Arkadaşım eve mini etekle geldi?

Yakın bir arkadaşımla dün telefonda konuşmuştuk, bize gelecekti. Kocam da evdeydi. Altına mini etek giymiş, üstüne beyaz gömlek giymiş, bir ton makyaj yapmış saçma sapan. Kapıyı açınca çok şaşırdım. İşin sinir bozucu kısmı bizim evimize geliyor diye süslenmesi. Dışardan bir yerden gelmedi bize, bizden çıkınca bir yere de gitmeyecekti bildiğim kadarıyla. Eşimin evde olduğunu da söylemiştim üstelik. Neyse geçti oturdu hiçbir şey demedim ben. Konuşurken kendisini övmeye başladı eşime, yok işte ben çok hamaratım çok güzel yemek yaparım falan. Muhabbet ederken kocama bakıyordum arada çaktırmadan, bacaklarına bakarken gördüm birkaç kez. Arkadaşım gittikten sonra bayağı kavga ettik zaten. Kocam bacaklarına bakmadım diye inkar ediyor ama gördüm ben bakıyordu yani. Arkadaşımın neden böyle yaptığını anlayamadım kocamı kıskanmaya başladım. Arkadaşım uzun boylu bir kız bacakları falan güzel yani ne yalan söyleyim manken gibi. Çok kıskandım kocamı ben ne yapayım? Kocama da çok sinirliyim dünden beri trip atıyorum.

Arkadaşım eve mini etekle geldi?