Eve bir mi girdi?

Bana inanmadılar ama teyzemin apartmanın'a ziyarette gitmiştim ve gece orada kaldım. Ben ve iki kuzenim mutfağın yanındaki odada kalıyorduk, kapı açıktı ve kuzenimin biri uyuyordu, diğeri ise tam kapın önünde (kapıya arkası dönük bir şekilde) oturuyordu. Evde diğer kuzenlerim yan odadaydi, teyzem de başka odada uyuyordu. Her neyse, gece 02:00 mi ne, bir anda birisi koridordan geçiyor mutfağa. Yüzünü felan görmedim, koridor karanlıktı. Aynı anda kuzenim bir anda ayağa fırladı ve benim yanıma koştu. Arkasındaki kişiyi görmedi ama arkasından bir şey geçtiğini hissettiğini söyledi. Böyle ilk bi kaldık, ne yapıcaz şimdi diye. Sonra kapının önüne kadar gittik ve tam o sırada diğer odadaki kuzenlerim odadan çıktı, mutfağa kahve içmek için gidiceklermiş. Onların arkasından mutfağa girdik ama mutfakta kimse yoktu, oysaki o kişi hiçbir zaman mutfaktan çıkmamıştı. Sonra bi baktık, balkonun kapısı açık (balkon mutfağa bağlı). Balkon ada baktik, yine kimse yok. Biz 7 dinci katta mı neyiz bu arada. Sonra anlatık diğerlerine, inanmadılar. Yatmaya gittik, sabah uyandığımizda bi baktık evin kapısı açik. Bana şizofren diyorlar, diğerleri jin gördün diyorlar ama kesinlikle birisi girdi.

Eve bir mi girdi?