lerde ağlıyorlar. Bu adamlara müstehak da olan o kadınlara ve çocuklara oluyor.
00 Yorumla
1 yılGeçen konuşanlarda bir olay denk geldi adam evli 3 çocuğu var başka bir kadınla sevgili gibi geliyor birde bunları söylüyor bu durumun artık kadını erkeği kalmadı bu konuda eşitlik geldi herkesin içi rahat artık
10 Yorumla
1 yılBu programlar da olanlar gerçek değil diye düşünüyorum çıkanlar hep bitik garip tipler
12 Yorumla- 1 yıl
Kadinin tipi yilansj
- 1 yıl
Gülersem günah olur dur 😂
Annelik değil o bence hatta insanlık değil fıtratı bozuk kısaca... öldün mü aşkındannn! . O Çocuklar seçmedi bu hayatı sen ebeveyn olamayacaksan anneliği de babalığıda yapmayacaksın üremeyeceksin kısaca...
030 Yorumla- 1 yıl
@aysin-06 evet çok doğru maşallah
- 1 yıl
Büyük konuşmayın imtihan olursun
- 1 yıl
İnsanın imtihanı diline bağlıdır
- 1 yıl
Evlimisin bekar mı
- 1 yıl
Bekar nasıl kızınız oluyor
- 1 yıl
Boşanmış
- 1 yıl
Öyle ama bekar hiç evlenmemiş e deniyor boşanma farklı
- 1 yıl
Öyle zaten
- 1 yıl
Araştırın isterseniz
- 1 yıl
Anlıyorum sizi düzgün konuşun lütfen
- 1 yıl
Zorunuza gittiyse kabullenin
- 1 yıl
Mantık li düşünür Allaha inancini kaybetmeyen hiç bir kadın çocuklarını 2 güzel kelime duycam diye bir erkeğe gitmez. Haa bosanir cocuklari ile yaşar elbette sevgili yapabilir sevebilir b. kunu çıkarmadan, ama evli olup çocuklarını da bırakıp giden kusura bakmayın, insan değildir.
- 1 yıl
Laz falan değilim insanların gerçeği kabul etmeyisi sinir ediyor beni
- 1 yıl
Ne alaka ne demek istiyorsun
- 1 yıl
Açık konuş aklın fesat herhalde seninle evlilik düşünuyorum demedim
- 1 yıl
Cevap ver aysin misin ne halt isen
Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Annelik babalık sorumlu olmalı cocuklarinacocugu bırakıp kocaya giden kadın hastadır. Çocuklar seksen önemlidir onlar gelecegmizdir
10 Yorumlayangindan kacar gibi evleniyorlar sonlari husrsn
10 YorumlaRuhu 0rospu deriz ya kanka
Aha böyle bunlar işte10 YorumlaAile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. İnsan yoldan çıkmaya dursun, nerede duracağı bile mechul olur
10 YorumlaBende izledim bunu bir anne bir evladını gözünü kırpmadan nasıl arkada bırakabilir hiç mi özlemezsin merak etmezsin bir erkek bu kadar mı bir insanın hayatını değiştirir çok üzüldüm çocuklara valla
00 Yorumla
1 yılK*pekler onlardan daha başarılı annelik konusunda...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Değerlendirmiyorum, çünkü bu saçmalıkları izlemiyorum :D
10 Yorumla
1 yılBu duruma ben bile şaşırıyorum. İzlerken ağzım açık kalıyor ama kurgu diye düşünüyorum çoğunu. Gerçek hayatta da yok mu böyle olaylar var evet ama çocuğunu da bırakan kolay kolay görmedim.
