- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılDoğum günün kutlu olsun, mutlu yıllar.
Dünyanın bin bir türlü hali var. Herkesin derdi var o yüzden çok takılma güçlü ol, biz yanındayız..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılDogum gunun kutlu olsun sekerim. Saglikli ve mutsuz kaygisiz bir yasamin olur umarim. Bizim evde de abiminki kutlanir benimki kutlanmazdi bunun sebebi abini daha cok sevmeleri degil aslinda, muhtemelen abin daha cok problem cikaran biri oldugu icin ailen ona daha fazla ilgi gosteriyordur ki bela acmasin. Ayrica kendini sakin uzgun ve yalniz hissetme, insanlar her konjda tuketim toplumu oldu artik sosyal iliski konusunda da bunun seninle bir ilgisi yok, eminim parlak hissedecegin zamanlar da olacak.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, içini dökmen için buradayım. Anlaşılan bu durum seni gerçekten üzüyor ve bu çok doğal. 🎂 İnsan, özel günlerinde sevdiklerinden ilgi ve sevgi bekler. Birinin doğum gününü unutmak, onun ne kadar önemli olduğunu fark edememekten kaynaklanabilir. Bazen aileler günlük hayatın telaşı içinde böyle hatalar yapabiliyor. Belki de bu konuyu onlarla nazikçe konuşarak duygularını paylaşabilirsin. Unutma, yılbaşına az kaldı ve belki de sevdiklerinle bu dönemde yeni ve daha mutlu anılar yaratabilirsin. ❤️ Mutlu bir yıl seni beklesin! 🎄🎊
17 Yorumla
Soran1 yılaynen 19 yildir telastan unutuyorlar dogru biz neyiz ki
Soran1 yılDedim anlattim guzelce tamam dediler 6 gun once yine umursanmadik
Soran1 yıl@Superwind Pes ettim bosber 4 gun once hatirlattim daha ne yaapyim her gun hatirlamam ki ben kendileri bilir artik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yıldoğum gününüz kutlu olsun.
10 Yorumla
1 yılBenim 6 aralık doğum günümdü
30 yaşım oldu
Babam hiç bilmiyor ki benim doğum günüm ne zaman kimse kutlamadı bu güne kadar ama umrumdamı?
Tabiykide değil
İşten izin aldım
Çocuklarım Annem ven bi kafede kendim için doğum günü kutladım
Kendim için çiçek ve pasta aldım
Bana birilerinin vereceği değere ihtiyacım yok
Kendim yaptım her şeyimi
İnşAllah araba hayalim için devam24 Yorumla- 1 yıl
Bu arada Doğum günün kutlu olsun
İnşAllah çok mutlu bir sene geçirirsin
Üzülme tamammı 🤗
Soran1 yılSeninde zormus be valla aynen oyle boş ver kutlanmasada olur napalim gerek yok zaten kutlamasinlar alistik ben benim yasimi bile bilmiyorlar ki
- 1 yıl
bende kimseden bir şey beklemem kendime ben alırım hediye çiçek vs. yoksa kimse almaz zaten
İyiki doğdun yeni yasin ve de yeni yıl sana Uğurlar Ümitler Huzurlar getirsin Güzellik hayatta her şey olabilir Ama Allah'tan gelen Rahmet bambaskadir belki de haberleri vardır da sana söylemiyordur Umudun olduğu yerde Ümit Hep Var Güzellik Doğum günün kutlu olsun İnşallah beybissiii😘😘😘🦋☺️🤲🏻
11 Yorumla
Soran1 yılaksam oldu yarin yeni gun ortada ne dogum gunu var nede bisi
öndelikle doğum günün kutlu olsun. bana da yaparlar aynı şeyi. kardeşiminki ni kimse unutmaz. o benimkini mesaj atarak kutladı. ben işimin en sıkışık olduğu zamanda bile onu aramayı ihmal etmezdim. o aramadı diye ben de mesaj attım. annem desen nerdeyse unutuyordu.
12 Yorumla
Soran1 yılhep oyle olur zaten boş ver takma kafaya
1 yılDoğum günün kutlu olsun şekerim ailenin unutması seni sevmiyor anlamına gelmez bazen hayatın kosturmasindan olur öyle şeyler sen küçük bir pasta alıp ailene sürpriz yapabilrsin onlara teşekkür et bugünün varlığıni önce Allah sonra onlara borçlusun her şey gönlünce olsun güzellik ♥️💐
30 Yorumlaiyi dogdun seni Allah insan olarak seçmiş yaratmış boyl3 cocukkarin kalbini kirararlar sora bas bas bağırıyor ben çocuğumu çok severim diye. hicbisi olmasa bir sarılmak bile pastadan daha kıymetlidir. ben anlamıyorum bu kafalari
12 Yorumla
Soran1 yıldogum gunumu bilmiyorlar yasimi bana soruyorlar ne yapayim boş ver
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılGüzel yılların olsun.🥳🌸
https://www.youtube.com/embed/CPjMTicpkxk41 Yorumla
Soran1 yıltesekkur ederimmmm
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun merak etme tek sevilmeyen değer görmeyen sen değilsin benim ki 22 ocak söylesem bile herkes unutacak unutuyor da zaten sadece ailem kutluyor
14 Yorumla
Soran1 yıl4 gun once hatirlattim ben
Soran1 yılaynen oyle bosverdim zaten
1 yılİyiki dogdun dogum günün kutlu olsun. ✨🥰🐰🤗🤗🌸🌸bence unutmuyorlar bilerek kutlamıyorlar. 3 aralık benim dpgum günümdü. Önceden arkadaşım kutlardı artık kimse kutlamıyor.
