Kocamın pasifliğinden herkesin gözünde ben kötüyüm , nasıl bir insan ?

Kabaca bahsedeceğim kısa ve öz anlayabileceğiniz bir şekilde 3 yıldır evliyim Eşim gerek ailesine gerek akrabalarına hiçbir zaman sınır koyamıyor aile birliğimize müdahale eden insanlar olsun Kayınvalidem kayınbabam canımız sıktığında falan ya da bana hakaret ettiklerinde herhangi bir durumda laf soktuklarında hiçbir zaman hesabını sormayan tavır koyamayan bundan çekinen bir insan insan içgüdüsel olarak bile olsa eşine bir laf söylenildiğinde ya da eşinin canı canını sıkacak Herhangi bir durumda tavrını koymalı diye düşünüyorum Çünkü ben öyleyim yani eşin insan eşini ezdirir mi keza iş yerindeki kız arkadaşlarınada mesafe koyamayan bir insan ve ben iş yerine gidince yani aşırı derecede samimi olduklarını gördüğümde ve uyardığımda mesafe koyduğumda kız arkadaşlarına yaptığını yanlış olduğunu anladığımda da ortamda hep ben kötü oluyorum işte karısı geldi değiştirdi İşte biz gayet iyiydik Ondan sonra işte kayınvalidemgillerin gözünde ben kötüyüm işte gelin geldi değiştirdi oğlumu ya kendisi mesela arka planda Bana Destek verdiğini ve haklı olduğumu söylüyor ama takındığı tavır ve tutum o kadar farklı ki hani resmen yanımda gibi hissetmiyorum gerçekten yanımda duruyormuş gibi hissetmiyorum eşimi millete koyamadığı tavır yüzünden tartışma olmadan önce Nasıl davranması gerektiğini bilse hiçbir sıkıntı yok Nasıl davranması gerektiğini bilmediğinden kaynaklı sürekli ben suçluyum sürekli milletin gözünde ben suçluyum resmen var ya süt dökmüş kediyi oynuyor milletin yanında. Yıldım. Neden böyle?

Kocamın pasifliğinden herkesin gözünde ben kötüyüm , nasıl bir insan ?