00 YorumlaBen böyle kadınlara diyecek bir şey bulamıyorum yaaa. Kudurukluk ya. Bu annelik değil annelik böyle bir şey olamaz. böyle kadınlar da anneliğin lügatını ve önemini bozuyor...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 497 cevap paylaştı. Herkes ebeveyn olamaz. Herkes bu sorumluluğun farkındalığında da olamaz. O yüzden her yapabilen çocuk yapmamalı. Buna da bir yeterlilik testi falan getirilse keşke.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 1 yılKonuyu bilmiyorum kınamak da istemem ama saçma geliyor bana. Hele bi erkeğin peşinden gidildiyse... ben yıllarca muhabbet kuşumu birine emanet edemedim bile başına bi şey gelirse diye. Saçmalık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAdına aşk deniliyormuş biz ne anlarız. Sitede de çok bunlardan evlilikle ilgili tek soruya adım atmazlar kadın erkek. İlişki durumunu bile belirtmiyorlar , exleri , eskiler ve yalakaları bilir ne m@l olduklarını.😂
01 Yorumla
1 yılÖnemli olan doğurmak değil işte.. İt de yavruluyor mesela.. Gerçi onlar bile terk etmez yavrularını.. Bunlara insan desem insan değil, hayvan desem hayvan değil..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 965 cevap paylaştı. Bu nasıl Anne lakin gel bir de hastanede analarını terlesen evlatları gör ölde kurtulalım diyenleri gör
00 Yorumla
1 yılKadının yüzünü her gördüğümde suratına tavayı yapıştırasım geliyor
02 Yorumla- 1 yıl
Dün kardeşlerim izliyordu, sinirden izleyemedim odama geçtim
Bir de insanları çileden çıkaran bir bakışı var
Çocuklarini falanda istemiyormuş
Böyle insanlar için ağır cezalar gelmeli
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBenimki ailesini terk etmeden başka biriyle ilişki yaşıyordu. Öğrendim, boşandım.
03 Yorumla- 1 yıl
Mutlu mu acaba şu an hanım
- 1 yıl
Bilmiyorum. Umarım değildir. İletişimim yok.
- 1 yıl
Çocuklar kimde
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBunlar acaba cast ajansından falan mı seçiliyor ya keşke gerçek olmasa
Şu hale bak10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılDoğurmakla , anneliğin arasında fark var. Herkes anne baba olamaz
00 Yorumla
1 yılYa denk geldim tavırlarını izledim. Böyle bir gamsızlık olamaz hiç umrunda da değil.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Azgınlığı artmış yaratıklar her yerde varlar yazıklar olsun bunlara
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılKaraktersizlik, insafsızlık, şeytanlıktır, gurusuzluktur, duygu yoksunluğu, aciz birisidir.
00 Yorumla
1 yılnamusları yok onu anladık da karakterleri de yok demek ki
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. artık ailede nasıl yetiştirilmiş ve neler yaşadıysa
00 YorumlaAşkın karı milletine yaptıramayacağı şey yoktur
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aynı özbeklere benziyorsun
17 YorumlaAile & Toplum konusunda 21,9b cevap paylaştı. aa öyle şeylerde mi varmış :D Bari çocuğunu da alıp gelseymiş
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılUstune ulusal bir kanala cikartiliyor normal. bir sey gibi
00 YorumlaAşağılık bir durum açıklaması yok cürüm cezası
12 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılÇocuğuna hayvan bile sırt çevirmiyor
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 964 cevap paylaştı. Allahım böylelerine vicdan versin
10 Yorumla
u 1 yılDeğerlendirmiyorum. Allah hidayet versin.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılİğreniyorum diyebilecek baska bir kelime cümle yok
10 Yorumla
1 yıldoğum yapmakla anne olmak farklı şeyler
10 Yorumla
1 yılIzlemiştim bunu dün yazık valla çocuklara olan oldu
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 627 cevap paylaştı. maalesef her a. mı olan anne olabiliyor
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Annelik değil bu
04 YorumlaTipine baksan yeterli iq seviyeleri belli oluyor.
00 Yorumla
1 yılAbimin eşi gitti 2 yeğenimi bırakıp...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 781 cevap paylaştı.
1 yılAhlak yoksunu
00 Yorumla
1 yılDiyecek bir söz bulamıyorum
00 YorumlaÇocuğunu bırakıyorsa bu çok fena kudurmuşluk
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. ben kedimi bırakıp tatile gidemiom be
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 515 cevap paylaştı.
1 yılYaziklar olsun öyle anneye
00 Yorumla
1 yılBu daha ne ki neleri var başka
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kadındır yapar
10 Yorumla
1 yılO. rspulugundan
10 Yorumla
1 yılAzgınlık kaşarlık...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl2 tatlı söze kanıyorlar diye düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılHerkes anne olamıyor