12 Yorumla
Soran1 yılyine benim arkadaslarim da bilmiyor ve kutlamiyor boş ver boyle daha iyi kutlamasinlar kafaya takacak degilim ya
- 1 yıl
Üzülme kafanada takma hiç gerek yok. Sen sana deger veren iyi hissettiren kişilerle arkadaş ol.✨☺
1 yılIyi ki dogdun cokta kafana takma dogm gununu kutlamamis olmalari bu seni sevmiyor ya da sana deger vermedikleri anlamina gelmiyor eski nesiller boyle seylere pek onem vermiyor
11 Yorumla
Soran1 yılfarkina vardim zaten umursamiyor eski nesil cok da takmak istemiyorum zaten
Yılın 364 günü seni hatırlamayan insanların sana sadece doğduğun günde yalandan değer vermesini mi tercih ederdin?
18 Yorumla
Soran1 yılhayir ama 1 defa da olsa kutlansin en azindan ailem tarafindan isterdim
Soran1 yılevet hayat herkese esit de davranmiyor adil de davranmiyor sansizlik iste
Soran1 yılSansa inanmam kader derim yasayacakmisim zaten derim
Soran1 yıltamamda mesela sagligin kotu diyelim ve yillar boyu surecek ve yasamini etkileyecek ama bu senin elinde olan birsey degil o zamn nasil kendi kaderini beliryeceksin ki
- 1 yıl
İnsan kaderini belirlemeli derken elinde olan şeyler için kast etmiştim. Kaderimde hastalanmak kaçınılmazsa ben en fazla bunu geciktirebilirim. Senin durumuna gelirsek eğer, etrafındaki insanlar sana hak ettiğin değeri vermiyorsa etrafını değiştirmek senin elinde olan bir kader, öyle değil mi?
Yaaaa üzülmeeeeee doğum günün kutlu olsun. Hediyen gelecekte zengin olursun duası!(ateist duası, ne ladar tutar bilmem)
12 Yorumla
Soran1 yılteselkur ederimm 🫠
Destek olayım bari sana.. sonra yedi yabancı kutladı siz kutlamadınız diye ailenin başına kakma..
kutlu olsun..
11 Yorumla
Soran1 yıloyle huyum yok benim
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılNice senelere doğum günün kutlu olsun 🎂
Canını sıkma benimde kutlamıyorlar eskidendi o hatırlamalar beklentide olma11 Yorumla
Soran1 yıl19 yildir bekliyoruz bakalim
1 yılDoğum gününüz kutlu olsun ailenizin doğum gününüzü kutlamamasının sebebi bence bu tarz şeylere çok alışık olmadığından kaynaklanıyor olabilir
11 Yorumla
Soran1 yıl1 kez olsun kutlansaydi onemezdim heralde
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bazı ailelerde alışkanlık olmuyor. Anne ya da babanınkini kutluyor musunuz mesela. Kendini üzme. Sağlıklı, mutlu nice yaşların olsun.
12 Yorumla
Soran1 yılKutlayacak para yok
1 yılDoğum günü kutlansa ne olur kutlanmasa ne olur iyi ki doğmuşum diyen var mı hâlâ ben keşke dogmasaydim diyorum
12 Yorumla
Soran1 yıldogdugum gun imtihanim basladi benim resmen
- 1 yıl
Öyle evet
Nice güzel yaşalara bu yeni yaşın sana saglık mutluluk huzur getirsin inşallah iyi ki dogdun iyi ki varsın🌺❤️🎈
12 Yorumla
Soran1 yıltesekkur ederim cok sagolun :)
zaten kutlanması gereken bir gün değil bence :d ama yine de heppiy börtdey diyelim belki bi işine yarar
12 Yorumla
Soran1 yılyoo kutlamayi bende sevmiyorum ama aileminde unutmasi beni ne bileyim ya iste boş ver
Aile & Toplum konusunda 993 cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun. İnan hiç üzülme, yaşın ilerledikçe kutlansa bile sana bir anlamı olmuyor..
