Aile & Toplum Aşırı çirkin hissediyorum aile üyelerim aşırı güzel ben çirkin ördek yavrusu gibiyim ne yapacağım bilmiyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aşırı güzellik takıntım oluştu sarı saçlı, mavi gözlüyüm ama beğenemiyorum muhtemelen eskiden çok zorbalandığım için 😭 Güncellemeler1 yıl Biri robot demiş arkamdan 😭 Aşırı çirkin hissediyorum aile üyelerim aşırı güzel ben çirkin ördek yavrusu gibiyim ne yapacağım bilmiyorum? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Genetik neyse sende de odur sadece kendine yanlış bakiyorsundur 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum ki Yorumla Maskiba41 1 yıl Kendine bakışını değiştir. Aynada kusur arama eminimki güzelsindir de Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Maskiba41 1 yıl Merak ettim bak simdi seni Yorumla Soran 1 yıl Spk falan değilsen abi gibi yaklaşıp dobra yorum yapacaksan atarım Yorumla Maskiba41 1 yıl Spk olan sana spgim demez zaten Yorumla Soran 1 yıl Haklısın Yorumla Maskiba41 1 yıl Atmak istersen bakarim istemezsen sen bilirsin Yorumla Soran 1 yıl Ekledim Yorumla
Hayalrüya657 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Herkesin güzel yanı vardir 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Takip atabilir miyim? Yorumla
onlyforever27 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Çirkin değilsin sadece kendilerini başkaları ile karşılaştırıyorsun herkesin bir kusuru vardır. Böyle durumlarda özgüvenli olmak önemlidir 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hiç yok olmuyor asla Yorumla onlyforever27 1 yıl Eğer bakımlı isen çekicisindir çirkin hissetmenin tek nedeni kafanın içinde ki düşüncelerdir kendini sevmeyi öğrenmen lazım Yorumla Soran 1 yıl Bazen seviyorum bazen ıyy diyorum Yorumla onlyforever27 1 yıl O sevgi hissi almadığın için olabilir Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Güzelsin salla 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sağol 🥹 Yorumla
GereksizYorumlar Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Gormeden bilemem ördek kardes 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Nerden atacağım? Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl Resim yukle google Yorumla Soran 1 yıl Zararı olur mu ya? Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı. Mavi gözlüysen çirkinsindir zaten doğru 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 😭 Yorumla
Berat_krc Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Görebilir miyim. 0 28 Yorumla Soran 1 yıl Spk değilsen ve cidden dobra olarak yorumlayacaksan evet Yorumla Berat_krc 1 yıl Asla degilim yemin ederim. Yorumla Soran 1 yıl Ama nereden atacağım info vermek istemiyorum sadece vid, foto atabilirim yüzümü Yorumla Berat_krc 1 yıl Bana istk atarsan anlatirim ben Yorumla Soran 1 yıl Attım Yorumla Hayat8sorguluyorum 1 yıl Enes bu ne ne yapıyorsun sen Yorumla Berat_krc 1 yıl Ne olmus? Farkindaysan biz arkasasiz sevgili değil Yorumla Hayat8sorguluyorum 1 yıl Öylemi olduk şimdi Yorumla Berat_krc 1 yıl Len daha sabah sen ayrilmadin mi akhdjejdj Yorumla Soran 1 yıl Abla bana yaşımı ve yaşadığım şehri sordu ghostladım direkt haberin olsun Yorumla Soran 1 yıl İstersen ss atarım konuşmayı ona göre yorumlarsın Yorumla Berat_krc 1 yıl Nolmus bunda canım? Yorumla Berat_krc 1 yıl canım en sonda normal olarak dedim ne mal ciktin harbi canım sen icin lismis yüzün guzel olsada Yorumla Soran 1 yıl Olsun kadının içi rahat etsin madem böyle bir durum var hemcinsimin arkasındayım Yorumla Berat_krc 1 yıl Mal neyi rahat edecek birsey mi konustuk sanki? Yorumla Hayat8sorguluyorum 1 yıl Ebe. nikahı olmuş tm Yorumla Soran 1 yıl Ben yazmadım zaten. Onun dışında isterse konuşmanın ssleri var şu an elimde kıza atarım sıkıntı değil. Yorumla Berat_krc 1 yıl Harbi ne malmissin sen ya Yorumla Soran 1 yıl Ekledim Yorumla Hayat8sorguluyorum 1 yıl Ne halin varsa gör berat edep sen ne güzel şeysin Yorumla Berat_krc 1 yıl Sacmalama rumeysa! Yorumla Hayat8sorguluyorum 1 yıl Tebrik ettim kız seni helal olsun sana afferim hep böyle ol Yorumla Berat_krc 1 yıl Rumeysa iyi misin bisey mi yaptim? Yorumla Hayat8sorguluyorum 1 yıl Temizmişsin güzellikte çok önemli değil önemli olan kalp güzelliği Yorumla Soran 1 yıl Rümeysa abla çok ilerlemedi sen karar ver ben yazışmanın resmini atayım yinede günahına girmeyelim Yorumla Soran 1 yıl Ben yaşımı, hangi şehirde yaşadığımı sorunca direkt ghostladım Yorumla Berat_krc 1 yıl Yahu ilerlesem ne diyebilir arkadaşız Yorumla Soran 1 yıl Xper yok yazamıyorumda ben Yorumla
Kashtira Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 428 cevap paylaştı. Boş yapma kardeşim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Genetik neyse sende de odur sadece kendine yanlış bakiyorsundur
Bilmiyorum ki
Kendine bakışını değiştir. Aynada kusur arama eminimki güzelsindir de
Teşekkür ederim
Merak ettim bak simdi seni
Spk falan değilsen abi gibi yaklaşıp dobra yorum yapacaksan atarım
Spk olan sana spgim demez zaten
Haklısın
Atmak istersen bakarim istemezsen sen bilirsin
Ekledim
Herkesin güzel yanı vardir
Takip atabilir miyim?
Çirkin değilsin sadece kendilerini başkaları ile karşılaştırıyorsun herkesin bir kusuru vardır. Böyle durumlarda özgüvenli olmak önemlidir
Hiç yok olmuyor asla
Eğer bakımlı isen çekicisindir çirkin hissetmenin tek nedeni kafanın içinde ki düşüncelerdir kendini sevmeyi öğrenmen lazım
Bazen seviyorum bazen ıyy diyorum
O sevgi hissi almadığın için olabilir
Güzelsin salla
Sağol 🥹
Gormeden bilemem ördek kardes
Nerden atacağım?
Resim yukle google
Zararı olur mu ya?
Herkeste yok onlar sukret
Çirkin biri seni bulur merak etme
Ayıp.
Mavi gözlüysen çirkinsindir zaten doğru
😭
Görebilir miyim.
Spk değilsen ve cidden dobra olarak yorumlayacaksan evet
Asla degilim yemin ederim.
Ama nereden atacağım info vermek istemiyorum sadece vid, foto atabilirim yüzümü
Bana istk atarsan anlatirim ben
Attım
Enes bu ne ne yapıyorsun sen
Ne olmus? Farkindaysan biz arkasasiz sevgili değil
Öylemi olduk şimdi
Len daha sabah sen ayrilmadin mi akhdjejdj
Abla bana yaşımı ve yaşadığım şehri sordu ghostladım direkt haberin olsun
İstersen ss atarım konuşmayı ona göre yorumlarsın
Nolmus bunda canım?
canım en sonda normal olarak dedim ne mal ciktin harbi canım sen icin lismis yüzün guzel olsada
Olsun kadının içi rahat etsin madem böyle bir durum var hemcinsimin arkasındayım
Mal neyi rahat edecek birsey mi konustuk sanki?
Ebe. nikahı olmuş tm
Ben yazmadım zaten. Onun dışında isterse konuşmanın ssleri var şu an elimde kıza atarım sıkıntı değil.
Harbi ne malmissin sen ya
Ekledim
Ne halin varsa gör berat edep sen ne güzel şeysin
Sacmalama rumeysa!
Tebrik ettim kız seni helal olsun sana afferim hep böyle ol
Rumeysa iyi misin bisey mi yaptim?
Temizmişsin güzellikte çok önemli değil önemli olan kalp güzelliği
Rümeysa abla çok ilerlemedi sen karar ver ben yazışmanın resmini atayım yinede günahına girmeyelim
Ben yaşımı, hangi şehirde yaşadığımı sorunca direkt ghostladım
Yahu ilerlesem ne diyebilir arkadaşız
Xper yok yazamıyorumda ben
Boş yapma kardeşim