22 Yorumla
Soran1 yılevet onemsuz ama bir defa. bile kutlanip hevesimi almadim ama olsun onlarin cani sagolsjn
1 yılBöyle sorulara denk gelince hüzne boğuluyorum. Yalan veya gerçek🥹
13 Yorumla
Soran1 yılNe yapalim hayat herkese iyi davranmiyor ailem iyi ama bu konularda cok eksik nedense daha ne yapayim 4 gun once hatirlattim daha
- 1 yıl
Evet hayat her birimize adil davranmıyor, bunun bir çözümü yok gibi. Yine de sen kendini önemsemeyi ihmal etme.❣️
Soran1 yıltesekkurler
Geçen ay da kutlamadılar ne demek anlamadım?
1 yılda kaç kez doğuyorsun17 Yorumla
Soran1 yılyanlis yazmisim kusura bakmayin
Soran1 yıltesekkur ederimmm🫠
Soran1 yıl19
Soran1 yılAminn insallah
1 yılDoğum günün kutlu olsun büyük ihtimalle sürpriz yapacaklardır
12 Yorumla
Soran1 yılaynen 19 yuldir supriz bekliyorum
- 1 yıl
İnan bilmiyorum ama üzme kendini
- Aile & Toplum konusunda 544 cevap paylaştı.
1 yılGelenek meselesi o işler biraz benim ailemde de o alışkanlık yok iyi ki doğdun bu arada
11 Yorumla
Soran1 yılsanirim oyle
1 yılOf kahroluyorum böyle soruları görünce ya. Niye kutlamıyolar 🥺 doğum günün kutlu olsun 🌸💖
11 Yorumla
Soran1 yılAlistim ben kutlanmamasina boş ver
- Aile & Toplum konusunda 515 cevap paylaştı.
1 yılUnutmuşlardır hatırlat bari kutlasınlar insanlık hali
11 Yorumla
Soran1 yılboş ver
1 yılDoğum günün kutlu olsun her ay doğum günün var sanırım ☺️
17 Yorumla
Soran1 yılyo yilda bir kez ama kutlanmiyo
- 1 yıl
Geçen ayda kutlamadılar yazmışsın da ondan dedim yanlış yazdın sanırım tekrardan kutlu olsun yeni yaşın mutluluk sağlık huzur getirsin
Soran1 yılyok o ben degilimdir ilk kez yaziyorum ben
- 1 yıl
Öyle değil yukarda geçen yıl yerine geçen ay yazmışsın
Soran1 yıl🫢tamam simdi farkettim kusura bakma evet yazim hatasi olmus
- 1 yıl
Yok önemli değil doğum günü çocuğu iyi geceler ☺️
Soran1 yıltesekkur ederim iyi geceler sizede
Gizli Üye(25-29)1 yılAy cok sinirlendim. Ama sessiz kalma. Bu utanilacak bir sey de değil. Anne baba cocugunun dogumgununu unutmasin bir zahmet. Ki abininkini kutlayip seninkini hatirlamamalari zorbalik bana bilerek gibi geldi. Doğum günün kutlu olsun güzellik. Yeni yaşinda ne istiyorsan kolaylikla olsun 🫶🏻
01 Yorumla
Soran1 yılabim hatirlattu onalra ama bende 4 gun once dedim dogum gunum var diye 19 yildir boyleler bisi demiyorum artik kac yasina girdiin diye bana soruyorlar resmen
1 yılDoğum günün kutlu olsun aslında bişey diyimmi bunu kimsenin kutlamasına gerek yok hatta önemi yok senin dünyaya gelmen o kadar önemli bir olay ki birisini tarafından kullanmasıyla ölçülecek bir değer değil. Sen zaten kendi halinle ve dünyaya gelisinle çok özelsin iyi ki doğdun iyi ki varlığınla dünyamızı mutlu ettin.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Ne kadar duygusal olur, gerçeklerden uzaklaşırsan, o kadar kırılırsın. Herkesi oldukları gibi kabul edip, hakettikleri kadar değer vermeyi öğrenmen gerek.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılya sanirim geç kaldım iyi ki dogduuunnn iyi ki varsinnnn üzülme tamam miiii sen benim hemcinsimsiiiinnnn askim hep mutlu ol hep yüzün gulsunnn💘
12 Yorumla
Soran1 yılgeç degil dusunmen yeter sagol
Cevap sahibi1 yılrica ederim bebisskoi ne demekkk
1 yılDoğum günün kutlu olsun nice mutlu bizli senelere buralardan hiç gitme bizler burada bir aileyiz çok şey öğreniyoruz.. Bir şehirden bir şehre seni seven insanlar var unutma her şey gönlünce olsun
10 Yorumla
1 yılDoğum günün kutlu olsun çiçeğim 🌸 kimsenin kutlamasına gerek yok Allah sana değer verip seni bu dünyaya getirmiş sen değerlisin bunun bilincinde ol.
10 Yorumla
1 yılMutlu yıllar dilerim. Sen, sen olduğun için değerlisin bunu sakın aklından çıkarma seni tanımıyoruz wvet ama yalnız hissetmen seni negatif yapmasın. Bunlar gelip geçici şeyler elbette isteyebilirsin ama artık sana değer verilmeyen yerde de duygularını gostermemelisin. Onlar özel günlerde nasıl unuttuk numarası yapıyorsa sende karşılığını vereceksin..
10 Yorumla
1 yılNice güzel yaşların olsun aşkım, iyi ki doğdun iyi ki varsın. Unutma senin değerini en iyi sen bilebilirsin, kimse için bu ailen dahi olsa kendini üzmene değmez. Doğum günün kutlu olsunn 🎉💕✨️
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı.
1 yılEn azından ne zaman doğduğunu biliyorsun
Ben daha doğum yılımı bile bilmiyorum şükret11 Yorumla
Soran1 yılneden ki
1 yılDoğum günün kutlu olsun canım nice nice güzel yılların olsunnn
30 YorumlaDoğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara. boş ver milleti sen kendine değer ver kendine hediye al pasta yap
10 Yorumlaİnsanın hak ettiği ve beklediği sevgiyi görmemesi gerçekten kötü ama hayat bizi sert olmaya mutlaka iter üzülmemeye bak doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu senelerin olsun inşallah
14 Yorumla
Soran1 yılalistim ben boş ver kutlanmasin hani oyle arkadasimda yok neden bilmiyorum
Soran1 yılhaklisin sagol
1 yılBazen aileleri o kadar anlamıyorum ki , ellerine ne gecicek cidden bilmiyorum. Doğum gününüz kutlu olsun nice yaşlara umarım hayatınız ilerleyen vakitlerde çok güzel olur
11 Yorumla
Soran1 yılboş ver alistim ben yasimi da bilmyorlar bana soruyorlar
1 yılNice güzel yaşlara güzelim. Bu unutamayacağın güzel anılar biriktireceğin bir yaş geçirmeni dilerim 🥰
10 YorumlaBenimde doğum günü sağolsun ailem kutlamaz. Annem babam yani. Kardeşlerim ve arkadaşlarım sağolsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğum günün kutlu olsun. Benimkini hatırlamalarına rağmen kutlamadılar. Onların gözüne batıyorum çünkü. Fazla geliyorum onlara. Hiç ihtiyacım yok varsın onlar bizi anmasın. Yeni yaşın güzelliklerle gelsin ❤️
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı.
s 1 yılİnsanlar seni önemsemiyorsa, sen kendini önemseyeceksin. Alacaksın kendine bir pasta, onlara bakarak yiyeceksin.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Iyi ki doğdun. Benim de annem hep unutur. Herked unutur. Üzülme. Senin sen yapan değerlere odaklan.🎂🎂🎂🍾
10 Yorumla
1 yılNice sağlıklı huzurlu mutlu yıllar diliyorum arttığın her adımda sonsuz mutluluklar ve başarılar diliyorum
10 Yorumla
1 yılİyi ki doğdun kardeşim, iyi ki bu hayatta sen de bir parçasın ve iyi ki varsın. Tüm güzel günler senin olsun mutlu yıllar.
10 YorumlaDoğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara 🥳🧚♀️🎂❤
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBazı şeyler tekrar edildikçe anlamını yitiriyor gibi :(
11 Yorumla
Soran1 yıldaha kutlanmadi bile nasil yitircek
Doğum günün kutlu olsun iyi ki doğdun. Doğdun ki KS'de insanlara seni tanıma fırsatı verdin.
10 YorumlaDoğum günün kutlu olsuuuun :) nice mutlu yaşlara
10 YorumlaKutlu olsun güzelim musmutlu nice senelere :) 🌹🌹🌹🌹🥳🥳🥳🥳
10 Yorumla
1 yılIyki dogdun , nice mutlu saglikli senelerin olsun 🎈🫶
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılBenimkini de kutlamaz pek kimse kutlarım yeni yaşını♥️
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. iyi ki doğdun iyi ki varsın ve iyi ki KS de arkadaşımızsın
10 Yorumla
1 yılolan sey benim dogum gunumu kutlayan yok hic ama ben aldirmiyorum
10 YorumlaSevdiklerinle birlikte nice mutlu huzurlu yaşlara doğum günün kutlu olsun
10 Yorumla
1 yılDoğum günün kutlu olsun. Canını sıkma bu herkeste oluyor..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Arada olur unutur insan doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı ve huzurlu yıllara inşallah
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun Güzellik nice mutlu senelerin olsun 😘😇
10 Yorumla- Devamını Gör (173)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat